Τεχνολογία που συναρπάζει, κάμερες που εντυπωσιάζουν, δυνατότητες που σπρώχνουν τα όρια.

Τα νέα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro είναι γεγονός, με την πάντοτε καινοτόμα HUAWEI να έχει δημιουργήσει έναν εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων στην καθημερινότητα με φανταστική κάμερα, δημιουργώντας ένα ευέλικτο σύνολο που αιχμαλωτίζει το βλέμμα.

Κι όλα αυτά, έχοντας την ευκολία πλήθους εφαρμογών μέσα από το AppGallery. Με τα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro, μπορείς να συνδυάσεις τις απίστευτες κάμερες με τις αμέτρητες εφαρμογές, αλλά και τη σουίτα εφαρμογών της Google, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία HUAWEI που ξεπερνάει κάθε εμπόδιο.

Καλωσόρισε την σουίτα της Google!

Το HUAWEI AppGallery διαθέτει πλήθος εφαρμογών, από τις απαραίτητες (τράπεζες Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Revolut κ.ά.) έως τις πολύ σημαντικές (efood, BOX, Taxiplon, COSMOTE, Vodafone, Wind κ.ά.) και τις καθημερινές (Facebook, Instagram, Viber, TikTok, WhatsApp κ.ά.). Καθώς, όμως, πολλοί χρησιμοποιούν τη σουίτα εφαρμογών της Google στην καθημερινότητά τους κι αναρωτιούνται – τι αλλάζει αν αποκτήσουν τα HUAWEI nova 10 ή nova 10 Pro;

image.png.11d37b186061dcd2425f64996b6a549e.png

Η απάντηση είναι: δεν αλλάζει τίποτα! Όλες οι αγαπημένες εφαρμογές της Google (YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive) μπορούν να εγκατασταθούν στη συσκευή σου μέσω της δωρεάν εφαρμογής Gspace που θα βρεις στο AppGallery. Η διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά και όταν ολοκληρωθεί, θα έχεις την εμπειρία που έχεις συνηθίσει, στη νέα συσκευή σου. Για τις νέες συσκευές δεν υπάρχουν και διαφημίσεις που αποτελεί μεγάλη ευκολία και άνεση!

Οπότε, είναι εξαιρετικά εύκολο να ολοκληρώσεις το «παζλ» της καθημερινότητάς σου απρόσκοπτα, συνδυάζοντας τις υψηλές επιδόσεις των HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro με τις γνωστές κι αγαπημένες εφαρμογές της Google για να απολαύσεις έναν εξαιρετικό συνδυασμό δυνατοτήτων.

“AppGallery”, όπως λέμε… απεριόριστες δυνατότητες!

Περισσότεροι από 580 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το AppGallery σε μηνιαία βάση – κι έχουν τους λόγους τους. Η πλατφόρμα της HUAWEI προσφέρει προστασία τεσσάρων επιπέδων, ελέγχοντας ενδελεχώς κάθε εφαρμογή που καταχωρείται στην πλατφόρμα προτού δημοσιευθεί προς τους χρήστες, ενώ οι έλεγχοι είναι διαρκείς ώστε καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής μιας εφαρμογής οι χρήστες να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Η γκάμα εφαρμογών είναι τεράστια και καλύπτει κάθε πιθανή πτυχή της καθημερινότητάς σου. Εφαρμογές ελληνικών τραπεζών δίνουν το «παρών», όπως και οι εφαρμογές Revolut και Curve, για να έχεις όλη τη διαχείριση των οικονομικών σου εύκαιρη όποτε χρειάζεται. Επίσης, οι εφαρμογές κινητής (My CU, My COSMOTE , myF2G) είναι διαθέσιμες, όπως και οι εφαρμογές social media (Facebook, Instagram, TikTok) για να μη χάνεις στιγμή την επαφή με τους φίλους σου.

image.png.7a0de2265336bb11ad77e45e12bdb197.png

Παράλληλα, δημοφιλή παιχνίδια όπως Garena Free Fire, MIR4, Asphalt 9: Legends, MU Origin 3, Mobile Legends: Bang Bang και Ragnarok X: Next Generation μεταξύ πολλών άλλων, είναι διαθέσιμα για λήψη, ώστε να περνάς τις ελεύθερες ώρες σου.

Μπορείς επίσης να αναγνωρίσεις εύκολα τις εφαρμογές που προτείνονται για παιδιά και να περιορίσεις την πρόσβασή τους σε άλλες εφαρμογές, ώστε να χρησιμοποιούν άφοβα το AppGallery και να μην χρειάζεται διαρκής έλεγχος από εσένα.

Εφαρμογές για online αγορές, για κρατήσεις σε εστιατόρια ή ξενοδοχεία, και γενικότερα οτιδήποτε χρειαστείς υπάρχει στο AppGallery και μάλιστα κατηγοριοποιημένο. Εξερεύνησε κάθε κατηγορία εφαρμογών, ανακάλυψε νέες βάσει των αναγκών και συνηθειών σου, παρακολούθησε τα charts για να βλέπεις ανερχόμενες και δημοφιλείς εφαρμογές – οι επιλογές είναι αμέτρητες!

HUAWEI nova 10 Pro: Ανεπανάληπτη, διπλή μπροστινή κάμερα

Το HUAWEI nova 10 Pro θα γίνει ο καλύτερος φίλος εκείνων που ασχολούνται με τα vlogs και γενικότερα, θα ήθελαν μια αξιόπιστη κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο συνδυασμένη με viewfinder για να βλέπουν όσα «βλέπει». Με μια εξαιρετικά προηγμένη διπλή κάμερα 60MP στην μπροστινή πλευρά, το nova 10 Pro παράγει απίστευτα αποτελέσματα, παράλληλα δείχνοντάς τα στη μεγάλη οθόνη του.

Για αρχή, το Showcase Focus, το οποίο αυτόματα εστιάζει σε εσένα κι αν βάλεις ένα αντικείμενο κοντά, θα εστιάσει σε αυτό κι ύστερα ξανά σε εσένα – ενέργειες που αφενός σου λύνουν τα χέρια στη δημιουργία vlog κι αφετέρου δεν γίνονταν αυτόματα μέχρι πρότινος.

image.png.68cccb3dc89a9f416e60074fd65653a2.png Παρομοίως, με δυνατότητα zoom 0.7x έως 5x, θα μπορείς να τραβήξεις σημαντικές λεπτομέρειες του εαυτού σου (π.χ. για ένα βίντεο με makeup) έχοντας ταυτόχρονα εικόνα του συνολικού πλάνου, πάντα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα που μπορεί να προσφέρει η κάμερα για να μην χαλάς χρόνο σε επεξεργασία με όποιο κόστος μπορεί αυτό να περιλαμβάνει.

Θέλεις να αναδείξεις ένα τοπίο, μαζί με τον εαυτό σου; Τότε με το 4K Ultrawide Video, μπορείς. Δείξε όλο το περιβάλλον γύρω σου, παρακολούθησε το πλάνο στην οθόνη και απόλαυσε ένα απίθανο αποτέλεσμα: βίντεο σε ανάλυση 4K από την μπροστινή κάμερα του κινητού. Τα vlogs δεν ήταν ποτέ ευκολότερη υπόθεση!

Μάλιστα, οι δυνατότητες της κάμερας εκτείνονται και στη φωτογραφία, αφού προσφέρει bokeh επιπέδου κάμερας SLR. Θόλωσε με φυσικό τρόπο το παρασκήνιο κι εστίασε σε εσένα, χωρίς να πρέπει να κάνεις… ακροβατικά για να χρησιμοποιήσεις τη βασική, οπίσθια κάμερα. Η μπροστινή είναι εξίσου ποιοτική και θα σου λύσει τα χέρια!

HUAWEI nova 10 series: Φωτογραφικές δυνατότητες που δεν φαντάζεσαι

Αν αγαπάς τα πορτρέτα, θα λατρέψεις τις κάμερες των HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro. Χρησιμοποιώντας την πίσω κάμερα, θα μπορείς να βγάλεις πορτρέτα με φανταστικό εφέ bokeh και μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις motion blur πέραν του απλού θολώματος για πιο καλλιτεχνική προσέγγιση σε όσα αντικείμενα κινούνται μέσα στο πλάνο. Έτσι, τα μάτια όλων θα εστιάζουν στο άτομο που φωτογραφίζεις ενώ το παρασκήνιο θα δείχνει πανέμορφο, απαιτώντας μόνο ένα «κλικ» από εσένα.

image.jpeg.c178273ca83192acc0664f1f2ded1eb3.jpeg

Μπορείς επίσης να βγάλεις άψογα πορτρέτα σε χαμηλό φωτισμό, όχι μόνο διατηρώντας τη λεπτομέρεια και τα χρώματα σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, αλλά έχοντας και τη δυνατότητα να «παίξεις» με τις ακτίνες του φωτός για ακόμη πιο ευφάνταστες λήψεις. Οι νυχτερινές σου εμφανίσεις θα έχουν πλέον τα πορτρέτα που τους αξίζουν!

Αν σου αρέσει να φωτογραφίζεις τοπία, από την άλλη, τότε η νύχτα πάλι δε θα σταθεί εμπόδιο. Το βελτιωμένο Night Mode, σε συνδυασμό με έναν εκπληκτικό φακό RYYB που απορροφά 40% περισσότερο φως από τους παραδοσιακούς φακούς RGGB, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αιχμαλωτίσεις τις λεπτομέρειες του φωτός και των κτηρίων της πόλης με χαρακτηριστική ποιότητα.

HUAWEI nova 10 series: Επαγγελματικού επιπέδου βίντεο, με ένα κλικ

Οι δυνατότητες της βασικής κάμερας των δύο κινητών, δεν σταματούν εκεί. Βίντεο με κινηματογραφικού επιπέδου λήψεις, με ελάχιστο κόπο – γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Με το Follow Focus, εστιάζεις μια φορά στο θέμα του βίντεο κι ύστερα μπορείτε να κινείστε και οι δύο χωρίς να ανησυχείς για την εστίαση. Η εικόνα θα παραμείνει εστιασμένη στο θέμα χωρίς καμία άλλη ενέργεια από εσένα.

Σε παρόμοια επίπεδα, η λειτουργεί πορτρέτου για βίντεο θα σου δώσει τη δυνατότητα να τραβήξεις φανταστικά πλάνα με μεγάλη ευκολία. Εστιάζοντας σε ένα άτομο, το παρασκήνιο θολώνει κι εσύ παραμένεις εν κινήσει, δίνοντας όλη σου την προσοχή στη λήψη κι όχι σε ρυθμίσεις ή οτιδήποτε τέτοιο. Πρακτικά, μπορείς να τραβήξεις vlogs με οποιαδήποτε από τις δύο κάμερες και να έχεις πολύ ποιοτικά αποτελέσματα, όπως και πιο κινηματογραφικού είδους περιεχόμενο.

image.jpeg.ee5bf8f010075425bbf128004ce7647a.jpeg

Μια πολύ δημιουργική δυνατότητα, είναι η λήψη βίντεο με τον φακό macro. Εστίασε σε μια σταγόνα νερού που κυλάει από ένα φύλλο, σε ένα έντομο που κινείται πάνω σε ένα δέντρο ή οτιδήποτε άλλο σου κινήσει την περιέργεια και σε εμπνεύσει. Τα αποτελέσματα θα είναι μοναδικά!

Την επεξεργασία των κλιπ μπορείς να την κάνεις απευθείας από τα HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro, αφού περιλαμβάνουν ένα εύχρηστο και πολύ εξυπηρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας για ακριβώς αυτό τον σκοπό. Τράβηξε βίντεο, επεξεργάσου τα επί τόπου κι ανέβασέ τα απευθείας στο Instagram ή στο TikTok χωρίς να χρειάζεσαι υπολογιστή – όλα τα απαραίτητα βρίσκονται στην τσέπη σου!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.