Το να ψάχνετε στο διαδίκτυο για τις καλύτερες προσφορές του Microsoft Office μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Για να σας βοηθήσουμε στο να να αποκτήσετε μια φθηνή άδεια χρήσης του Microsoft Office, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την προσφορά της Godeal24 για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε την καλύτερη προσφορά για το Microsoft Office 2021 Professional για τις εταιρικές και μη ανάγκες σας. Η επίσημη τιμή στην MS είναι 439,99 δολάρια. Τώρα ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο του Godeal24 για το Microsoft Office 2021 Professional Plus: αυτή τη στιγμή, η τιμή είναι 25,25€, που σημαίνει ότι θα εξοικονομήσετε πάνω από 90% σε σχέση με τον επίσημο τιμοκατάλογο.

Το κλειδί είναι 100% γνήσιο και εγγυημένο ενώ θα είστε καλυμμένοι με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Ας ελέγξουμε και μερικές ακόμηξ προσφορές στην περίπτωση που θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο 49,25€ στο Godeal24 για μια γνήσια άδεια χρήσης του Office 2021 Home and Business για Mac. Ίσως θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα επιπλέον χρήματα επειδή δεν χρειάζεστε την τελευταία έκδοση του Office, οπότε τι θα λέγατε για το Microsoft Office 2019; Εδώ, το Microsoft Office 2019 Professional Plus κοστίζει 22,25€ αντί για 179,99€, οπότε εξοικονομείτε πάνω από 80%. Πιο ευνοϊκά είναι τα βασικά πακέτα και το Business Wholesale. Αποκτήστε τις καλύτερες προσφορές από το Godeal24 και αγοράστε το για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας! Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

240130-720p-gd24-(1).jpg.3d1ce1f4a48e235fa2c41e9a5e52d19f.jpg

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με χαμηλό κόστος! Προσφορά περιορισμένου χρόνου!

Ένα από τα πιο διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα παγκοσμίως - Windows 11 Pro περιμένει να τα ανακαλύψετε

Αποκτήστε το οικονομικό σας bundle σήμερα! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Η εκπληκτική προσφορά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Έως και 50% έκπτωση σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία γείναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".|

    image.png
     
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order"

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

    image.png
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Ποια είναι η Godeal24;

Όπως αναφέραμε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού για υπολογιστές με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]