Ένα από τα πιο διαδεδομένα εργαλεία παραγωγικότητας είναι διαθέσιμο τώρα σε ειδική προσφορά.

Μπορείτε να αποκτήσετε την πλήρη έκδοση του Microsoft Office Professional 2021 με μόνο 24,25€ (επίσημη τιμή 439,99€). Η Godeal24 λανσάρει την πιο οικονομική επιλογή, το πακέτο του Office 2021 Pro Plus για 5 PCs, με την τιμή να είναι μόλις 13,05€/PC!

Δεν υπάρχουν συνδρομές ή περιορισμοί στις δυνατότητες της δημοφιλούς σουίτας εφαρμογών. Με την αγορά σας αποκτάτε ολόκληρο το δημοφιλές λογισμικό και τα εργαλεία του Office για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας. Οι χρήστες των Windows μπορούν να αποκτήσουν το Office Professional 2021, αλλά αν είστε χρήστης Mac, μπορείτε με το ίδιο κόστος να αποκτήσετε το Office Home και Business 2021.

230407-750-420-gd24.jpg

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: MS Office 2021 από 13.05€!

Ως ένα ώριμο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά λειτουργικό σύστημα, τα Windows 10 είναι ήδη πολύ σταθερά και αξιόπιστα από πολλές απόψεις. Για τους χρήστες που χρησιμοποιούν παλαιότερες συσκευές ή δεν θέλουν να αναβαθμίσουν το hardware τους, τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι το προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα. Ειδικά για τους εταιρικούς χρήστες που αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι ένα σταθερό και αξιόπιστο λειτουργικό σύστημα. Αγοράστε τα Windows 10 Pro με μόλις 6,12€/ PC τώρα! Το πιο σημαντικό...υπάρχει δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 11 Pro!

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Γνήσια Windows 10 και Windows 11 στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε το δικό σας bundle σε ειδική τιμή!

Εκπτώσεις έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα εργαλεία για PC στην Καλύτερη Τιμή!

Αποκτήστε Περισσότερα Εργαλεία>>>

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]