Ψάχνετε για μια προσιτή αλλά ισχυρή σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας;

Το Office 2021 Professional είναι η καλύτερή σας επιλογή! Σε σύγκριση με το Microsoft 365, το Office 2021 είναι καταλληλότερο για χρήστες που τους αρέσουν οι παραδοσιακές άδειες λογισμικού και δεν χρειάζονται πρόσβαση στις τελευταίες δυνατότητες ή ενημερώσεις. Η Microsoft σχεδιάζει να επανεφεύρει την παραγωγικότητα με τεχνητή νοημοσύνη και να δείξει πώς θα λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη της τύπου ChatGPT στις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο Office όπως το Teams, το Word, το Excel και το Outlook. Με το Godeal24 Spring Sale, μπορείτε να αποκτήσετε το τελευταίο Office 2021 Professional μόνο με 26,75€!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση των Windows, γιατί να μην αναβαθμίσετε στα πιο πρόσφατα Windows 11; Τα Windows 11 προσφέρουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, προσθέτοντας μια νέα λειτουργία αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη στη γραμμή εργασιών (taskbar). Τα Windows 11 Pro είναι τώρα διαθέσιμα στο Godeal24 με μόνο 13,55€! Εάν η διαμόρφωση του υπολογιστή σας δεν πληροί τις απαιτήσεις για αναβάθμιση σε Windows 11, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μια γνήσια και αξιόπιστη άδεια χρήσης Windows 10 Pro από το Godeal24 μόνο με 8,65€. Επισκεφθείτε το Godeal24 σήμερα και αποκτήστε περισσότερες εκδόσεις του Office και των Windows σε ασυναγώνιστες τιμές!

240306-720p-gd24-€.jpg

Καλύτερη τιμή! Έκπτωση 62% στο Microsoft Office! Οι απεριόριστες δυνατότητες των εκδόσεων του Office, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε! (κωδικός κουπονιού "SGO62 ")

Ενστικτώδης πλοήγηση. Εύκολη οργάνωση. Ταχύτερη απόδοση. Επιπλέον, νέα χαρακτηριστικά για να εκτοξεύσετε την αποδοτικότητα και την καινοτομία. Ερευνήστε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των Windows 11 και συνειδητοποιήστε τον λόγο. Τα Windows 11 είναι τα καλύτερα Windows μέχρι σήμερα.

Τεράστια έκπτωση στα Windows: (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Έκπτωση έως 62% σε bundles και άλλες εκδόσεις MS Office (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Με το Godeal24, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα μέσα από εκατοντάδες εργαλεία. Η καλή χρήση των εργαλείων μπορεί να αποτελέσει μεγάλη βοήθεια στην εργασία σας. Αυτό που μπορεί να σας προσφέρει το Godeal24 είναι γνήσια και χρήσιμα προγράμματα για να επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε!

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".|

    image.png
     
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order"

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

    image.png
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Ποια είναι η Godeal24;

Όπως αναφέραμε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού για υπολογιστές με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]