Από το πρώτο Fold έως σήμερα, η σειρά Samsung Galaxy Z έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε και χρησιμοποιούμε τα smartphones μας.

Τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Flip4, προσφέρουν μια εκπληκτική και φρέσκια εμπειρία χρήσης. Από τη μία, ένα smartphone που με μια κίνηση διπλώνει και γίνεται compact. Από την άλλη, ένα smartphone που ξεδιπλώνεται και διπλασιάζεται, μεταμορφωμένο πλέον σε ένα ισχυρό tablet.

Γνώρισε τα Galaxy Z Flip4 και Ζ Fold4, τα εντυπωσιακά νέα foldable smartphones που υπόσχονται εκπληκτικές εμπειρίες και έναν τρόπο να αφήσεις τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη.

Εκφράσου όπως νιώθεις, χωρίς εμπόδια!

Εσύ, το Galaxy Z Flip4 σου, μια τέλεια σκηνή και μια στιγμή έμπνευσης. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη – εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες της λειτουργίας FlexCam. Απαθανάτισε στιγμές από διάφορες γωνίες λήψης, ρυθμίζοντας την κλίση του smartphone ώστε να βλέπεις τα πράγματα από άλλη οπτική.

Τράβηξε φωτογραφίες χωρίς να κρατάς το Galaxy Z Flip4 στα χέρια σου, ακουμπώντας το σε μια επιφάνεια και αφήνοντας τη… δύσκολη δουλειά στο smartphone σου. Μπορείς να βγάλεις ομαδικές selfies ή να τραβήξεις ένα vlog για τους φίλους σου, απλώς ακουμπώντας κάπου το κινητό κι επιτρέποντάς του να κάνει τα «μαγικά» του.

image.jpeg.da71319d393b5c99a625f9167bea0d35.jpeg

Διπλώνοντας το Galaxy Z Flip4 στη μέση, οι εφαρμογές προσαρμόζονται στα δύο μισά, με την εφαρμογή της κάμερας να αφήνει το viewfinder στο επάνω μισό και μεταφέροντας τον χειρισμό στο κάτω μισό ώστε να έχεις καθαρή εικόνα του πλάνου. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες ενός τριπόδου με τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό του Galaxy Ζ Flip4, έχεις τη βιντεοκάμερα και τον επιπλέον εξοπλισμό σε ένα πακέτο, στην ίδια συσκευή.

Με φωτεινότερο αισθητήρα κατά 65% (συγκριτικά με τον προκάτοχό του), οι φωτογραφίες είναι απίθανες μέρα και νύχτα, ανεξάρτητα από το πόσο φωτεινή είναι η σκηνή. Ξέχασε τους περιορισμούς κι ετοιμάσου να κάνεις το «κλικ» ανά πάσα στιγμή!

Μάλιστα, με την εξωτερική οθόνη, δε θα χρειάζεται να ξεδιπλώνεις το Galaxy Ζ Flip4 για κάθε λήψη. Βγάλε εκπληκτικές selfies με τη βασική, ισχυρή κάμερα βλέποντας τον εαυτό σου στην εξωτερική οθόνη και πατώντας τα πλαϊνά πλήκτρα για να τραβήξεις φωτογραφία – τόσο απλά!

Αντέχεις να τραβάς φωτογραφίες όλη μέρα; Το Samsung Galaxy Z Flip4 σίγουρα μπορεί, εξοπλισμένο με μπαταρία 3700mAh και ταχεία φόρτιση που κάνει το 0%-50% σε περίπου μισή ώρα. Άφησε το φωτογραφικό σου ένστικτο να σε καθοδηγήσει και μην ανησυχείς για την αυτονομία.

Ευελιξία, δύναμη και κομψότητα!

Μια απολαυστική οθόνη Super AMOLED μεγέθους 6.7”, η οποία διπλώνει και μαζί της, το smartphone γίνεται compact και ικανό να χωρέσει ακόμη και σε τσέπη του τζιν σου. Παρά το μικρό του μέγεθος, το Galaxy Z Flip4 έχει εκπληκτικές δυνατότητες, προσφέροντάς σου τα εργαλεία για να στηριχτείς επάνω του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για αρχή, η οθόνη. Υψηλός ρυθμός ανανέωσης στα 120Hz, πλούσια χρώματα και βαθύ μαύρο, διαστάσεις που εξυπηρετούν ακόμη και για παρακολούθηση ταινίας. Κι όταν τελειώσεις, διπλώνεις το Galaxy Ζ Flip4 και το βάζεις στην τσέπη, «εξαφανίζοντας» το υπερθέαμα μέχρι να μπεις ξανά στον πειρασμό να το ζήσεις. Με τέσσερις μήνες YouTube Premium που παρέχονται κατά την αγορά, σίγουρα θα έχεις πάντοτε περιεχόμενο να απολαμβάνεις!*

image.jpeg.78179ee41c44569d3718625e473cb65e.jpeg

Διπλώνοντας την οθόνη όταν το smartphone είναι σε χρήση, ενεργοποιείται η λειτουργία Flex για εφαρμογές που το υποστηρίζουν, πρακτικά μοιράζοντας την οθόνη σε δύο μισά κι αξιοποιώντας τη όπως είναι καλύτερο για την κάθε εφαρμογή. Αντίστοιχα, μπορείς να την αξιοποιήσεις ως βασικό μέρος στο multitasking σου, ανοίγοντας δύο εφαρμογές ταυτόχρονα στα δύο μισά κι έχοντας μια τρίτη ως “bubble” που αιωρείται από πάνω τους για να την ανοίγεις όποτε χρειάζεται.

Κι όσο για το πώς θα τα διαχειριστεί όλα αυτά; Με τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 και 8GB μνήμης RAM, θα είναι δύσκολο να βρεις τί δεν μπορεί να διαχειριστεί. Πολλές βελτιώσεις στο κομμάτι των φωτογραφιών, δε, έχουν τις ρίζες τους στον επεξεργαστή, ο οποίος πραγματοποιεί πολλές διεργασίες ταυτόχρονα για να βελτιώσει το αποτέλεσμα σε μερικά milliseconds.

Απογείωσε το multitasking σου!

Ένας πολύτιμος σύμμαχος σε όσα κι αν κάνεις καθημερινά, το Samsung Galaxy Z Fold4 είναι εκεί για να σε στηρίζει. Διπλωμένο, μοιάζει και συμπεριφέρεται όπως ένα premium smartphone. Όμως όταν ξεδιπλώσεις τα δύο μέρη του, ένας νέος κόσμος εμφανίζεται.

Απόλαυσε μια μεγάλη οθόνη DYNAMIC Amoled 2X7.6”, όπου μπορείς να μοιράσεις πολλαπλές εφαρμογές για να τις χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και, για να προσεγγίσεις ακόμη περισσότερο την εμπειρία ενός desktop PC, μπορείς να αξιοποιήσεις τη νέα γραμμή εργασιών όπου εμφανίζονται οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς περισσότερο για δική σου διευκόλυνση.

Μπορείς επίσης να χειρίζεσαι με άνεση τα παράθυρα που έχεις ανοιχτά, κάνοντας χρήση των νέων gestures που επιτρέπουν την εναλλαγή από pop-up window σε full-screen για τις ανοιχτές εφαρμογές, αλλά και το μοίρασμα στη μισή οθόνη. Δούλεψε γρήγορα, αποδοτικά  και έξυπνα!

Αν έχεις κοντά σου μια οθόνη, τηλεόραση ή PC, μπορείς να συνδέσεις το Galaxy Ζ Fold4 σου και να το χρησιμοποιήσεις όπως θα έκανες με έναν υπολογιστή, μέσω της λειτουργίας Samsung DeX που πρακτικά χρησιμοποιεί το Galaxy Ζ Fold4 σου ως υπολογιστή και το περιβάλλον στην οθόνη μεταμορφώνεται σε κάτι κοντινότερο με όσα έχεις συνηθίσει σε ένα PC.

Ορισμένες εφαρμογές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του Galaxy Ζ Fold4, όπως το Google Meet. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, μπορείς να διπλώσεις το smartphone στη μέση για να το στερεώσεις στο γραφείο σου κι αυτόματα το περιβάλλον θα προσαρμοστεί στη διάταξη, παράλληλα επιτρέποντάς σου να κάνεις πολλά στη μισή οθόνη χωρίς να χάνεις στιγμή από όσα συμβαίνουν στην κλήση, στο άλλο μισό.

image.jpeg.b708cdb676c6f54517d8ecba391cb180.jpeg

Κι άλλες εφαρμογές της Google, όπως τα Gmail ή Chrome, υποστηρίζουν έξυπνες λειτουργίες όπως η μεταφορά πληροφοριών ή links μέσω drag and drop ανάμεσα σε δύο εφαρμογές. Αντιστοίχως, η πάντοτε χρήσιμη σουίτα του Microsoft Office υποστηρίζεται στο Galaxy Z Fold4, με εφαρμογές όπως το Outlook να προσαρμόζονται στα δύο μισά της οθόνης και να εκμεταλλεύονται τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του smartphone.

Κι αν χρειάζεται να μεταφέρεις όλα τα δεδομένα σου από την προηγούμενη συσκευή σου στο Galaxy Z Fold4, κι ανησυχείς για το πόσο εύκολη διαδικασία θα είναι, η δωρεάν εφαρμογή Smart Switch σου λύνει τα χέρια. Σε λίγα λεπτά, όλα τα πολύτιμα δεδομένα που είχες θα βρεθούν στο νέο smartphone σου με ελάχιστο κόπο.

Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 και 12GB μνήμης RAM, είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα. Ο ίδιος «εγκέφαλος» βρίσκεται πίσω από τη νέα κάμερα των 50MP, η οποία αποδίδει σε υψηλά επίπεδα τόσο σε φωτεινά όσο και σε σκοτεινά περιβάλλοντα, δίνοντάς σου την ελευθερία να αποτυπώσεις κάθε σκηνή όπως τη βλέπεις χωρίς να αγχώνεσαι για το αποτέλεσμα.

Με τα Samsung Galaxy Z Flip4 και Z Fold4, κάθε ξεδίπλωμα είναι η αρχή μιας φανταστικής εμπειρίας!

*Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play.
Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.