Οι ετήσιες εκπτώσεις της Black Friday έφτασαν σε περίπτωση που ψάχνετε ακόμα για φτηνά και γνήσια Windows, MS Office και άλλο χρήσιμο software για το PC σας.

Το Office 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft, η οποία χρησιμοποιείται ίσως περισσότερο από όλες τις άλλες σουίτες γραφείου στον κόσμο.  Όμως αν η επίσημη τιμή των 439,99 δολαρίων είναι ο λόγος για τον οποίο δεν το έχετε κάνει δικό σας, τότε δεν πρέπει να χάσετε το Godeal24 Black Friday Crazy Deal. Μόνο μία εβδομάδα έμεινε!

Στο ετήσιο Black Friday sale, μπορείτε να αποκτήσετε το γνήσιο MS Office 2021 Pro μόνο με 24,24€, μια εφάπαξ αγορά που θα σας κρατήσει για πάντα. Οι προτάσεις πολλαπλών αδειών δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν ακόμα χαμηλότερες τιμές όπως το Office 2021 5 PC bundle, με το κόστος για κάθε άδεια να είναι μόλις 14,85€/PC. Το Office 2021 Pro ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας από κάθε άποψη, ενισχύει την αποδοτικότητα και κάνει την εργασία σας να ξεχωρίζει. Μη διστάσετε να αγοράσετε κλειδιά software από την Godeal24 που προσφέρει επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών και αστραπιαία αποστολή. Τα κλειδιά χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση του λογισμικού, το οποίο θα το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα. Η όλη διαδικασία είναι πολύ ασφαλής και τα κλειδιά είναι 100% γνήσια! Η Godeal24 παρέχει απεριόριστο software σε χαμηλές τιμές όμως ο χρόνος και το απόθεμα εξαντλούνται γρήγορα. Βιαστείτε!

231114-720p-gd24-€(1).jpg

Αποκτήστε μια σουίτα εφαρμογών γραφείου με έκπτωση 90% από την αρχική τιμή!

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα λειτουργικό κλειδί για την ενεργοποίηση των Windows 10!

Αποκτήστε το οικονομικό bundle σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού " SGBF62")

Έκπτωση έως 50% oon More Windows and Office! (coupon code " SGBF50")

Θα σας πέσει το σαγόνι με τις απίστευτες ευκαιρίες

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία για το PC σας είναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

Πρακτικό PC Software για τον υπολογιστή σας εργαλείων υπολογιστή:

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

    image.png
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".
    image.png
     
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Γιατί πρέπει να εμπιστευτείτε την Godeal24;

Η Godeal24 είναι ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό κατάστημα software. Διαθέτει όχι μόνο τα δημοφιλή προϊόντα της Microsoft, αλλά και πολλά εργαλεία για PC. Εάν δημιουργείτε περιέχομενο, αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνων, ή απλά θέλετε να κάνετε τον υπολογιστή σας πιο ασφαλή, μπορείτε να βρείτε στο Godeal24 λογισμικό προστασίας από ιούς, το οποίο είναι 100% γνήσιο! Ως ηλεκτρονικό κατάστημα, το Godeal24 διαθέτει εξαιρετική βαθμολογία 98% στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24 ώρες το 24ωρο. Με όλα αυτά ως δεδομένο, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]