Το Microsoft Office 2021 Professional Plus είναι η πιο ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών γραφείου που ενισχύει την παραγωγικότητα και περιλαμβάνει σημαντικές εφαρμογές, όπως Word, Excel, PowerPoint, Outlook κ.λπ.

Το Office 2021 Pro αποτελείται από πλούσιες λειτουργίες και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες πιο γρήγορα. Στο Word, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν ενσωματωμένες λειτουργίες και εργαλεία για τη δημιουργία και την επεξεργασία διαφόρων εγγράφων. Υπάρχουν επίσης ισχυρές λειτουργίες στο Excel που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να αναλύσουν δεδομένα και να δημιουργήσουν διάφορα διαγράμματα και αναφορές με τον πιο εύκολο τρόπο.

Αντίστοιχα, το PowerPoint μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν όμορφες παρουσιάσεις μέσα από μια εύκολη διαδικασία. Το OneNote είναι μια πολύ πρακτική εφαρμογή καταγραφής σημειώσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή να ενσωματωθεί σε άλλες εφαρμογές του Office για να διευκολύνει τους χρήστες να καταγράφουν ιδέες ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον το Publisher χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και την επεξεργασία διαφόρων δημοσιεύσεων ενώ η Access είναι μια εφαρμογή για τη διαχείριση και την επεξεργασία βάσεων δεδομένων.

Αν επιθυμείτε να αγοράσετε το Office 2021, έχετε πάρει τη σωστή απόφαση. Η Godeal24 εγκαινιάζει μια περιορισμένου χρόνου ειδική προσφορά με τίτλο “End-of-Summer Sale”.  Μπορείτε να κάνετε δικό σας το Office 2021 Pro με κόστος μόνο 24,25€. Επιπλέον το καλύτερο λειτουργικό σύστημα, τα Windows 10, κοστίζουν μόλις 7,25€.

Και στις δύο περιπτώσεις αναφερόμαστε σε γνήσιο λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφ' όρου ζωής μετά από μια εφάπαξ αγορά. Η Godeal24 κάνει επίσης εκπτώσεις στα Office 2016, 2019 και 365 σε απίστευτα χαμηλές τιμές, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να κάνετε την έκδοση που θέλετε, δική σας.

230720-720p-gd24-€.jpg

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα κλειδί ενεργοποίησης των Windows 10!

Αποκτήστε το οικονομικό bundle σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Φυσικά θα είναι φθηνότερο να αγοράσετε περισσότερα πακέτα πολλαπλών κλειδιών!

Έως και 50% έκπτωση σε περισσότερα Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Αποκτήστε περισσότερα

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία για το PC σας είναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

Το πιο δημοφιλές εργαλείο για το PC σας - Ashampoo:

 >>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία 

Επικοινωνία με Godeal24: [email protected]

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.jpeg

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.jpeg

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.jpeg

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!