Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ημέρα που ο πλανήτης γιορτάζει τον έρωτα και την αγάπη.

Πολλοί θεωρούν τη συγκεκριμένη γιορτή ως μία ευκαιρία για να πάρουν στον καλό ή την καλή τους λουλούδια, να κανονίσουν ένα ρομαντικό δείπνο και να κάνουν ένα καλό δώρο. Κι όμως, το νόημα της εν λόγω ημέρας είναι πολύ βαθύτερο: η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βλέπεις, αποτελεί μία ωδή στη συντροφικότητα, την ετήσια υπενθύμιση πως η συμβίωση με το άλλο σου μισό μπορεί να ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τη σωματική και την ψυχική σου υγεία. Η παρουσία ενός/μίας συντρόφου στην καθημερινότητά σου έχει θετικά αποτελέσματα στις συνήθειες, τη διάθεση και τη φροντίδα που εξασφαλίζεις στο σώμα σου.

Με αφορμή την επικείμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Huawei πραγματοποίησε πανευρωπαϊκή έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό ενημέρωσης, τα στερεότυπα και τις συμπεριφορές γύρω από θέματα υγείας. Τα ευρήματά της είναι άκρως ενδιαφέροντα, επιβεβαιώνοντας τα όσα αναφέραμε πιο πάνω. Από τα δεδομένα του Huawei Health δε, προκύπτει πως όσοι συγκατοικούν έχουν καλύτερα επίπεδα ψυχικής υγείας, κάτι που πιστοποιεί πως η συντροφικότητα παίζει σπουδαίο ρόλο στη σωματική αλλά και την ψυχική ικανοποίηση του ανθρώπου. Δες το λογικά. Η ζωή δεν είναι μόνο χαρές: μοιραία η καθημερινότητα έχει και λύπες, η επίδραση των οποίων στην ψυχολογία του ανθρώπου είναι πιο ήπια, εφ’ όσον εκείνος έχει κάποιον για να τις μοιραστεί.

Valentine's Day_Creative_Shot_P60 Pro.jpg

Μία ικανοποιητική, μακροχρόνια σχέση έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στη σωματική υγεία, αφού είναι η συναισθηματική ασφάλεια και η σταθερότητα που προσφέρει άρρηκτα συνδεδεμένες με χαμηλότερα επίπεδα στρες και βελτιωμένη καρδιαγγειακή λειτουργία. Στοχεύοντας στη φυσική και ψυχική ευεξία, τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζευγάρι που ασκείται τακτικά, παρακινώντας ο ένας τον άλλον; Σε αυτό το πλαίσιο, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να αποτελέσει μία ιδανική αφορμή για ένα ουσιώδες δώρο για το άλλο σου μισό, ένα δώρο που έμμεσα θα συνεισφέρει με τον τρόπο του στην ισχυροποίηση της σχέσης σας και τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας και των δύο σας. Αν η ιδέα αυτή δεν σε αφήνει ασυγκίνητο, τότε τα deals της Huawei έρχονται την κατάλληλη στιγμή.

Τι πιο ταιριαστό λοιπόν για έναν φίλο ή φίλη της άσκησης από ένα wearable που θα τον/την εμπνεύσει να υιοθετήσει έναν ακόμα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ευτυχώς για ‘σένα, τα smartwatches της Huawei συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό (σε τέτοιο βαθμό που με μία πρώτη ματιά δεν θα καταλάβεις καν ότι πρόκειται για smartwatches) με τις προηγμένες λειτουργίες και τεχνικά χαρακτηριστικά. Το WATCH FIT 2 έρχεται με οθόνη FullView 1,74 ιντσών, κλήσεις μέσω Bluetooth και αυτονομία 10 ημερών για σπουδαία εμπειρία χρήσης. Το WATCH GT3 είναι ένα κομψό smartwatch, ικανό να πλαισιώσει ακόμα και τις πλέον επίσημες εμφανίσεις χάρη στο 3D κυρτό γυαλί και το γυαλιστερό φινίρισμα. Όσο για το WATCH GT4, μιλάμε για ένα πραγματικό κόσμημα, ένα statement με ολοκαίνουριο σχεδιασμό και λειτουργίες προπονητή άσκησης, lifestyle assistant και διαχείρισης υγείας 24/7.

image.jpeg.9675c3bcf183efa570d661e4dcc98ccd.jpeg

image.png

Η άσκηση ωστόσο αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσει κάποιος το αγαπημένο του ηχητικό περιεχόμενο. Είτε πρόκειται για podcasts, είτε για audiobooks, είτε για playlists που δίνουν ρυθμό, τα ακουστικά είναι απαραίτητα. Με το κατάλληλο ζευγάρι earbuds μάλιστα, θα καλύψεις κάθε σου ανάγκη όπου κι αν βρίσκεσαι -ταξιδεύοντας, περπατώντας, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού. Τα FreeBuds 5 και  για παράδειγμα προσφέρουν ήχο υψηλής ευκρίνειας με δυνατό μπάσο, καθώς επίσης και πεντακάθαρες κλήσεις με εξουδετέρωση θορύβου μέσω AI. Τα δε FreeBuds 5i έρχονται με διάρκεια ζωής μπαταρίας 28 ωρών, σύνδεση dual-device (με υποστήριξη μάλιστα Android και iOS) και εξουδετέρωση θορύβων 42 dB για αποτελεσματική απομόνωση από οτιδήποτε συμβαίνει στο περιβάλλον. Για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τις 40 ώρες, ρίξε μια ματιά στα FreeBuds SE 2 που μεταξύ άλλων υποστηρίζουν το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP54. Και επειδή τα παραπάνω αξεσουάρ χρειάζονται και ένα αξιόπιστο, πανίσχυρο και stylish smartphone για να συνδεθούν, μην ξεχνάς πως θα βρεις σε εξαιρετική τιμή και το Huawei P60 Pro με τον υπέροχο σχεδιασμό με μοτίβο μαργαριταρένιας υφής, την quad-curve οθόνη 6,67 ιντσών, την κύρια κάμερα Ultra Lighting με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα (f/1,4 – f/4,0) και την ταχεία φόρτιση (0-50% σε 13 λεπτά).

image.jpeg.a8e61c1e03887c1fce83bbdec79aeee0.jpeg

+image.jpeg

Φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δείξε στο αγαπημένο σου πρόσωπο τι σημαίνει για ‘σένα, με ένα δώρο που θα βελτιώσει τη ζωή του. Γιατί, μην ξεχνάς, πως η παρουσία του στη δική σου, έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Τα προϊόντα προσφέρονται σε ειδικές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως 29 Φεβρουαρίου

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOS & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community