Είτε είστε σύμβουλος είτε χρειάζεστε μια σουίτα εφαρμογών για το γραφείο σας, το Microsoft Office είναι το απόλυτο λογισμικό αποδοτικότητας.

Οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται στην κορυφαία σουίτα παραγωγικότητας περιλαμβάνουν το Word, το Excel και το PowerPoint. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για δωρεάν και επικίνδυνα πακέτα λογισμικού στο διαδίκτυο, η Godeal24 Halloween Big Sale σας δίνει αληθινό και φθηνό MS Office, είτε πρόκειται για το πιο πρόσφατο Office 2021, είτε για το Office 2019. Το Office 2021 με μόλις 26,75€ και το Office 2019 με μόλις 23,56€! Αν έχετε κάποια επιθυμία να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο με πολλαπλά κλειδιά όπου το Office 2021 έχει κόστος μόλις 15,43€/PC! Τα Windows αποτελούν τη βάση των περισσότερων υπολογιστών. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά για να αγοράσετε κλειδιά των δημοφιλή Windows 10 με κόστος μόλις 8,65€! Η πιο οικονομική πρόταση είναι το bundle των  Windows 10 Pro για 2PC, με κόστος 7,43€/PC, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε πάνω από 90% της αρχικής του αξίας. Καλό Hallowen!

231016-720p-gd24.jpg

Το Office 2021 Professional Plus είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα γραφείου που ενισχύει την παραγωγικότητα και περιλαμβάνει πολλαπλές σημαντικές εφαρμογές, όπως Word, Excel, PowerPoint, Outlook κ.λπ. Το Office 2021 Pro επεξεργάζεται πλούσιες λειτουργίες και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες πιο γρήγορα.

Καλύτερη αξία! Έκπτωση έως 62% στο Microsoft Office! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Επί του παρόντος, τα Windows 10 είναι η έκδοση με την υψηλότερη σταθερότητα και απόδοση στα λειτουργικά συστήματα. Το ίδιο το σύστημα drivers έχει βελτιωθεί και έχει διορθώσει τα περισσότερα από τα μικρά bugs, έτσι ώστε η κάρτα γραφικών, ο σκληρός δίσκος, η οθόνη και ο ήχος να δουλεύουν άψογα στα Windows 10.

Απίστευτη προσφορά!Τεράστιες εκπτώσεις στα Windows: (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Έκπτωση έως 62% σε Bundles και άλλες εκδόσεις Office (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Εκπληκτικές τιμές που θα σας κάνει να πέσει το σαγόνι σας! Απολύτως τρελή προσφορά!

Απαραίτητα εργαλεία υπολογιστών στην καλύτερη τιμή!

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

    image.png
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods"

    image.png
     
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με εκπτωτικές άδειες χρήσης της Microsoft, κορυφαίο ΙΤ security software, αλλά και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με εξαιρετική βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη, ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Υποστήριξη Godeal24[email protected]