Τα ασύρματα ακουστικά έχουν γίνει απαραίτητο απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινότητα όλων μας, τόσο για το γραφείο και το σπίτι όσο και για την καθημερινή βόλτα στην πόλη ή τη διαδρομή προς τη δουλειά.

Τα HUAWEI FreeBuds 5i κατασκευάστηκαν με στόχο να σε καλύψουν από πολλές απόψεις: για μουσική και κλήσεις, χρήση σε πολλαπλές συσκευές και φυσικά, με υψηλής ποιότητας ήχο σε ό,τι κι αν επιλέξεις!

Κρυστάλλινος ήχος στα αυτιά σου, όλη την ημέρα!

Τα HUAWEI FreeBuds 5i (διαθέσιμα σε γαλάζιο, μαύρο και άσπρο χρώμα) είναι μικρά, όμως ικανά για μεγάλα πράγματα, ιδίως στην ποιότητα ήχου. Φέρουν πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless ή, με πιο απλά λόγια, υψηλής ευκρίνειας ήχο σε κάθε συχνότητα. Από τραγούδια ροκ μέχρι ποπ, καλύπτεται άψογα όλο το φάσμα συχνοτήτων για να απολαμβάνεις δυνατό μπάσο, καθαρές μεσαίες και κρυστάλλινα πρίμα.

Αν λατρεύεις την ποιοτική μουσική και χρησιμοποιείς μια συσκευή με LDAC, τότε  τα HUAWEI FreeBuds 5i θα εκμεταλλευτούν το πρωτόκολλο για να μεταφέρουν τη μουσική στα αυτιά σου με ακόμη καλύτερη ποιότητα.

Τρέξε στον διάδρομο του γυμναστηρίου ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική από τα HUAWEI FreeBuds 5i, με ποιότητα ήχου και ένταση που θα περίμενες από μεγάλα ακουστικά. Στέκονται σταθερά στο αυτί και διαθέτουν πιστοποίηση IP54, οπότε μπορείς άφοβα να γυμνάζεσαι φορώντας τα δίχως καμία ανησυχία.

image.jpeg

Ακόμη κι αν η διαδρομή μέχρι το γραφείο είναι μεγάλη ή προπονείσαι για ώρα και δεν θέλεις ποτέ να αποχωρίζεσαι τα ακουστικά, η μπαταρία ποτέ δε θα γίνει πρόβλημα. Με μια φόρτιση, προσφέρουν έως και 28 ώρες χρήσης. Πρακτικά, μπορείς να πηγαινοέρχεσαι στη δουλειά σου καθημερινά ακούγοντας μουσική και να φορτίζεις τα ακουστικά 1-2 φορές την εβδομάδα. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσεις κι έχει εξαντληθεί η μπαταρία, με μόλις 15 λεπτά φόρτισης προσφέρουν 4 ώρες χρήσης, οπότε δύσκολα θα φεύγουν από το πλευρό σου.

Πες «όχι» στον θόρυβο της πόλης!

Είναι ενοχλητικό να ακούς μουσική στον δρόμο και ταυτόχρονα, να «εισβάλλει» ο θόρυβος των αυτοκινήτων και της πόλης γενικότερα. Οπότε… διώξε τους από τα αυτιά σου! Τα HUAWEI FreeBuds 5i έρχονται με Active Noise Cancellation (ANC) ενισχυμένο με τη βοήθεια ΑΙ, προκειμένου να απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος και να μην φτάνουν στα αυτιά σου ώστε να επικεντρώνεσαι σε αυτά που θέλεις – μουσική, βίντεο, παιχνίδια και κλήσεις.

Δες ένα επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς στο τρένο προς τη δουλειά, ακούγοντας καθαρά τους διαλόγους χωρίς να σε αποσπάει ο θόρυβος του περιβάλλοντος. Παίξε παιχνίδια και ταξίδεψε σε φανταστικούς κόσμους χωρίς περισπασμούς, αντί να σε… κρατάει ο θόρυβος στην πραγματικότητα.

image.jpeg

Μάλιστα, τα οφέλη του ANC είναι αισθητά και στις κλήσεις, αφού ανιχνεύει θορύβους και τους φιλτράρει για να ακούγεσαι καθαρά στους συνομιλητές σου. Απόλαυσε κλήσεις στον δρόμο, με την ευκολία των ασύρματων ακουστικών και την ποιότητα ήχου που προσφέρει το ANC!

Λειτουργεί και αντίστροφα, έχοντας τη δυνατότητα να δώσει έμφαση στην ανθρώπινη ομιλία, προκειμένου να ακούς άτομα που σου μιλούν χωρίς να αφαιρείς τα ακουστικά από τα αυτιά σου. Κάνεις μια στάση για έναν πρωινό καφέ, καθ’ οδόν για τη δουλειά; Μίλησε κι άκουσε κανονικότατα, αφήνοντας τα ακουστικά στα αυτιά σου για ευκολία.

Σχεδιασμένα για να βολεύουν!

Μπορεί να εξοπλίζονται με έξυπνο ANC, όμως από μόνο του, δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Για τον λόγο αυτό, τα HUAWEI FreeBuds 5i είναι σχεδιασμένα για να μην επηρεάζονται από τον άνεμο, ταιριάζοντας άψογα στο αυτί και κλείνοντας τις χαραμάδες. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται πολλαπλά ζευγάρια άκρων σιλικόνης, για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου αυτί. Έτσι, τα ακουστικά θα μπαίνουν στο αυτί και αφενός θα παραμένουν πολύ σταθερά ακόμη και στο τρέξιμο, αφετέρου θα απομονώνουν το αυτί από εξωτερικές παρεμβολές. Σε συνδυασμό με το ANC, ετοιμάσου να γνωρίσεις νέα επίπεδα… ησυχίας!

Παράλληλα, είναι κομψά και μικρά, τόσο τα ακουστικά όσο και η θήκη τους, η οποία μπορεί να χωρέσει ακόμη και σε μια τσέπη από πουκάμισο για να τα έχεις παντού μαζί, εύκολα. Βέβαια, παρότι είναι μικρά, δεν στερούνται δυνατοτήτων, αφού η εξωτερική πλευρά τους φιλοξενεί μια επιφάνεια αφής για εύκολο χειρισμό. Απάντησε σε κλήσεις, χειρίσου τη μουσική σου και ρύθμισε το ANC απευθείας από τα ακουστικά, χωρίς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη!

 

image.jpeg

Μπορείς ακόμη, να συνδέσεις τα ακουστικά σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, ιδανικό για άτομα που εργάζονται από το σπίτι κι όχι μόνο. Συνδέοντας τα ακουστικά στον υπολογιστή και το κινητό, για παράδειγμα, θα μπορείς να ακούς όσα πρέπει από τον υπολογιστή (π.χ. μια διάσκεψη ή ένα βίντεο) όμως αν σε καλέσουν στο κινητό, με ένα άγγιγμα μπορείς να απαντήσεις στην κλήση. Όταν ολοκληρωθεί, ο ήχος θα συνεχίσει να έρχεται από τον υπολογιστή χωρίς να κάνεις κάποια ρύθμιση.

Κι όλα τα παραπάνω, είναι χαρακτηριστικά που ανήκουν σε υψηλής ποιότητας ακουστικά, κάτι που τα HUAWEI FreeBuds 5i αναμφίβολα είναι. Όμως η τιμή τους είναι πολύ προσιτή, φέρνοντας premium χαρακτηριστικά σε μια κλίμακα τιμής όπου τα HUAWEI FreeBuds 5i ξεχωρίζουν για όλους τους σωστούς λόγους: ένας συνδυασμός ποιοτικού ήχου, εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, τεχνολογίας ANC και μεγάλης αυτονομίας που δεν περνάει απαρατήρητος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.