Τα ολοκαίνουργια Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra έφτασαν, φέρνοντας μαζί τους πληθώρα αλλαγών που συναρπάζουν!

Με το Galaxy S23 Ultra, η φωτογραφία ανεβαίνει σε νέα επίπεδα χάρη στην κάμερα με ανάλυση 200MP αλλά και τις προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας που συνδυάζονται για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Φυσικά, πολλές από τις βελτιώσεις της μεγάλης ναυαρχίδας μοιράζονται και τα Samsung Galaxy S23 και Galaxy S23+.

Ξεχωρίσαμε τα κυριότερα σημεία που κάνουν τη σειρά Samsung Galaxy S23 να ξεχωρίζει, οπότε… δέσε τη ζώνη σου γιατί πηγαίνουμε προς τα αστέρια!

Αστροφωτογραφία, double exposure και πλήρης ελευθερία με Expert RAW

Ο μαγευτικός νυχτερινός ουρανός, γεμάτος αστέρια, σχεδόν «παρακαλάει» για μια φωτογραφία όμως κάτι τέτοιο απαιτεί ειδικό εξοπλισμό – εκτός αν έχεις το Galaxy S23 Ultra. Μπορείς να φωτογραφίσεις τον βραδινό ουρανό, κάτι που μέχρι τώρα δεν νοείτο να υπάρχει σε κινητό. Αν αυτά είναι τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο της αστροφωτογραφίας, τότε η συνοδευτική εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

image.png

Μια άλλη, άκρως ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι το Multiple exposures mode, μέσω του Expert RAW με το οποίο πολλαπλές φωτογραφίες ενώνονται η μία πάνω στην άλλη για να δημιουργήσουν ένα απόκοσμο, ξεχωριστό αποτέλεσμα που μόνο σε αναλογικές φωτογραφικές μηχανές μπορείς να βρεις – ή σε ένα smartphone της σειράς Samsung Galaxy S23, !

Για άτομα που ασχολούνται πιο εντατικά με τη φωτογραφία, το Expert RAW app ενισχύεται για να επιτρέπει τη φωτογράφιση σε ανάλυση 50MP, αποθηκεύοντας τις λήψεις σε RAW και JPEG για περαιτέρω επεξεργασία δίχως «εκπτώσεις» στην ποιότητα και την ευελιξία – ακριβώς όπως θα περίμενες από μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή.

Απαθανάτισε τη νύχτα με λεπτομέρεια, χάρη στο Nightography!

Κάθε στιγμή μέσα στο σκοτάδι, είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσεις το εξελιγμένο Nightography του Galaxy S23 Ultra. Τόσο η μπροστινή όσο και η βασική κάμερα απολαμβάνουν ανώτερη ποιότητα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με selfie portraits που διαχειρίζονται άψογα το παρασκήνιο για να δημιουργήσουν εφέ bokeh που μαγεύει.

Όσον αφορά στην κάμερα των 200MP με Adaptive Pixel που βρίσκεται στο Galaxy S23 Ultra, αποτυπώνει εικόνες με περισσότερη λεπτομέρεια, δίχως να εμφανίζονται κατάλοιπα ψηφιακής επεξεργασίας, χάρη στην τεχνική tetra-binning που εφαρμόζεται για φυσικές, πανέμορφες φωτογραφίες.

image.jpeg

Σε όλα τα μοντέλα της σειράς, τα χρώματα διατηρούν τον φυσικό τόνο τους. Τα αντικείμενα της σκηνής διαχωρίζονται ξεκάθαρα μεταξύ τους, με στόχο να διατηρούν τις ιδιαιτερότητές τους σε χρώμα και λεπτομέρεια, αποφεύγοντας την συνολική επεξεργασία που ενδεχομένως να αλλοιώσει την αυθεντικότητα μιας άψογης φωτογραφίας.

Αισθητήρας 200MP που φέρνει βελτιώσεις!

Ένα τεράστιο άλμα από γενιά σε γενιά επιτεύχθηκε με το Galaxy S23 Ultra, το οποίο ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα 200MP. Στην πράξη, αυτό συνεπάγεται φωτογραφίες με απαράμιλλη διατήρηση λεπτομέρειας, για αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου, όπου η ποιότητα δεν πέφτει ακόμη και σε πολύ κοντινή εξέταση. Μπορείς κάλλιστα να τραβήξεις μια φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση και ύστερα να αποκόψεις κομμάτια της και να τα αποθηκεύσεις ως ξεχωριστά αρχεία. Πρακτικά, σαν να έκανες zoom σε πολλαπλά σημεία ενός τοπίου ταυτόχρονα και να αποθήκευες κάθε σημείο ως ξεχωριστή λήψη – απίθανο, κι όμως εφικτό!

image.png

Με την νέα λειτουργία Super HDR σε φωτογραφίες ανάλυσης 50MP, κάθε κινητό της σειράς  Galaxy S23 προσφέρει εικόνες υψηλής ανάλυσης με εξαιρετικά ακριβή χρώματα, δίνοντας ζωή σε κάθε λήψη. Παρομοίως, η selfie κάμερα σε όλη τη σειρά διατηρεί αναλλοίωτα τα χρώματα σε φωτεινά και σκοτεινά σημεία, δίχως να θυσιάζονται οι λεπτομέρειες. Κάνε βιντεοκλήσεις ή τράβηξε selfies με ποιότητα που δεν έχεις ξαναδεί!

Επιδόσεις που ανεβάζουν τον πήχη!

Σε κάθε μία από τις τρεις συσκευές της σειράς  Galaxy S23, ενσωματώνεται το νεότερο τσιπ της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2. Προσφέρει δύναμη που υπερκαλύπτει τις καθημερινές ανάγκες για multi-tasking, εργασία, παραγωγικότητα και παιχνίδι, επιτρέποντας ακόμη και τη χρήση τεχνολογίας ray tracing σε παιχνίδια που το υποστηρίζουν. Όση δύναμη κι αν χρειάζεσαι, τα  Galaxy S23 την παρέχουν.

Ταυτόχρονα, ο νέος επεξεργαστή προσφέρει περισσότερα με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Στα Samsung Galaxy S23 και S23+, μάλιστα, η μπαταρία είναι μεγαλύτερη κατά 200mAh (σε σχέση με τα Galaxy S22), οπότε τα οφέλη γίνονται ακόμη μεγαλύτερα.

image.jpeg

Κάθε συσκευή εξοπλίζεται, επίσης, με μια πανέμορφη οθόνη Dynamic AMOLED 2X και δυναμικό ρυθμό ανανέωσης που φτάνει έως τα 120Hz. Παρακολούθησε ταινίες και σειρές με αξιοζήλευτη ποιότητα, χωρίς μεγάλο αντίκτυπο στην αυτονομία. Και το καλύτερο; Με κάθε συσκευή της σειράς Samsung Galaxy S23, αποκτάς τέσσερις μήνες συνδρομή στο YouTube Premium*, για να παρακολουθήσεις όσα βίντεο τραβάει η ψυχή σου, χωρίς διαφημίσεις και με πολλά ακόμη προνόμια! Επιπλέον, προσφέρονται 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Microsoft 365** για να φυλάσσεις με ασφάλεια όλα τα αρχεία σου και να έχεις πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε.

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 και σε περιμένει στο Samsung eShop! Παράλληλα, θα έχεις δωρεάν παράδοση και την επιλογή για έως και 36 άτοκες δόσεις.  

*Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J . YouTube σήμα της Google LLC.

** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε