Η χρήση ενός υπολογιστή για δουλειά και διασκέδαση είναι σίγουρα κάτι σημαντικό, αλλά είτε εκτελείτε βασικές εργασίες είτε είστε ο ιθύνων νους μιας επιχείρησής, θα χρειαστείτε μια σουίτα παραγωγικότητας για να γράφετε, να διορθώνετε, να κάνετε υπολογισμούς και να δημιουργείτε παρουσιάσεις.

Αγοράστε το Microsoft Office Professional 2021 από μόλις 13,05€, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις βασικές εφαρμογές γραφείου όπως το Word, το Excel, το Outlook, την Access και πολλά άλλα. Πρόκειται για μια εξοικονόμηση πάνω από 90% σε σχέση με την επίσημη τιμή. Η Godeal24 εγγυάται ότι η άδεια χρήσης του MS Office που πωλείται είναι γνήσια και ασφαλής. Θα πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό από την επίσημη ιστοσελίδα και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ενεργοποίησης της άδειας που αγοράσατε από το Godeal24 για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό και να το χρησιμοποιήσετε. Η Godeal24 σας κρατάει μακριά από πειρατικό λογισμικό και software με ιούς, αφού προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να αγοράσουν γνήσιο software για το PC σας, όπως όλα τα τελευταία λειτουργικά συστήματα Windows. Είναι διαθέσιμες οι εκδόσεις Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7 και Windows Server , MS Office σε όλες τις εκδόσεις, κ.α.

230515-720p-gd24-€.jpg

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: MS Office 2021 από 13.05€!

Για την ώρα, τα Windows 10 είναι η έκδοση του λειτουργικού συστήματος με τη μεγαλύτερη σταθερότητα. Η απόδοση της κάρτας γραφικών, του σκληρού δίσκου, της οθόνης και του ήχου στα Windows 10 είναι εξαιρετικά ομαλή και κοντά στην τελειότητα. Όμως το κατάστημα της Microsoft δεν πωλεί πλέον τα Windows 10. Μπορείτε να αγοράσετε τα γνήσια και φθηνά Windows 10 Pro στο Godeal24 με μόνο 7,25€, ενώ μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε δωρεάν όποτε το επιθυμείτε σε Windows 11 Pro.

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Windows 10 και Windows 11 στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε σήμερα το bundle που θέλετε σε τιμή έκπληξη

Έως και 50% έκπτωση σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Περισσότερα Εργαλεία >>>

Περισσότερα εργαλεία PC στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε περισσότερα εργαλεία>>>

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.jpeg

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.jpeg

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.jpeg

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]