Μια μαγική και ιδιαίτερη περίοδος, κάθε Χριστούγεννα είναι μοναδικά και πολλοί τα περιμένουν πώς και πώς για να δουν τι δώρα τους έφερε ο… Άγιος Βασίλης.

Καθώς η επιλογή δώρου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, το HUAWEI MatePad 11 έρχεται να την κάνει λίγο ευκολότερη – μπορείς κάλλιστα να το προτιμήσεις για δώρο σε μαθητές και φοιτητές, σε φίλους και συγγενείς που χρειάζονται ένα ισχυρό tablet για επαγγελματικούς σκοπούς, σε λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας κι ακόμη περισσότερους.

Πρόκειται για ένα ισχυρό tablet που εύκολα μετατρέπεται σε ένα είδος mini laptop, ικανό να υποστηρίξει με ευκολία οτιδήποτε από εφαρμογές καθημερινής χρήσης μέχρι προγράμματα γραφείου, παράλληλα βρισκόμενο σε θέση να φιλοξενήσει (και με το παραπάνω) την ψυχαγωγία του χρήστη. Έχεις κάποιο κοντινό σου άνθρωπο για τον οποίο ψάχνεις δώρο και μια από τις παραπάνω περιγραφές του ταιριάζει; Τότε ας δούμε πώς θα τον εξυπηρετήσει το HUAWEI MatePad 11 στην καθημερινότητά του.

Μαθητές και φοιτητές, ένα tablet για εσάς!

Τα σχολικά χρόνια και η φοίτηση σε πανεπιστήμιο είναι απαιτητικά, με πολύ διάβασμα, ασκήσεις και την ανάγκη για έρευνα αλλά και την (εξίσου σημαντική) ανάγκη για χαλάρωση. Μπορεί να τα συγκεντρώσει όλα αυτά στο HUAWEI MatePad 11, όπου θα μπορεί με ευκολία να διαβάζει στην μεγάλη οθόνη του (μεγέθους 11"), η οποία μάλιστα διαθέτει διπλή πιστοποίηση της TÜV Rheinland που υπόσχεται πιο ξεκούραστη προβολή χάρη στη μειωμένη εκπομπή μπλε φωτός και εξάλειψης του τρεμοπαίγματος. Ειδικά για τις μικρότερες ηλικίες, τέτοιου είδους τεχνολογίες είναι πάντοτε καλό να υπάρχουν.

image.jpeg.0cac65d812ab7bf343d98e71d21c8234.jpeg

Επιπλέον, προγράμματα βιντεοκλήσεων και σύνταξης/επεξεργασίας κειμένου όπως και παρόμοιου τύπου εφαρμογές που ενδεχομένως θα χρειαστούν για πλήθος εργασιών, υποστηρίζονται και μάλιστα με ευκολία καθώς το HUAWEI MatePad 11 σχεδιάστηκε για αυτά κι ακόμη περισσότερα. Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι είναι πως, παρά το γενναιόδωρο μέγεθος τής οθόνης του, παραμένει ελαφρύ και λεπτό οπότε μπορεί να βρίσκεται παντού μαζί μιας και είναι πρακτικά ελαφρύτερο από ένα βιβλίο οπότε είτε βρίσκεται στην τσάντα είτε όχι, δύσκολα θα νιώσει κανείς το βάρος του – ιδανικό για να το έχει μαζί οπουδήποτε ο μαθητής/φοιτητής.

Έτσι, με μια συσκευή θα καλύπτει όλες του τις καθημερινές ανάγκες ενώ στις στιγμές χαλάρωσης θα μπορεί να το χρησιμοποιεί για παιχνίδια και ταινίες, τα οποία επίσης διαχειρίζεται με μαεστρία. Μιλώντας για αυτά…

Ο σταθμός της ψυχαγωγίας!

Με το HUAWEI MatePad 11, οποιοσδήποτε λατρεύει τις ταινίες ή τα παιχνίδια θα… ερωτευτεί, ειδικά αν έχει την τύχη να ξετυλίξει τα δώρα του κι ανάμεσά τους να κρύβεται αυτό. Οι λόγοι πολλοί, οπότε ας τους δούμε με τη σειρά. Αρχικά, η εκπληκτική οθόνη των 11” διαθέτει ανάλυση 2560x1600 καλύπτοντας χρωματική γκάμα DCI-P3, με το αποτέλεσμα να είναι πεντακάθαρες εικόνες με ολοζώντανα και ακριβή χρώματα που δε γίνεται να μην απολαύσει όποιος τα έχει μπροστά του. Επιπλέον, η οθόνη είναι τεχνολογίας IPS οπότε υπό οποιαδήποτε πιθανή γωνία τα χρώματά της δεν αλλοιώνονται, επιτρέποντας στο χρήστη να απολαύσει το περιεχόμενο που παρακολουθεί δίχως εκπτώσεις στην ποιότητα όπως κι αν στέκεται το tablet.

Περιμετρικά της οθόνης κρύβονται τέσσερα δυνατά ηχεία, ρυθμισμένα από την πολύπειρη Harman/Kardon για να προσφέρουν βαθύ μπάσο και καθαρά πρίμα. Είναι σε θέση να αναπαράγουν με εκπληκτική ακρίβεια και ποιότητα τον ήχο των ταινιών κι όχι μόνο, αφού μπορούν κάλλιστα να αναπαράγουν μουσική με εξίσου καλή ποιότητα και ένταση μεγαλύτερη του αναμενόμενου για ένα tablet.

image.jpeg.1895d7dd654747c2b2c783c0255a95d5.jpeg

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μπορούν να αξιοποιηθούν και εντός των παιχνιδιών, τα οποία χάρη στον δυνατό επεξεργαστή Snapdragon 865 διαχειρίζεται με χαρακτηριστική ευκολία με υψηλές ρυθμίσεις γραφικών και απόδοσης. Χώρια από αυτά, το πάνελ διαθέτει πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης (120Hz) που πρακτικά μεταφράζεται σε ομαλότερες κινήσεις για οτιδήποτε προβάλλεται στην οθόνη. Μπορεί τα παιχνίδια να είναι ένας προφανής τρόπος να νιώσει κανείς τις βελτιώσεις που προσφέρει ένα τέτοιο πάνελ, αλλά ακόμη και σε κάτι πιο απλό -όπως το browsing- επωφελείται της τεχνολογίας, κάνοντας ομαλότερη την κύλιση και κατ’ επέκταση πιο ξεκούραστη για το μάτι. Πέρα από αυτά, υποστηρίζει και το ολοκαίνουριο Wi-Fi 6 για ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης σε συμβατό εξοπλισμό, υποσχόμενο έτσι πως θα αντέξει το πέρασμα του χρόνου όντας εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής.

Με λίγα λόγια, το HUAWEI MatePad 11 είναι η «χαρά» εκείνου που λατρεύει την τεχνολογία, καθώς εξοπλίζεται με εξαρτήματα και δυνατότητες που το καθιστούν ξεχωριστό – κι άρα το τέλειο δώρο για κάποιον ξεχωριστό, δικό σου άνθρωπο.

Ένα mini laptop για τους επαγγελματίες!

Μπορεί να υποστηρίξει παιχνίδια, προγράμματα κι εφαρμογές κάθε είδους, οπότε πρακτικά πρόκειται για ένα mini laptop; Ναι, θα μπορούσε να πει κανείς, ειδικά αν συνδυαστεί με το Magnetic Keyboard που ουσιαστικά το μετατρέπει σε laptop και προσφέρει φυσικά πλήκτρα για να συμπληρώσει την εμπειρία που έχουμε συνηθίσει. Το καλύτερο όμως, είναι πως το Magnetic Keyboard προσφέρεται ως δώρο με κάθε αγορά του HUAWEI MatePad 11 για τη γιορτινή περίοδο (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), οπότε προσφέροντάς το σε κάποιον αγαπημένο σας θα του δώσετε δύο δώρα – και τι δώρα!

image.jpeg.42f4c89eb45a167f011b6d63c416836a.jpeg

Το HUAWEI MatePad 11 έχει όλα τα φόντα να χρησιμοποιείται ως εργαλείο δουλειάς, για οποιαδήποτε χρήση από συγγραφή κειμένων μέχρι επεξεργασία εικόνων, βιντεοκλήσεις και πολλά ακόμη. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ένα HUAWEI MateBook laptop είτε για να προβάλλουν τα ίδια και στις δύο οθόνες είτε για να λειτουργήσει ως προέκτασή του. Για παράδειγμα, αν εκείνος στον οποίο απευθύνεται το δώρο έχει αγάπη για το σχέδιο και τη ζωγραφική, τότε μπορεί να το μετατρέψει σε επιφάνεια σχεδίασης χρησιμοποιώντας το HUAWEI M-Pencil και όσα κάνει στο HUAWEI MatePad 11 να μεταφέρονται ταυτόχρονα στο HUAWEI MateBook του εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό. Συνδέεται επίσης με κινητά HUAWEI, προβάλλοντας την οθόνη του κινητού σε ένα σημείο κι επιτρέποντας τη χρήση του απευθείας από το HUAWEI MatePad 11, όπως και την ευκολότερη μεταφορά αρχείων μεταξύ των δύο συσκευών σαν να ήταν μία.

Το περιβάλλον χρήστη είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μη διαφέρει από έναν παραδοσιακό υπολογιστή, οπότε μέσα σε λίγα λεπτά οποιοσδήποτε νέος χρήστης θα εξοικειωθεί με τις λειτουργίες και τα γραφικά αφού όλα όσα χρειάζεται να κάνει θα έρχονται με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, το λειτουργικό προσφέρει ευκολίες όπως η διαίρεση της οθόνης σε έως και 4 κομμάτια για χρήση με ισάριθμες εφαρμογές, λειτουργώντας έτσι ως ένα πραγματικό εργαλείο multi-tasking που θα αγαπούσε ο καθένας στη δουλειά του. Άλλη μια χρήσιμη λειτουργία του είναι η δυνατότητα μετατροπής χειρόγραφων σημειώσεων σε ψηφιακό κείμενο που έπειτα μπορεί να επεξεργαστεί ο χρήστης όπως θέλει, σαν να το είχε γράψει μέσω του πληκτρολογίου.

Με τέτοιες δυνατότητες κι ένα εξαιρετικό δώρο, το HUAWEI MatePad 11 είναι μια εξαιρετική πρόταση δώρου που, αναμφίβολα, πολλοί θα έχουν σημειώσει στα… γράμματά τους προς τον Άγιο Βασίλη και δικαίως, αφού καταφέρνει τόσα πολλά, τόσο καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.