Μπορείτε να αγοράσετε τη βασική έκδοση του MS Office 2021 Pro Plus με μόλις 13,05€/PC στο Godeal24!

Είναι αλήθεια, το Godeal24 σας προσφέρει φτηνές και γνήσιες άδειες χρήσης του Office που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς προβλήματα και περιορισμούς! Σήμερα, το Microsoft Office πωλείται περισσότερο ως συνδρομητική υπηρεσία μέσω του Microsoft 365. Στην πραγματικότητα, ένα έτος πρόσβασης στο Microsoft 365 κοστίζει περισσότερο από την αγορά του Microsoft Office 2021. Το καλύτερο είναι ότι, μόλις χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για πάντα! Το Microsoft Office 2021 Home & Business για Mac: Lifetime License θα παρέχει στους χρήστες Mac όλες τις ανάγκες τους για εργασία από το σπίτι επ' αόριστον. Η τιμή του είναι μόλις 37,99€. Η Godeal24 είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων λογισμικού για PC. Τα προϊόντα που πωλούνται είναι ασφαλή και αξιόπιστα. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, η επαγγελματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης 24/7 θα σας βοηθήσει να το λύσετε δωρεάν.

230426-720p-gd24-€.jpg

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: MS Office 2021 από 13.05€!

Παρόλο που ο επίσημος ιστότοπος της Microsoft δεν πωλεί πλέον ψηφιακές άδειες χρήσης των Windows 10, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε με ασφάλεια τα γνήσια Windows 10 Professional στο Godeal24 με μόλις 7,25€, ενώ μπορείτε επίσης να αναβαθμιστείτε σε Windows 11 Professional εντελώς δωρεάν! Η Microsoft έχει αρχίσει να ετοιμάζει τα Windows 12, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2024. Με το πλεονέκτημα της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI, το σύστημα Windows 12 και η σουίτα εφαρμογών γραφείου γίνονται έξυπνα.

Προσφορά για περιορισμένο χρόνο: Γνήσια Windows 10 και Windows 11 στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε το οικονομικό σας bundle, σήμερα!

Έκπτωση έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Δείτε περισσότερα

Περισσότερα εργαλεία για PC στις καλύτερες τιμές!

Περισσότερα Εργαλεία >>>

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.jpeg

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.jpeg

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.jpeg

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]