Η Microsoft προωθεί πλέον ενεργά τα Windows 11 και έχει σταματήσει τις ψηφιακές λήψεις του λειτουργικού συστήματος Windows 10 από τις 31 Ιανουαρίου 2023.

Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να αγοράσετε τα Windows 10, θα πρέπει να τα αγοράσετε από κανάλια τρίτων. Πώς όμως μπορείτε να αγοράσετε φθηνά και γνήσια Windows 10;

Μπορείτε να επιλέξετε το Godeal24, το οποίο είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που διαθέτει γνήσια λειτουργικά συστήματα Windows, MS Office και άλλα λογισμικό για υπολογιστές. Η Godeal24 εγγυάται ότι κάθε άδεια χρήσης που πωλείται είναι ασφαλής και αξιόπιστη. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων της Godeal24 για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η τιμή των Windows 10 Pro είναι μόλις 6,12€/PC! Παρόλο που η Microsoft έχει σταματήσει την πώληση των Windows 10, η συγκεκριμένη έκδοση των Windows θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025, για να προστατεύσουν οι χρήστες τον υπολογιστή τους από ιούς, spyware και άλλο κακόβουλο λογισμικό. Και μη ξεχνάτε ότι τα Windows 10 υποστηρίζουν δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11!

230208-750-420-gd24.jpg

Γνήσια Windows 10 από μόλις 6.12€/PC!

Τα Windows 11 έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στο Microsoft Store με επίσημη τιμή 199,99 δολάρια. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου του Godeal24, μπορείτε να αποκτήσετε την έκδοση των Windows 11 Pro μόνο με 10,25€. Αν αγοράσετε περισσότερες από μία άδειες, μπορείτε να επωφεληθείτε από το οικονομικό πακέτο των Windows 11 Pro 5PC, όπου τα Windows 11 Pro κοστίζουν μόλις 9,79€ ανά PC! Η Microsoft όχι μόνο προωθεί έντονα τα Windows 11, αλλά δημιουργεί επίσης ένα λειτουργικό σύστημα που θολώνει τα όρια μεταξύ cloud και edge, ενσωματώνοντας μεγάλο μέρος της τεχνολογίας AI. Ο έξω κόσμος εικάζει ότι αυτό είναι μια πρόγευση για τα Windows 12. Με τη δημοτικότητα του ChatGPT, είναι πιθανό ότι η τεχνολογία OpenAI θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μεγάλη έκδοση των Windows και στις προεγκατεστημένες εφαρμογές τους όπως email, ημερολόγια, φωτογραφίες κ.α.

Γνήσια Windows 11 Pro από 9.79€!

 

Ψάχνετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας με το Word, το PowerPoint ή το Excel, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα; Η προσφορά της Godeal24 για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας καλύπτει πλήρως! Αποκτήστε το πιο πρόσφατο και πλήρως αδειοδοτημένο Office 2021 με μόλις 24,25€! Το Godeal24 είναι το one-stop shop σας για όλες τις ανάγκες σας σε λογισμικό. Από εργαλεία γραφείου για την ενίσχυση της αποδοτικότητάς σας μέχρι λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών, διαχείριση συστημάτων και προστασία ασφαλείας, θα τα βρείτε όλα σε ασυναγώνιστες τιμές! Μην χάσετε αυτή την απίστευτη προσφορά, εκμεταλευτείτε την τώρα!

Hot Sale! Microsoft Office στην Καλύτερη Τιμή!

Έκπτωη 62% σε Bundles και MS Office εκδόσεις (κωδικός κουπονιού "SGO62")

>>> Περισσότερα

MS Office για Mac

Έκπτωση έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα PC εργαλεία στην Καλύτερη Τιμή

Περισσότερα εργαλεία >>>

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και κορυφαίου λογισμικού γύρω από την ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows καθώς και το MS Office σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως η σειρά IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Η Godeal24 γνωρίζει το «ιστορικό» κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες χρήσης που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το Godeal24 είναι "lifetime", κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς, με κανονικές αναβαθμίσεις και υποστήριξη από τη Microsoft για όσο καιρό διαρκέσει ο χρόνος ζωής της εφαρμογής.

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]