Η σουίτα Microsoft Office είναι η καλύτερη επιλογή για μια σουίτα εφαρμογών γραφείου.

Το μόνο πρόβλημα: Η τιμή της μπορεί να είναι λίγο υψηλή για τους περισσότερους ανθρώπους, και δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά τα 439,99 δολάρια του Office 221 Pro, αν και είναι μια πολύ αποδοτική σουίτα.. Φυσικά, υπάρχουν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, όπως το LibreOffice ή η σουίτα OpenOffice, αλλά η συμβατότητα και η σταθερότητά τους μπορεί να μην είναι εγγυημένες ενώ και οι εκδόσεις του Microsoft Office δεν είναι πάντα συμβατές με τις νεότερες εκδόσεις. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν λύσεις χαμηλού κόστους που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε την τελευταία έκδοση του Microsoft Office και να απολαύσετε λογισμικό υψηλής απόδοσης, όπως το Word, το Excel ή το PowerPoint. Το Godeal24 εγκαινιάζει το Office Software Sale για χρήστες με διαφορετικές ανάγκες, το πιο πρόσφατο Office 2021 Pro, με την πιο πρόσφατη έκδοση, το Office 2021 να είναι διαθέσιμο μόνο με 24,25€! Εκμεταλλευτείτε αυτή την προωθητική ενέργεια και αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας, μπορείτε να αγοράσετε πολλαπλές εκδόσεις των Windows, με την τιμή να είναι μικρότερη από την επίσημη τιμή κατά 90%!

Τα γνήσια Windows 10 Pro κοστίζουν μόνο 7,25€, και υποστηρίζουν επίσης την αναβάθμιση στα πιο πρόσφατα Windows 11 Pro! Υπάρχουν επίσης δεκάδες εργαλεία υπολογιστών, όπως ο επεξεργαστής PDF που βελτιώνει την αποδοτικότητα του γραφείου σας, το Ashampoo PDF Pro 3 το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επεξεργασία των pdf αρχείων σας, ή και την προβολή, τόσο απλά και γρήγορα όπως η επεξεργασίας ενός Word εγγράφου. Η Godeal24 σας παρέχει μια εμπειρία one-stop shopping σε λογισμικό, είτε πρόκειται για software που προορίζεται για τη βελτίωση της παραγωγικότητάς σας στο γραφείο ή την επεξεργασία μιας εικόνας, τη διαχείριση του συστήματος ή την ασφάλεια του PC σας!

image.jpeg

Περιορισμένη Προσφορά: Σπέσιαλ Εκπτώσεις σε λογισμικό Office

Αγοράστε πολλά Εξοικονομήστε περισσότερα: Οικονομικά πακέτα Windows και Office

Εκπτώσεις έως 62% σε bundles και άλλες εκδόσεις MS Office (coupon code “SGO62”)

>>> Περισσότερα

MS Office για Mac

Εκπτώσεις έως 50% για άλλες εκδόσεις Windows! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα εργαλεία PC στην καλύτερη τιμή!

Περισσότερα Εργαλεία >>>

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και κορυφαίου λογισμικού γύρω από την ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows καθώς και το MS Office σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως η σειρά IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Η Godeal24 γνωρίζει το «ιστορικό» κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες χρήσης που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το Godeal24 είναι "lifetime", κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς, με κανονικές αναβαθμίσεις και υποστήριξη από τη Microsoft για όσο καιρό διαρκέσει ο χρόνος ζωής της εφαρμογής.

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]