Τα TWS ακουστικά συνιστούν ένα εκ των αξεσουάρ που μας συνοδεύουν για μεγάλο μέρος της μέρας, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική και podcasts, να μπαινοβγαίνουμε σε κλήσεις με συνεργάτες, πελάτες και φίλους και να συγκεντρωθούμε εξουδετερώνοντας τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Παρ’ όλα αυτά όμως το design και η αισθητική τους δεν έχουν κάνει την παραμικρή πρόοδο από τότε που εμφανίστηκαν, η λειτουργικότητά τους παραμένει συζητήσιμη, ενώ ο τρόπος που εν τέλει απομονώνουν τον χρήστη από τον κόσμο γύρω του, σε πολλές περιπτώσεις είναι προβληματικός. Όλα αυτά τουλάχιστον μέχρι σήμερα, καθώς η Huawei λανσάρει και στην Ελλάδα τα FreeClip, τη νέα γενιά ακουστικών που έρχεται να φέρει την επανάσταση στον χώρο.

Απαράμιλλη αισθητική, C-bridge σχεδιασμός

Τα Huawei FreeClip ελάχιστη σχέση έχουν με τα ήδη υπάρχοντα ακουστικά. Υιοθετώντας πρωτοποριακό σχεδιασμό, θυμίζουν περισσότερο κόσμημα, παρά τεχνολογικό gadget. Αποτελούνται από τρία τμήματα: το Comfort Bean που θυμίζει φασόλι και εφαρμόζει στο πίσω τμήμα του αφτιού, το Acoustic Ball που «κοιτά» το κανάλι και το C-bridge που τα ενώνει. Επί της ουσίας, τα FreeClip εφαρμόζουν σαν κλιπ, επιτυγχάνοντας τέλειο κράτημα καθώς προσαρμόζονται στην καμπυλότητα του αφτιού. Σε συνδυασμό δε με το εξαιρετικά χαμηλό τους βάρος, η παρουσία τους είναι τόσο διακριτική που ο χρήστης εύκολα ξεχνά πως τα φορά, ιδίως αν δεν τα χρησιμοποιεί ενεργά.

image.jpeg

Παραμένοντας σε επαφή με το περιβάλλον

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό τους, βλέπετε, τα Huawei FreeClip δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αφτιού, επιτρέποντας στον χρήστη να παραμείνει συντονισμένος με το περιβάλλον του, χωρίς να χρειαστεί να τα αφαιρέσει όταν δεν τα χρησιμοποιεί. Το εντυπωσιακότερο όλων, είναι πως αυτό επιτυγχάνεται δίχως την παραμικρή παραχώρηση σε επίπεδο επιδόσεων. Η Huawei έχει εκμεταλλευτεί δύο τεχνολογίες ήχου, το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων και τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας, εξασφαλίζοντας πως παρά το open-ear design τους, τα FreeClip θα είναι σε θέση να προσφέρουν πεντακάθαρο, κρυστάλλινο ήχο χωρίς διαρροές.

Δεξί-αριστερό… τι σημασία έχει;

Πόσες φορές σας έχει τύχει να προσπαθείτε εις μάτην να βάλετε ένα TWS ακουστικό στο λάθος αφτί; Με τα Huawei FreeClip το πρόβλημα αυτό γίνεται πλέον παρελθόν αφού έχουμε να κάνουμε με την πρώτη open-ear πρόταση που δεν έχει δεξί ή αριστερό ακουστικό -και τα δύο είναι ολόιδια! Ουσιαστικά ο ρόλος του καθενός καθορίζεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας Smart Wear Detection.

image.jpeg

Ολοήμερη χρήση

Μία από τις μεγαλύτερες έννοιες των κατόχων ασύρματων ακουστικών έχει να κάνει με την αυτονομία τους. Σε κανέναν άλλωστε δεν αρέσει να κόβει την εμπειρία του στη μέση (είτε βρίσκεται σε κλήση, είτε απολαμβάνει την αγαπημένη του playlist) ακόμα και για λίγα λεπτά προκειμένου να φορτίσει τα ακουστικά του. Με τα FreeClip δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοιο θέμα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους αγγίζει τις οκτώ ώρες ενώ αν συνυπολογίσουμε και τη θήκη φόρτισης, τότε μιλάμε για συνολικά 36 ώρες, επίδοση που ουσιαστικά επιτρέπει τη συνεχόμενη χρήση τους. Επιπλέον διαθέτουν προστασία από νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP54, ώστε να φοριούνται και κατά τη γυμναστική χωρίς άγχος για τον ιδρώτα.

Η νέα γενιά ακουστικών είναι εδώ

Κομψά και συμπαγή, με σπουδαία αισθητική και εξαιρετικές επιδόσεις, τα Huawei FreeClip κυκλοφορούν σε δύο χρώματα (μωβ και μαύρο) και είναι συμβατά με iOS και Android, φέρνοντας την επανάσταση στον χώρο των ακουστικών. Η εμπειρία που προσφέρουν δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, βρίσκοντας τον τρόπο να χαρίσουν μαγικές εμπειρίες ακρόασης, διατηρώντας παράλληλα τον χρήστη σε επαφή με το περιβάλλον γύρω του. Εμείς τα δοκιμάσαμε, τα λατρέψαμε και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

  • Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
  • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOS & Android.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.