Τα καλύτερα Sales γι’ αυτό το Πάσχα για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας με γνήσιο λογισμικό της Microsoft από 7.25€

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα ή μια παλαιότερη έκδοση του Office, ο υπολογιστής σας γίνεται λιγότερο ασφαλής και συμβατός με το πιο πρόσφατο λογισμικό. Γίνεται όλο και πιο σημαντικό να προστατεύετε τη συσκευή σας από τις απειλές του κυβερνοχώρου. Εδώ είναι που η αναβάθμιση σε Windows 11 ή Office 2021 Pro μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Και με την επίσημη τιμή του Office 2021 Pro στα 439,99 δολάρια από τη Microsoft, τα πασχαλινά sales της Godeal24 προσφέρουν την καλύτερη τιμή σε γνήσια Microsoft Office 2021 και Windows OS.

Αποκτήστε το πιο πρόσφατο και επίσημο γνήσιο Office 2021 Pro με μόλις 24,25€. Τα Windows 11 Pro κοστίζουν μόνο 10,25€. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε πολλούς υπολογιστές ή να αγοράσετε το Office 2021, το Office 2021 Pro bundle για 5PCs ξεκινά από μόλις 13,05€ ανά υπολογιστή. Και με το διπλό πακέτο Windows και Office, μπορείτε να εξοικονομήσετε πάνω από 90%! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αναβαθμίσετε και να ενισχύσετε την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του υπολογιστή σας με το πιο πρόσφατο λογισμικό.

230327-750-420-gd24.jpg

Δημοφιλές λογισμικό για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Windows και MS Office!

Αγοράστε περισσότερα και εξοικονομήστε: Αποκτήστε το οικονομικό bundle και εξοικονομήστε

Εκπτώσεις έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office (κωδικός κουπονιού "SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα PC tools στην Καλύτερη Τιμή

Περισσότερα Εργαλεία >>>

Χάρη στην τεχνολογία από την OpenAI, η πρόσφατη σημαντική ενημέρωση των Windows 11 πρόσθεσε στη taskbar (μπάρα εργασιών) την αναζήτηση στο Bing με τεχνητή νοημοσύνη. Η προσθήκη αυτή παρέχει βελτιωμένη αναζήτηση, μια νέα εμπειρία συνομιλίας και δυνατότητες δημιουργίας περιεχομένου. Το OpenAI παρουσίασε επίσης το GPT-4, ένα εξελιγμένο πολυμορφικό μοντέλο που μπορεί να επεξεργάζεται εισαγωγή κειμένου και εικόνας, παράγοντας κείμενο με απόδοση που μοιάζει με την ανθρώπινη. Το Office θα αποκτήσει σύντομα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης με την προσθήκη του Copilot, ενός AI chatbot το οποίο θα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής στην πλαϊνή μπάρα, με τους χρήστες να μπορούν να την καλέσουν ανά πάσα στιγμή. Η πρόοδος της τεχνολογίας έχει εγκαινιάσει μια εντελώς νέα εποχή της πληροφορικής που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε.

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε μειωμένες τιμές, χρήσιμο λογισμικό για την ασφάλεια και άλλα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως το IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Αποκτήστε τα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Με το Godeal24, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το λογισμικό σας είναι 100% ασφαλές και γνήσιο, υποστηριζόμενο από την εγγύηση υποστήριξης και ενημέρωσης από τη Microsoft.

Απολαύστε αγορές χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με εξαιρετική βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.  Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξοικονομήσετε έως και 90% στο κόστος του λογισμικού που χρειάζεστε για τη δουλειά ή το παιχνίδι σας.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και δια βίου εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]