Το Office 2021 είναι η τελευταία έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft, η οποία χρησιμοποιείται ίσως περισσότερο από όλες τις άλλες desktop εφαρμογές στον κόσμο.

Περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες και εφαρμογές όπως το Microsoft Teams, και άμεση μετάφραση ξένων γλωσσών στο Outlook mail client σας. Δεν υπάρχουν επαναστατικές αλλαγές στο Office 2021, οπότε η διαδικασία εκμάθησης παίρνει σημαντικά λιγότερο χρόνο, ενώ παράλληλα σας κάνει πιο παραγωγικούς.

Το Office 2021 Pro κοστίζει 439,99 δολάρια. Πρόκειται για μια έκδοση με άδεια χρήσης την οποία αγοράζετε μία φορά και χρησιμοποιείτε για πάντα -ή τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσετε να αναβαθμίσετε. Η Microsoft προσφέρει επίσης μια συνδρομητική έκδοση του Office, που ονομάζεται Microsoft 365, η οποία απαιτεί μηνιαία ή ετήσια πληρωμή. Όταν αγοράζετε μια έκδοση με διαρκή άδεια χρήσης, εξακολουθείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας κάθε λίγους μήνες. Εάν είστε ΙΤ manager ή απλώς δεν σας αρέσουν οι συνδρομές, θα προτιμήσετε την έκδοση με διαρκή άδεια χρήσης.

220920-720p-gd24.jpg.6c51cabf4fed4a6bc8cd4c1a67511920.jpg

Καλά νέα! Αγοράστε το MS Office σε ισόβια άδεια χρήσης από 11,99€!

Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε το Microsoft Office με ισόβια άδεια χρήσης και να αποκτήσετε την πλήρη έκδοση της δημοφιλούς σουίτας παραγωγικότητας σε αρκετά χαμηλή τιμή. Η Godeal24 σας παρέχει την 100% γνήσια σουίτα Office. Είτε πρόκειται για το πιο πρόσφατο Office 2021 είτε για το Office 2019 που χρησιμοποιείται από περισσότερους χρήστες, η Godeal24 έχει διάφορες επιλογές για εσάς. Αν έχετε μόνο έναν υπολογιστή για να αναβαθμίσετε το Office, μπορείτε να επιλέξετε το Office 2021 με μόνο 25,61€! Αν θέλετε να αγοράσετε το Office 2019, το αυτό είναι διαθέσιμο μόνο με 24,59€! Αν θέλετε να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο πολλαπλών κλειδιών, με το κόστους του Office 2021 να πέφτει στα 13,52€! Αυτή είναι η πιο οικονομική επιλογή! Είναι διαθέσιμη ακόμα και η επιλογή πολλαπλών κλειδιών του Office 2019 με τιμή μόνο 11,99€/ PC!

Καλύτερη Πρόταση: Lifetime Microsoft Office

Η Microsoft σχεδιάζει να τερματίσει την υποστήριξη όλων των εκδόσεων των Windows 10 21H1 στις 13 Δεκεμβρίου 2022. Μετά από την ημερομηνία αυτή, τα Windows 10 21H1 δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας και οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώσουν τα συστήματα τους με την έκδοση Windows 10 21H2 ή τα Windows 11. Αναμενόμενα οι περισσότερες προσπάθειες της Microsoft επικεντρώνονται επί του παρόντος στα Windows 11. Το Godeal24 προσφέρει προσφορές τόσο για τα Windows 10 όσο και για τα Windows 11, με τα Windows 10 να ξεκινούν από μόλις 6,14€/κλειδί! Τα Windows 10 μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν σε Windows 11 δωρεάν. Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας τα Windows 11 και να ολοκληρώσετε την αναβάθμιση με μόνο 10,24€!

Γνήσια  Windows OS: Limited Time Special!

Έκπτωση 62% σε Bundles και στο MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, παρέχονται διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους υλικού, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Όχι μόνο τα πιο διαδεδομένα Windows 10 Pro, αλλά και η καλύτερη έκδοση Windows 10 Enterprise για επιχειρηματική χρήση, Windows Server κ.λπ.

Το GoDeal24 είναι reseller αδειών χρήσης της Microsoft και κορυφαίου λογισμικού ασφαλείας, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε μειωμένες τιμές, καθώς και χρήσιμα εργαλεία υπολογιστών, όπως τη σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Το Godeal24 γνωρίζει το "ιστορικό " κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι "ισόβιες", μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Περισσότερα Εργαλεία για τον υπολογιστή σας στις καλύτερες τιμές

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.
Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα! Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]