Ένα δώρο τεχνολογίας μπορεί να φέρει τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπα των αγαπημένων σου και φέτος τα Χριστούγεννα, ένα τέτοιο δώρο θα βρεθεί στα χέρια τους με τη βοήθεια των καταστημάτων COSMOTE και Γερμανός!

Είτε αγαπούν την τεχνολογία είτε είναι συνδρομητές στο δίκτυο της COSMOTE, είναι σίγουρο πως τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που τους ετοίμασαν θα τους γεμίσουν χαρά και, αν μη τι άλλο, θα τους φέρουν πιο κοντά στους αγαπημένους τους με το δικό τους τρόπο.

Από τα δώρα στους συνδρομητές έως τα εκπληκτικά smartphones, electric scooters και smartwatches που θα βρεις σε χαμηλές τιμές, το φετινό δώρο μπορεί να είναι ξεχωριστό και πρακτικό. Δεν έχεις ακόμη καταλήξει και θέλεις μερικές ιδέες; Τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον… «κατακλυσμό» προτάσεων που προσφέρουν οι COSMOTE και Γερμανός.

Smartphones σε τιμές-έκπληξη!

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι συχνά ιδανική για μια αναβάθμιση σε smartphone και λίγοι μπορούν να αντισταθούν σε ένα iPhone – πόσο μάλλον όταν προσφέρεται σε τόσο προνομιακή τιμή. Συγκεκριμένα, το εκπληκτικό iPhone XR (64GB) με τον φινετσάτο σχεδιασμό του και τις όμορφες καμπύλες θα μειωθεί στα 389€, κάνοντάς το πραγματική ευκαιρία. Αφενός διαθέτει τη χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών κάμερα που βρίσκεται σε κάθε iPhone, αφετέρου συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με design και αυτονομία για να «σφραγίσει» ένα άψογο πακέτο που θα εκτιμήσει οποιοσδήποτε το βρει… κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

203553413_iphone11.jpeg.e2059c3be1a526bc478b81029bd035b6.jpeg

Για κάτι ακόμη ισχυρότερο, το iPhone 11 (256GB) θα προσφέρεται επίσης σε χαμηλότερη τιμή (689€) και αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές σε smartphone αυτή τη στιγμή. Από τη γυάλινη κατασκευή έως την πανίσχυρη κάμερα κι από την εντυπωσιακή αυτονομία μέχρι την πανέμορφη οθόνη, αποτελεί ένα «κόσμημα» που αναμφισβήτητα θα ενθουσιάσει οποιονδήποτε, μιας και θα μπορεί να το χρησιμοποιεί για χρόνια διατηρώντας τις υψηλές του επιδόσεις. Με έκαστο από τα δύο iPhone, θα λάβεις ένα ακόμη δώρο: μια 12μηνη συνδρομή στο The Coach (αξίας 119€)*, την πρώτη ελληνική online πλατφόρμα για την ευεξία που θα λατρέψουν όλοι και δη εκείνοι που θέλουν να αλλάξουν τις συνήθειές τους για χάρη του σώματός τους.

Αν ο αποδέκτης του δώρου προτιμάει ένα Android smartphone, τότε τα νέα είναι εξίσου χαρούμενα καθώς το φανταστικό Xiaomi Mi 11T προσφέρεται σε νέα χαμηλή τιμή (549,90€), με άπλετο αποθηκευτικό χώρο (128GB ή 256GB) και υποστήριξη δικτύων 5G για αστραπιαίες ταχύτητες σύνδεσης οπουδήποτε υπάρχει κάλυψη δικτύου. Ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του και την απολαυστική οθόνη του, με πλούσια χρώματα και μέγεθος που την κάνει να τραβάει τα βλέμματα ενώ επίσης είναι ανεκτίμητη για χρήση με την τριπλή AI camera του – θα φροντίσει να… βγει ο φωτογράφος που όλοι κρύβουν μέσα τους!

image.jpeg.177aff9bacb78aed216f658ed8dc57c5.jpeg.189e8aaf761cb1fa0a3835a894274e9e.jpeg

Όμως τα δώρα δεν τελειώνουν εκεί, καθώς συνοδεύεται* από μια έξυπνη σκούπα Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential (αξίας 199€) που σκουπίζει και σφουγγαρίζει το χώρο για να τον διατηρεί πάντοτε φρέσκο και λαμπερό!

Δώρα που θα λατρέψουν, σε τιμές που θα λατρέψεις!

Τι πιο βολικό από ένα tablet για γενική χρήση μέσα στο σπίτι; Ταινίες, μουσική, σερφάρισμα στο internet κι ακόμη περισσότερα, όλα εύκολα κι απλά μέσα από μια μεγάλη οθόνη όπως αυτή του Lenovo Tab M10. Ένας μικρός υπολογιστής, θα μπορούσε να πει κανείς, με τετραπύρηνο επεξεργαστή που μπορεί να διαχειριστεί τις καθημερινές ανάγκες κάποιου απροβλημάτιστα, παράλληλα προβάλλοντας περιεχόμενο με υψηλή ευκρίνεια στην HD οθόνη του. Με τιμή μόλις 119,90€, είναι μια φανταστική επιλογή για μικρούς και μεγάλους καθώς ένα tablet πάντοτε βρίσκει τη χρήση του σε ένα σπίτι.

1469302755_matebookd15.jpg.ef43e737c2ad11992c94dc50b83d6e74.jpg

Για κάτι πιο… παραδοσιακό, όπως ένα laptop, το HUAWEI Matebook D15 είναι η ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε, από μαθητές και φοιτητές έως απλούς χρήστες που θέλουν έναν αξιόπιστο υπολογιστή για καθημερινή χρήση. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i3-10110U και μνήμη RAM 8GB για να διαχειρίζεται με ευκολία πλοήγηση στο διαδίκτυο, αναπαραγωγή πολυμέσων, ακόμη και προγράμματα γραφείου όπως η σουίτα Microsoft Office. Από τις 20/12 κι έπειτα, η τιμή του θα διαμορφωθεί στα 499€ (από 599€) καθιστώντας το ως μια ακαταμάχητη επιλογή που μπορεί να φτάσει στα χέρια πρακτικά οποιουδήποτε αγαπημένου σου προσώπου και να… κλέψει την παράσταση.

Κι αν εκείνο το πρόσωπο είναι φαν του κινηματογράφου και των σειρών; Τότε η TCL 55P615 είναι η smart TV που θα δώσει νέο αέρα στο σαλόνι του, εξοπλισμένη με λειτουργικό Android για ευελιξία σε εφαρμογές και λειτουργίες αλλά κι ένα γνώριμο περιβάλλον χρήστη με πολλές δυνατότητες. Με ανάλυση 4K Ultra HD, υποστήριξη HDR και Dolby Audio είναι μια πλήρης πρόταση για κάθε σαλόνι και λαμβάνοντας υπόψη την τιμή (389€ από 539€) αναμφίβολα είναι μια δελεαστική πρόταση.

Έξυπνα δώρα για κάθε γούστο!

Ψάχνεις για κάτι στιλάτο που θα χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση και θα αλλάξει τη ζωή όσων το χρησιμοποιήσουν; Τότε μην κοιτάξεις παραπέρα από το HUAWEI Watch GT2 46mm, ένα κομψό smartwatch με κλασική αισθητική που εύκολα περνιέται για τυπικό ρολόι όμως είναι πολλά περισσότερα. Καταγράφει πλήθος δεδομένων μέσα από διάφορες μετρήσεις, όλες με γνώμονα την υγεία εκείνου που το φοράει, δίνοντάς του καλύτερη εικόνα του εαυτού του αλλά και της φυσικής του κατάστασης. Επιπλέον, είναι πολύτιμος σύμμαχος στην καθημερινότητα προβάλλοντας ειδοποιήσεις κι επιτρέποντας (μεταξύ άλλων) τη χρήση για κλήσεις σε συνεργασία με το κινητό, λειτουργώντας ως ηχείο και μικρόφωνο μαζί για ευκολία.

airpods.jpeg.00f79b187ca78ac69753933f76939aca.jpeg

Λάτρεις της μουσικής και του ήχου γενικότερα, θα χαρούν να βρουν ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών όπως τα εντυπωσιακά AirPods (2nd Generation) ή HUAWEI FreeBuds Pro κάτω από το δέντρο, μεταξύ πολλών ακόμη ακουστικών και handsfree που προσφέρονται σε νέες, εορταστικές τιμές.

Έπειτα, μια εύκολη λύση για καλύτερη κάλυψη Wi-Fi εντός σπιτιού είναι το Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro που ενισχύει το σήμα, ενώ για να διατηρείται το σπίτι σε άριστη κατάσταση μπορείς να προσφέρεις ένα εξαίσιο δώρο, την έξυπνη σκούπα Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P που ακολουθεί τη βέλτιστη διαδρομή και αποφεύγει τα εμπόδια για να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει όλο τον χώρο. Για κάποιον που είναι διαρκώς στο πόδι, μπορείς να διαλέξεις το Xiaomi Mi Electric Scooter 1S με αυτονομία έως και 30 χιλιόμετρα, μεταμορφώνοντας την καθημερινότητά του κάνοντάς τη πιο εύκολη και «πράσινη».

Δώρα από την COSMOTE για όλους τους συνδρομητές!

Έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022, όλοι οι συνδρομητές COSMOTE (καρτοκινητή, συμβόλαιο, Cosmote Neo) μπορούν να απολαύσουν δωρεάν απεριόριστα data κινητής απλώς ενεργοποιώντας το αντίστοιχο πακέτο μέσα από τις εφαρμογές My Cosmote App ή What’s Up με σερφάρισμα δίχως σταματημό θα καλωσορίσουν όλοι τη νέα χρονιά! Για τους πιο… ομιλητικούς τύπους, δωρεάν απεριόριστος χρόνος ομιλίας από το σταθερό, προσφέρεται επίσης για όλους, ώστε να ανταλλάξουν όλοι γιορτινές ευχές με τους αγαπημένους τους.

image.jpeg.8c97667853fafbc5ebe88a0ba475eb38.jpeg

Τα δώρα δε σταματούν εκεί, αφού όλοι οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να κερδίσουν 30% επιστροφή σε πόντους BOX για τρεις παραγγελίες τους και, κατ’ επέκταση, να κερδίσουν έκπτωση έως και 7€ ανά επόμενη παραγγελία μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου του 2022. Πώς; Απλώς καταχωρώντας τον κωδικό XMAS30 στο αντίστοιχο πεδίο κατά την καταχώρηση παραγγελίας και τα υπόλοιπα θα τα διαχειριστεί το BOX app.

* δεν ισχύει για αγορές από το cosmote.gr