Είναι δύσκολο να φανταστείτε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε το Office 2021 Pro, που αρχικά κοστίζει 439,99 δολάρια, με μόλις 13,05€.

Το Godeal24 σας προσφέρει φτηνό και δημοφιλές λογισμικό για το γραφείο σας. Εκτός από τις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού σύστημα των Windows, διαθέσιμο είναι και το Office 2021 Home and Business για υπολογιστές Mac και μάλιστα σε τιμή έκπληξη. Το Godeal24 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει προϊόντα της Microsoft και άλλο λογισμικό για υπολογιστές όπως και παιχνίδια. Γνωρίζει ακόμα από πού προέρχεται κάθε άδεια χρήσης, οπότε μπορείτε να αγοράσετε με τη σιγουριά ότι κάθε προϊόν είναι γνήσιο και χωρίς τον κίνδυνο της πειρατείας. Η άδεια χρήσης που αγοράζετε από το Godeal24 δεν περιορίζεται από κάποια συνδρομή αφού η άδεια χρήσης έχει διάρκεια  "εφ' όρου ζωής". Έχετε απεριόριστη πρόσβαση σ' αυτό χωρίς περιορισμούς ενώ το λογισμικό θα διαρκέσει κατά τη διάρκεια της επίσημης υποστήριξής του του και θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται σε τακτική βάση.

230413-720p-gd24.jpg

Προσφορά για περιορισμένο χρόνο: MS Office 2021 από 13.05€!

Ως ένα ώριμο, σταθερό και πλούσιο σε δυνατότητες λειτουργικό σύστημα, τα Windows 10 εξακολουθούν να αποτελούν το προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα για τους περισσότερους χρήστες. Αγοράστε τα Windows 10 Pro τώρα με μόλις 6,12€ ανά υπολογιστή στο Godeal24! Αναβαθμιστείτε σε Windows 11 για να βιώσετε άμεσα τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που φέρνει η νέα έκδοση του Bing, ενώ μη ξεχνάτε ότι τα Windows 10 μπορούν τώρα να αναβαθμιστούν σε Windows 11 δωρεάν!

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Γνήσια Windows 10 και Windows 11 στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε το οικονομικό πακέτο σας σήμερα!

Έκπτωση 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού "SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα εργαλεία για το PC σας στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε περισσότερα εργαλεία>>>

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]