Το Microsoft Office είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σουίτες παραγωγικότητας όλων των εποχών, ικανή να νικήσει τον ανταγωνισμό και να γίνει το πακέτο επιλογής για πολλά χρόνια.

Το Office 2021 είναι ήδη στην αγορά και υπάρχουν πολλά μέρη απ’ όπου μπορείτε να το αποκτήσετε ενώ πολύ πιθανόν να το βρείτε σε άλλες ιστοσελίδες “εντελώς δωρεάν”. Μπορείτε στην περίπτωση αυτή να το εγκαταστήσετε αλλά είναι πολύ πιθανό ο υπολογιστής σας να μολυνθεί με ιούς και να κλαπούν οι προσωπικές σας πληροφορίες και τα δεδομένα σας. Πολλοί χρήστες μπορεί να αναρωτιούνται που μπορούν να αγοράσουν γνήσιο και φθηνό Microsoft Office.

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά του Godeal24 φέρνει το Office 2021 Pro σε μια φοβερή τιμή, μόλις 24,25€, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν προβλήματα με το λογισμικό, δίνοντας προτεραιότητα στη βελτίωση της παραγωγικότητάς σας. Αν χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερες από μία άδειες, το Office 2021 Pro κοστίζει μόνο 13,05€/PC! Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα πρέπει να κατεβάσετε το Office από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ενεργοποίησης της άδειας χρήσης που αγοράσατε για να ενεργοποιήσετε τη γνήσια σουίτα Office!

221214-720p-gd24-€.jpg

Genuine MS Office 2021 από 13.05€

Προσφορά για λίγες ημέρες: Γνήσια Windows 10 Pro από 6.12€!

MS Office για MAC

Έκπτωση 62% σε bundles και άλλες έκδοσεις Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

>>> Περισσότερα

Έκπτωση έως 50% σε άλες εκδόσεις Windows (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα Εργαλεία για το PC σας στις καλύτερες τιμές

Αποκτήστε περισσότερα εργαλεία>>>

Εργαλεία για Mac

Αποκτήστε Περισσότερα Εργαλεία>>>

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και κορυφαίου λογισμικού γύρω από την ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows καθώς και το MS Office σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως η σειρά IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Η Godeal24 γνωρίζει το «ιστορικό» κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες χρήσης που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το Godeal24 είναι "lifetime", κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς, με κανονικές αναβαθμίσεις και υποστήριξη από τη Microsoft για όσο καιρό διαρκέσει ο χρόνος ζωής της εφαρμογής.

Πώς να πληρώσω;

1. Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις "Billing Informαtion" που αφορά τις πληροφορίες χρέωσης.

image.png

2. Eπιλέξτε "CWALLETCO" σε αυτό το βήμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Continue"

image.png

3. Ελέγξτε την παραγγελία σας και αν όλα είναι εντάξει άντε κλικ στο “Place Order”

image.png

4. Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ’ αυτή τη σελίδα και θα πρέπεi να επιλέξετε το “Choose Payment Methods”

image.png

5. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή

image.png

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]