Οι διακοπές των Χριστουγέννων απέχουν μόλις λίγες ημέρες.

Έχετε προετοιμάσει εκ των προτέρων τα δώρα για τους φίλους και την οικογένειά σας; Εδώ είναι το Godeal24 - το διαβατήριό σας για απαράμιλλες και αποκλειστικές προσφορές, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Το Godeal24 εγκαινιάζει ένα φεστιβάλ αγορών στις 12.12, όπου μπορείτε να αποκτήσετε χαμηλού κόστους κλειδιά δημοφιλούς software. Κάθε πρόγραμμα που αναφέρεται παρακάτω είναι τώρα σε προσφορά και οι περισσότερες εκπτώσεις έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια.

Έτσι, η Godeal24 μειώνει την τιμή για τη σουίτα Office που αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες της αγοράς. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο 24,24€ για να αποκτήσετε μια lifetime άδεια χρήσης του Office 2021 Professional, χωρίς να υπάρχουν άλλες χρεώσεις γι' αυτό! Φυσικά, αν υπάρχουν προβλήματα προσαρμογής του συστήματος ή της εφαρμογής, το MS Office 2019 Pro είναι επίσης προς πώληση και το οποίο κοστίζει 22,25€. Για επιχειρήσεις ή για αγορά με φίλους, υπάρχουν επίσης πακέτα πολλαπλών κλειδιών. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το Office 2021 Pro με μόνο 14,85€/ PC, αλλά η Godeal24 μπορεί να το κάνει πραγματικότητα! Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, ρίχνοντας μια ματιά στις παρακάτω προσφορές. Η Godeal24 παρέχει γρήγορη αποστολή και εξυπηρέτηση 24/7 μετά την πώληση, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε με εμπιστοσύνη! Ψωνίστε τα καλύτερα δώρα σε αυτή την προ-Χριστουγεννιάτικη πώληση.

231205-720p-gd24-€.jpg

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με χαμηλό κόστος! Προσφορά για περιορισμένο διάστημα!

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα λειτουργικό κλειδί για την ενεργοποίηση των Windows 10!

Αποκτήστε το οικονομικό πακέτο σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Η εκπληκτική διαθεσιμότητα θα σας κάνει να πέσει το σαγόνι σας!

Εκπτώσεις έως 50% για Windows and Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία είναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".
     
  • image.png
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".
    image.png
     
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Γιατί πρέπει να εμπιστευτείτε την Godeal24;

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με εκπτωτικές άδειες χρήσης της Microsoft, σημαντικά λογισμικά ασφαλείας πληροφορικής και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% Εξαιρετική στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!
Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]