Υπό την τρέχουσα οικονομική κατάσταση (και όχι μόνο)) θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα έξοδά σας.

Όμως, η ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας απαιτεί να τον ενημερώνετε εγκαίρως. Αν ψάχνετε μια καλή προσφορά για τα Windows 10 Pro, το Godeal24 μπορεί να σας βοηθήσει. Η Godeal24 προσφέρει σε όλους τους χρήστες το γνωστό λειτουργικό σύστημα με την πιο συμφέρουσα τιμή από ποτέ! Σας επιτρέπει με ελάχιστο κόστος να αγοράσετε τον lifetime κωδικό που θέλετε! Με τo Halloween Big Sale, μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10 Professional με μόλις 8,65 ευρώ, δηλαδή λιγότερο από το 10% του κόστους λιανικής πώλησης! Επιπλέον, το Office 2021 Pro, θα πρέπει κι’ αυτό να έχει παρουσία στον υπολογιστή σας. Εξασφαλίστε την άδεια χρήσης του Office 2021 Professional με μόλις 26,75 ευρώ. Αποκτήστε την πιο ισχυρή σουίτα παραγωγικότητας και ολοκληρώστε πολύπλοκες εργασίες σε λιγότερο χρόνο! Όσοι εργάζονται σκληρά, αξίζουν τη βοήθεια μιας καλύτερης σουίτας εργασίας και ενός καλύτερου λειτουργικού συστήματος!

231013-750-420-gd24.jpg

Το Office 2021 Professional Plus είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό γραφείου που ενισχύει την παραγωγικότητα και περιλαμβάνει πολλαπλές σημαντικές εφαρμογές, όπως Word, Excel, PowerPoint, Outlook κ.λπ. Το Office 2021 Pro διαθέτει  πλούσιες λειτουργίες και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να ολοκληρώσουν διάφορες εργασίες σε χρόνο ρεκόρ.

Έκπτωση έως 62% στο Microsoft Office! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Σούπερ ευκαιρία!Τεράστια έκπτωση στα Windows  (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Έκπτωση έως 62% σε Bundles και άλλες εκδόσεις MS Office (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Απαραίτητα εργαλεία για το PC σας στην καλύτερη τιμή!

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

    image.png
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods"

    image.png
     
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με εκπτωτικές άδειες χρήσης της Microsoft, κορυφαίο ΙΤ security software, αλλά και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με εξαιρετική βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη, ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Υποστήριξη Godeal24[email protected]