Δεν είναι εύκολο να βρείτε ένα γνήσιο και lifetime κλειδί λογισμικού.

H υψηλή τιμή του, ένας περιορισμένος προϋπολογισμός, σε συνδυασμό με την υποψία για την εγκυρότητα των φθηνών κλειδιών είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν έχετε αγοράσει την άδεια χρήσης λογισμικού που θέλετε. Μετά την τέλεια εμπειρία απόκτησης κλειδιού χαμηλού κόστους για τα Windows 11, μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον τρόπο για το πως να αποκτήσετε ένα lifetime κλειδί του γνωστού λειτουργικού συστήματος.

Αγόρασα ένα κλειδί Windows 11 Pro Key κατά τη διάρκεια του Autumn Sale της Godeal24. Το πρώτο πράγμα που μου τράβηξε την προσοχή ήταν η τιμή, μόλις 10,25€. Για τα Windows 11 Pro, αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που γνωρίζω. Έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Προς έκπληξή μου, λειτουργεί μια χαρά στον υπολογιστή μου. Μπορώ να χρησιμοποιώ αποτελεσματικά τους πόρους ενός συστήματος με τη βοήθεια των Windows 11 Pro. Αν δεν έχετε ιδέα για το πού μπορείτε να προμηθευτείτε αξιόπιστα κλειδιά λογισμικού, δώστε μια ευκαιρία στη Godeal24. Υπάρχει επίσης η επιλογή ενός multi-key για τα Windows και το Office που μπορείτε να αγοράσετε μαζί με φίλους. Τα Windows 11 Home, τα οποία είναι κατάλληλα για ιδιώτες, κοστίζουν 9,98€. Πρόκειται σίγουρα για την καλύτερη τιμή του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος. Πολύ περισσότερο software είναι διαθέσιμο σε προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

image.jpeg

Ο ασφαλέστερος τρόπος να αποκτήσετε ένα λειτουργικό κλειδί για τα Windows 10!

Αποκτήστε σήμερα το οικονομικό σας bundle! (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Καλύτερες τιμές σε αγορές πολλαπλών κλειδιών!

Έκπτωση έως 50% off σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (coupon code " SGO50")

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.png

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.png

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Υποστήριξη Godeal24: [email protected]