Κάποιες φορές, όλα τα άστρα ευθυγραμμίζονται και κάτι μαγικό συμβαίνει. Η κυκλοφορία του HUAWEI Mate 50 Pro, σε συνδυασμό με το AppGallery και το GSpace, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τέτοιου είδους «μαγεία».

Πρόκειται για ένα smartphone που αψηφά τους περιορισμούς και καταφέρνει να ενσωματώσει την πιο προηγμένη κάμερα που έχει υπάρξει σε κινητό. Παράλληλα, μέσω του GSpace ξεπερνάει τα όρια και επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογές Google μέσα σε λίγα λεπτά.

Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω των AppGallery και GSpace!

Ένα πανίσχυρο smartphone δεν αρκεί για να παρέχει μια άψογη εμπειρία, αφού οι εφαρμογές που το συνοδεύουν πρέπει να καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο συμβαίνει στο έπακρο με το HUAWEI Mate 50 Pro, αφού το AppGallery και το GSpace φροντίζουν όχι απλώς να μη σου λείψει τίποτα, αλλά να έχεις ακόμη περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.

Με περισσότερες από 220,000 εφαρμογές και αδιάκοπη ανοδική πορεία, το AppGallery φιλοξενεί τις δημοφιλέστερες εφαρμογές social (Facebook, Instagram, Messenger, TikTok), τραπεζών (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Revolut), τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) ή ακόμη και παραγγελίας φαγητού (e-food, BOX).

image.jpeg

Φυσικά, περιλαμβάνει αμέτρητα παιχνίδια κι άλλες εφαρμογές κάθε είδους, για να καλύψει χρήστες που αθλούνται, όπως το δημοφιλές Fitify. Το EasyFit είναι μια εξίσου χρήσιμη εφαρμογή για να παρακολουθείς τις θερμίδες σου στη διάρκεια της ημέρας, από το πόσες λαμβάνεις έως το πόσες καις. Υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές για κάθε είδους δραστηριότητα και μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον που προσαρμόζεται στις συνήθειές σου, θα ανακαλύψεις αυτές που ταιριάζουν σε εσένα.

Από τις πιο βασικές που πρέπει να εγκαταστήσεις με το που ανοίξεις το νέο σου HUAWEI Mate 50 Pro, όμως, είναι η εφαρμογή GSpace. Αφού τη βρεις στο AppGallery και την εγκαταστήσεις στο κινητό σου, μια διαδικασία που απαιτεί… δύο-τρία taps και λίγα λεπτά υπομονής, θα σου προσφέρει πρόσβαση στις δημοφιλείς εφαρμογές της Google.

Απόλαυσε τα YouTube, Gmail, Google Drive, Google Maps και τη σουίτα Google Docs εύκολα κι απρόσκοπτα, σαν να βρίσκονταν εξ αρχής εκεί. Μετάφερε όλη την καθημερινότητά σου στη νέα σου συσκευή και μη χάσεις ούτε… μισό αρχείο, συνεχίζοντας απευθείας από εκεί που έμεινες.

image.png

Πέραν της εύκολης εγκατάστασης και της πρόσβασης σε όλες αυτές τις εφαρμογές, ένα πολύ θετικό σημείο του GSpace είναι πως οι εφαρμογές λειτουργούν ακριβώς όπως θα περίμενες, χωρίς διαφορές στις δυνατότητες ή στις λειτουργίες τους, κάνοντας την διαδικασία εγκατάστασής του ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνεις όταν αποκτήσεις μια συσκευή HUAWEI όπως το HUAWEI Mate 50 Pro.

Κάμερα που αξίζει βραβεία

Πιστό στην παράδοση της σειράς HUAWEI Mate, το νέο HUAWEI Mate 50 Pro ενσωματώνει κάμερα που ξεπερνάει τα όρια ενός smartphone και θέτει νέους κανόνες. Η Ultra Aperture XMAGE Camera είναι κάτι που θα λατρέψουν επαγγελματίες φωτογράφοι και θα μαγέψει εξίσου ερασιτέχνες και λάτρεις της φωτογραφίας. Διαθέτει μεταβαλλόμενο διάφραγμα δέκα σημείων, φτάνοντας από το f/1.4 στο f/4 για να ρυθμίζεται με ακρίβεια το βάθος εστίασης με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone.

Με την κάμερα αυτή, τα πορτρέτα ανεβαίνουν ποιοτικό επίπεδο, αγγίζοντας αποτελέσματα που θα περίμενε κανείς σε DSLR. Η επεξεργασία που υφίστανται οι φωτογραφίες φτάνει σε επίπεδο μικρότερο του χιλιοστού, ώστε ο διαχωρισμός μεταξύ θέματος και παρασκηνίου να γίνεται με απαράμιλλη ακρίβεια και το αποτέλεσμα να δείχνει επαγγελματικό, χωρίς κόπο. Παράλληλα, διατηρείται η ποιότητα σε υψηλά επίπεδα και το θόλωμα δεν δείχνει υπερβολικό ή ψεύτικο, αλλά φυσικό και καλαίσθητο.

image.pngimage.png

Σε απλές φωτογραφίες, τα χρώματα διατηρούνται αψεγάδιαστα και η λεπτομέρεια επίσης, ενώ χάρη στον αισθητήρα που απορροφά έως και 24% περισσότερο φως, το Super Night Mode κάνει «θαύματα» μετατρέποντας σχεδόν κυριολεκτικά τη νύχτα σε μέρα. Εστίασε στο θέμα και τράβηξε φανταστικές φωτογραφίες, δίχως να περιορίζεσαι από τον φωτισμό της σκηνής, αφού η κάμερα θα βάλει τα δυνατά της για να παράγει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Με το HUAWEI Mate 50 Pro, η φωτογραφία γίνεται λατρεία.

Συναρπαστικές επιδόσεις, μοναδική εμπειρία!

Η τεχνολογική υπεροχή του HUAWEI Mate 50 Pro δεν περιορίζεται στην κάμερα κι αντ’ αυτού, εκτείνεται στο εσωτερικό της συσκευής. Με μεγάλη οθόνη OLED 6.7” και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, βίντεο και παιχνίδια προβάλλονται με άριστη ομαλότητα ενώ ακόμη και η απλούστερη των κινήσεων -η κύλιση σε μια ιστοσελίδα- γίνεται απολαυστική και ξεκούραστη για τα μάτια. Τα ζωηρά χρώματα, η λαμπρή εικόνα και τα πραγματικά μαύρα δείχνουν απίθανα σε οτιδήποτε κι αν παρακολουθείς.

Μετά, έρχεται ο ισχυρός επεξεργαστής Snapdragon 8+ Gen 1 που συνοδεύεται από 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου, συνθέτοντας ένα σύνολο που δεν… κολλάει πουθενά. Κυριολεκτικά, δηλαδή, αφού πρόκειται για τον κορυφαίο επεξεργαστή που διαθέτει στην αγορά η εταιρεία. Προσφέρει τόσο υψηλές ταχύτητες όσο βοηθάει και στην αυτονομία της συσκευής, η οποία χάρη στη μεγάλη μπαταρία 4700mAh αντέχει μια ολόκληρη ημέρα με άνεση και φορτίζει πολύ γρήγορα – με SuperCharge 66W.

image.png

Το λογισμικό είναι εξίσου βασικό «συστατικό» μιας καλής εμπειρίας και η HUAWEI το γνωρίζει, προσφέροντας χρήσιμες λειτουργίες που βοηθούν σε καθημερινή βάση. Το SuperStorage, για παράδειγμα, ανιχνεύει διπλότυπα ή πανομοιότυπα αρχεία και σου προτείνει να τα σβήσεις, ώστε να εξοικονομήσεις μέχρι και 20GB αποθηκευτικού χώρου με τεράστια ευκολία.

Αντίστοιχα, το SuperHold αποθηκεύει στην προσωρινή μνήμη κείμενο ή αρχεία, ώστε να τα κάνεις επικόλληση και να τα μοιράζεσαι για μεγάλο διάστημα μετά την αντιγραφή τους.

Αυτά κι ακόμη περισσότερα φέρνει το EMUI 13, το λειτουργικό βασισμένο σε Android, που βρίσκεται μέσα στο HUAWEI Mate 50 Pro. Τα «ακόμη περισσότερα» περιλαμβάνουν χρήσιμα widgets που εύκολα μπορείς να προσαρμόσεις για να προσαρμόσεις την αρχική οθόνη στα μέτρα σου και όσα χρησιμοποιείς να είναι άμεσα διαθέσιμα.

Ακόμη, το EMUI 13 δίνει έμφαση στην ασφάλεια, προβάλλοντας εύκολα τα δικαιώματα που έχει κάθε εφαρμογή και τι ακριβώς χρησιμοποιούν ανά πάσα στιγμή. Έτσι, αφενός έχεις πάντοτε εικόνα του τι «γνωρίζουν» οι εφαρμογές για εσένα, αφετέρου εύκολα μπορείς να αφαιρέσεις δικαιώματα.

Για αυτήν την περίοδο με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro δίνεται δώρο το HUAWEI WATCH GT3 Active! Είναι η ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας επιλέγοντας το HUAWEI smartphone που σας ταιριάζει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.h