Έφτασαν οι γιορτές και μαζί τους, η ώρα των δώρων για τους αγαπημένους μας. Κι επειδή όλοι έχουμε κοντά μας έναν gamer, μια εύκολη επιλογή δώρου -στον εαυτό σου κι όχι μόνο- είναι η gaming οθόνη Huawei MateView GT34.

Οι λόγοι να την προτιμήσει κανείς είναι πολλοί – από τις διαστάσεις έως τις επιδόσεις της, στοχεύει να ανεβάσει επίπεδο την gaming εμπειρία οποιουδήποτε τυχερού τη βρει… κάτω από το δέντρο. Κι επειδή είναι γνωστό πως το gaming είναι ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα, τέτοιου είδους εξοπλισμός αποτελεί σημαντικό απόκτημα για όποιον παίζει games και θέλει να τα απολαμβάνει στο έπακρο.

Έχοντας εμπειρία σε υψηλής ποιότητας οθόνες (λόγω των flagship smartphones της), η Huawei κατασκεύασε την οθόνη Huawei MateView GT34 με σκοπό να ικανοποιήσει από κάθε πλευρά τους παίκτες κι αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ο σχεδιασμός κομψός, επιβλητικός και πρακτικός με μια πινελιά χρώματος στη βάση, στην οποία φιλοξενούνται σημαντικές λειτουργίες που ολοκληρώνουν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Για ποιο λόγο αυτή η οθόνη, λοιπόν, «μιλάει» στην καρδιά των gamers;

Ultra-wide, για να βλέπεις τα παιχνίδια σου… αλλιώς!

Με λόγο διάστασης 21:9, η Huawei MateView GT34 απλώνεται περισσότερο στον οριζόντιο άξονα από μια απλή widescreen οθόνη και διαθέτει επίσης κυρτότητα 1500R. Αυτά, μαζί με την τεράστια διάστασή της που φτάνει τις 34”, υπόσχονται πως η οθόνη θα «αγκαλιάσει» το οπτικό σου πεδίο και θα σου επιτρέψει να βυθιστείς στο παιχνίδι σου όπως ποτέ άλλοτε. Παίξε strategy games βλέποντας δραματικά μεγαλύτερο κομμάτι του χάρτη ανά πάσα στιγμή, απόλαυσε first-person shooters όπου θα νιώθεις πως είσαι μέρος της δράσης ή εξερεύνησε κόσμους που σε αφήνουν άφωνο βλέποντας τα πανέμορφα τοπία τους με εντελώς διαφορετική ματιά.

image.jpeg.f0142fc4ea922c5206129d55ffd3552f.jpeg

Πέραν αυτών, η ανάλυση WQHD (3440x1440) προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας με υψηλή ευκρίνεια που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις κάθε λεπτομέρεια της εικόνας ενώ οι χρήσεις μιας τέτοιας οθόνης δεν περιορίζονται στο gaming. Μπορείς κάλλιστα να τη χωρίσεις σε δύο κομμάτια και να τη χειρίζεσαι ως δύο οθόνες για να μοιράζεις καλύτερα τις εργασίες σου και φυσικά, να χωρέσεις περισσότερα παράθυρα σε μια οθόνη για να διευκολύνεις το multi-tasking.

Εικόνα που μαγεύει, ακόμη και στις σκοτεινές σκηνές!

Αν η διάσταση και η ανάλυση ήταν το ορεκτικό, τώρα περνάμε στο… κυρίως πιάτο. Η Huawei MateView GT34 διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης 165Hz που εξομαλύνει τις κινήσεις στην εικόνα για να εμφανίζονται με τον πλέον φυσικό τρόπο, παράλληλα ξεκουράζοντας τα μάτια αλλά προσφέροντας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε παιχνίδια που απαιτούν ταχύτατα αντανακλαστικά. Άπαξ και δει κανείς παιχνίδι εν κινήσει στα 165Hz, δεν θα μπορεί να επιστρέψει σε μια συμβατική οθόνη των 60/75Hz.

Μετά, έχουμε το κομμάτι της ποιότητας εικόνας, με εξαίσια και πλούσια χρώματα αλλά και βαθύ μαύρο εν μέρει χάρη στην υψηλή αντίθεση 4000:1 αλλά και την υποστήριξη HDR10 για ακόμη μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων. Η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει τα 350nits κι έτσι θα μπορείς να παίζεις ακόμη και σε φωτεινό δωμάτιο με ευκολία χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου – σε αυτό συμβάλλουν και οι τεχνολογίες Low Blue Light και Flicker Free, με την οθόνη να φέρει σχετική πιστοποίηση της TÜV Rheinland.

Για τις σκοτεινές σκηνές στα παιχνίδια, η λειτουργία «Έλεγχος σκοτεινού πεδίου» δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας ώστε να είναι όλα πιο ευδιάκριτα, δίνοντάς σου ένα προβάδισμα ενάντια στους εχθρούς που κρύβονται στο σκοτάδι. Παρόμοιες λειτουργίες που υπάρχουν για να διευκολύνουν τον παίκτη ανά είδος, μπορούν να επιλεχθούν μέσω του φυσικού joystick χειρισμού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Διατίθενται 8 modes για παιχνίδια RTS, MOBA, FPS κ.ά. και κάθε ένα προσφέρει κάτι διαφορετικό, όπως ένα crosshair κεντραρισμένο στην οθόνη για ευκολότερη στόχευση ανεξάρτητα από τα crosshairs του παιχνιδιού.

Πλήρως εξοπλισμένη για κάθε σενάριο!

Γνωρίζοντας πως απευθύνεται σε gamers, η Huawei φρόντισε να εξοπλίσει την MateView GT34 με όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος στο παιχνίδι του – ακόμη κι αν δεν περίμενε πως θα τα έχει από την οθόνη του. Για το λόγο αυτό, στη βάση της βρίσκεται ενσωματωμένο ένα μεγάλο στερεοφωνικό ηχείο με τόσο κομψό σχεδιασμό που δύσκολα θα το ξεχώριζε κανείς από τη βάση. Με ισχύ 2x5W καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες του ήχου για τα παιχνίδια σου, προσφέροντας ένταση και μπάσο που θα σε βάλει στην καρδιά της δράσης χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό.

Για να αυξομειώσεις την ένταση, απλώς αγγίζεις την επιφάνεια των ηχείων και σέρνεις το δάχτυλό σου, παράλληλα θαυμάζοντας τη λεπτή γραμμή με LED που καλύπτει μέρος των ηχείων. Είναι λεπτή και κομψή για να μην σε αποσπά από τα παιχνίδια αλλά αρκετά μεγάλη για να κάνει πράγματι τη διαφορά στο design. Μάλιστα, υποστηρίζει 8 διαφορετικά εφέ μέσω των οποίων προβάλλει την ευρεία γκάμα χρωμάτων της και συνοδεύει με τον καλύτερο τρόπο τη σκηνή ή συμπληρώνει την αισθητική του χώρου.

image.jpeg.d13b37715bce53ec75a292a74fd151ee.jpeg

Στο πίσω μέρος των ηχείων βρίσκεται ένα ζευγάρι μικρόφωνα, αναπόσπαστο «εργαλείο» για κάθε gamer που απολαμβάνει multiplayer games και θέλει να συνεννοείται με τους συμπαίκτες του. Ακόμη και για αυτό, δεν είναι απαραίτητος κάποιος επιπλέον εξοπλισμός κι έτσι απευθείας από την οθόνη θα μπορείς να μιλάς με τους φίλους σου κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και φυσικά, τα μικρόφωνα και ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι εκτός παιχνιδιού – για παράδειγμα σε μια κλήση.

Η πλάτη της οθόνης στεγάζει πλήθος θυρών για να συνδέσεις οτιδήποτε χρειάζεσαι. Προσφέρει θύρες USB Type-C, HDMI, DisplayPort και μια συνδυαστική θύρα ακουστικών-μικροφώνου 3.5mm, οπότε μπορείς να συνδέσεις οτιδήποτε από εξοπλισμό γραφείου (ποντίκι, πληκτρολόγιο κλπ) έως το laptop σου ή ένα USB stick στην οθόνη για ευκολία, όπως μπορείς να φορτίζεις το κινητό σου ή το laptop (αν υποστηρίζεται μέσω USB Type-C) ενόσω το χρησιμοποιείς παράλληλα με την οθόνη.

Η ευελιξία της δε σταματάει εκεί καθώς η θέση της προσαρμόζεται σε ύψος και κλίση για να βρεις την ιδανική γωνία θέασης που σε βολεύει. Αν, δε, θελήσεις να βάλεις την οθόνη στον τοίχο τότε η βάση μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς και να γίνει εγκατάσταση σε μια επιτοίχια βάση που υποστηρίζει πρότυπο VESA 100x100mm.

image.jpeg.e058510baa41ecddccf50b888614989e.jpeg

Από τις φανταστικές επιδόσεις έως την τεράστια ευελιξία της, η Huawei MateView GT34 αποτελεί μια αξιοπρόσεκτη οθόνη που θα κάνει το gaming πιο απολαυστικό, την εργασία πιο άνετη και την καθημερινότητά σου ευκολότερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.