Καλοκαίρι σημαίνει βόλτες, μπάνια, ξενύχτια μακριά από το σπίτι και πολλές ευκαιρίες να «ξεσκάσεις», πηγαίνοντας παντού και κάνοντας τα πάντα.

Ο σύμμαχός σου σε κάθε εξόρμηση οφείλει να είναι αξιόπιστος, πάντοτε εκεί για εσένα και να σε βοηθάει επί της ουσίας σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Ευτυχώς, αυτός ο σύμμαχος έχει όνομα κι έρχεται σε δύο μορφές: Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro. Το νεότερο smarwatch της Huawei ενσωματώνει όσα χρειάζεσαι για να έχεις πλήρη εικόνα του σώματός σου όλη τη μέρα, παράλληλα προσφέροντας έξυπνες λειτουργίες που θα κάνουν ευκολότερη κάθε σου κίνηση, με τη γνωστή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα smartwatches της Huawei.

Μπαταρία που… αρνείται να εξαντληθεί!

Πολλές λειτουργίες, δυνατότητες, μετρήσεις – όλα αυτά «κουράζουν» ένα smartwatch κι έτσι η διάρκεια μπαταρίας είναι ένα συχνό «αγκάθι» σε τέτοιες συσκευές. Όμως, όχι στα Huawei Watch 3 Series, τα οποία μπορούν να ανταπεξέλθουν και με το παραπάνω στις απαιτήσεις σου όσο υψηλές κι αν είναι αυτές. Το καλοκαίρι είναι περίοδος ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, οπότε για να μην αγχώνεσαι μήπως το smartwatch σε εγκαταλείψει ξαφνικά, το Huawei Watch 3 ενσωματώνει τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 450mAh που αντέχει έως και 14 ημέρες σε Ultra-Long Battery Life mode, το οποίο βελτιστοποιεί τις δυνατότητες του ρολογιού για να βρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και διάρκειας μπαταρίας, ώστε να το χρησιμοποιείς ακατάπαυστα για έως και 2 εβδομάδες προτού χρειαστεί ξανά φόρτιση. Αν, δε, θελήσεις να αξιοποιήσεις όλες τις λειτουργίες του δίχως κανένα περιορισμό, τότε με τυπική χρήση η μπαταρία του μπορεί να σου κρατήσει έως και 3 ημέρες, επιτρέποντάς σου στο μεταξύ τη χρήση περίτεχνων φόντων και άλλων λειτουργιών.

image.jpeg.32f55811f5912d24401c9e40b7d801f5.jpeg

Για το Huawei Watch 3 Pro, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα σε σημείο που… δύσκολα πιστεύει κανείς την πραγματικότητα. Σε ένα τόσο κομψό σώμα, βρίσκεται μια μπαταρία… «μαμούθ» μεγέθους 790mAh που μπορεί να δώσει ενέργεια στο smartwatch για έως και 21 ημέρες (ή 3 εβδομάδες, δηλαδή παραλίγο ένα μήνα!) σε Ultra-Long Battery Life mode ενώ η τυπική λειτουργία κατανάλωσης μπαταρίας του επιτρέπει να αντέξει 5 ημέρες προτού… αναζητήσεις τη βάση φόρτισης για να του δώσεις ξανά ζωή για άλλο τόσο καιρό. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές για δύο εβδομάδες, πρακτικά θα έχεις επιστρέψει από αυτές προτού χρειαστεί να ξαναφορτίσεις το smartwatch σου. Ζήσε το καλοκαίρι σου πηγαίνοντας οπουδήποτε, για όσο χρειάζεται, χωρίς κανένα άγχος για τη μπαταρία ή τις δυνατότητες του smartwatch σου – τα έχει υπολογίσει όλα η Huawei για εσένα!

Παρακολούθησε την υγεία σου, χωρίς κόπο!

Πόσο ωραίο θα ήταν να γνωρίζεις τους παλμούς σου, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα ή τη θερμοκρασία του σώματός σου, μαζί με άλλες μετρήσεις όπως τα βήματα και η απόσταση που διανύεις; Τα Huawei Watch 3 Series προσφέρουν όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, σε συνεργασία με το Huawei Health app, την εφαρμογή της εταιρείας όπου κάθε σου κίνηση, άσκηση κι εξόρμηση καταγράφεται κι αποθηκεύεται για να μπορείς εύκολα να ανατρέξεις σε σημαντικά δεδομένα κι αναλόγως να καθορίσεις το πρόγραμμά σου. Το οξύμετρο δουλεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας για να έχεις πάντοτε εικόνα των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα σου, με έναν προηγμένο αισθητήρα που αφήνει ελάχιστα περιθώρια λάθους. Αντίστοιχα, μια καινοτόμα δυνατότητα των Huawei Watch 3 Series είναι ο αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος που πρακτικά ανιχνεύει τη θερμοκρασία σου βάσει του δέρματός σου, ώστε οποιαδήποτε σημαντική αύξηση ή πτώση να καταγραφεί και να είσαι ενήμερος, άμεσα και με μηδενικό κόπο.

image.jpeg.86977c8c68fc37bfa461fb47cdea0d9c.jpeg

Ο προηγμένος αισθητήρας με τεχνολογία TruSeen 4.5+, πέραν όλων των άλλων, βοηθάει και στην παρακολούθηση των καρδιακών παλμών με ακρίβεια για να βλέπεις πάντοτε τα σωστά νούμερα που είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για όσους αθλούνται κι όχι μόνο – βλέποντας τους παλμούς σου μπορείς να καταλάβεις πολλά για την υγεία σου, την κατάσταση που βρίσκεσαι σε κάθε στιγμή και πολλά περισσότερα. Ακόμη κι όταν κοιμάσαι, ο αισθητήρας δουλεύει αδιάκοπα, μετρώντας τη διάρκεια και ποιότητα του ύπνου σου! Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο καλός είναι ο ύπνος στην παραλία; Τώρα έχεις τον τρόπο να μάθεις, με δεδομένα!

Παντός καιρού, διαρκώς στο χέρι σου!

Περπάτημα στην παραλία, κολύμβηση, τρέξιμο κι άλλα πολλά – ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις, το Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro θα βρίσκονται εκεί για σένα και μάλιστα θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ουσιαστικά. Αν αθλείσαι σε σταθερή βάση τότε τα 100+ προγράμματα άσκησης που περιλαμβάνονται θα σου κάνουν τη ζωή εύκολη, οποιαδήποτε άσκηση κι αν κάνεις. Σε ορισμένες, μάλιστα, παρέχονται προηγμένου επιπέδου λειτουργίες που στοχεύουν να σε κάνουν καλύτερο σε αυτό που κάνεις, αντί απλώς να μετρούν την ενέργεια που καταναλώνεις ή την απόσταση που διανύεις κατά την άσκηση.

image.jpeg.246683bb6db22b16db234ee2004e02b9.jpeg

Για ορισμένες δραστηριότητες, όπως περπάτημα ή τρέξιμο, η αυτόματη ανίχνευση συνεπάγεται ευκολία στη χρήση, δηλαδή το Huawei Watch 3 Series σου θα ανιχνεύσει πως βρίσκεσαι στη μέση μιας δραστηριότητας κι αυτόματα θα ξεκινήσει να καταγράφει δεδομένα χωρίς να απαιτήσει κάποια ενέργεια από εσένα, κάτι ιδανικό για όποιον βρίσκεται στο πόδι διαρκώς και δε θέλει να «πειράζει» συνεχώς το smartwatch του για να ξεκινήσει ή σταματήσει την καταγραφή δεδομένων. Εξάλλου, το να σου παρέχει τόση πληροφορία είναι ένα μόνο κομμάτι της εμπειρίας, αλλά να κάνει όλη τη δουλειά μόνο του είναι ένα διαφορετικό (ίσως εντυπωσιακότερο) κομμάτι της ίδιας συνολικής εμπειρίας με το smartwatch σου.

Εντυπωσιακά έξυπνο, μέσα κι έξω!

Κλάση, εκλεπτυσμένη γραμμή, διαχρονικός σχεδιασμός. Όλα αυτά περιγράφουν το άριστο design των Huawei Watch 3 Series, που συνδυάζονται εξίσου με δερμάτινα λουράκια ή μπρασελέ όπως και με λουράκια σιλικόνης για πιο αθλητικές ή καθημερινές χρήσεις, όμως πάντοτε ο σχεδιασμός τους τα κάνει να ξεχωρίζουν στον καρπό σου. Δύο φυσικά πλήκτρα και μια οθόνη αφής κάνουν εύκολο το χειρισμό υπό κάθε συνθήκες, ακόμη και με βρεγμένα χέρια, οπότε το ρολόι παραμένει τόσο κομψό όσο και λειτουργικό σε κάθε σενάριο για να το φοράς κατά το μπάνιο ή κατά τη βραδινή έξοδο, απλώς αλλάζοντας το λουράκι.

Είναι πραγματικά έξυπνο, διαθέτοντας το λειτουργικό HarmonyOS της Huawei που κάνει πανεύκολη τη χρήση αυτόνομα ή σε συνεργασία με ένα smartwatch. Το λειτουργικό αυτό του επιτρέπει την απευθείας φόρτωση εφαρμογών στο ρολόι, για μεγαλύτερη ευελιξία όταν τη χρειάζεσαι – ουσιαστικά, μπορείς να κάνεις πολλά με το Huawei Watch 3 Series σου ακόμη κι αν το κινητό το άφησες στο σπίτι. Βρίσκεσαι για μπάνιο και θέλεις να κάνεις μια κλήση; Με το μοντέλο 4G που χρησιμοποιεί eSim μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις σαν να είχες κοντά το κινητό, αλλά στην πραγματικότητα να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού, εντελώς μακριά σου. Οι δυνατότητες ενός τέτοιου λειτουργικού είναι πάρα πολλές και το μοναδικό σίγουρο είναι πως όποια κι αν είναι η χρήση που θέλεις να κάνεις με το Huawei Watch 3 Series σου, θα σε καλύψει και με το παραπάνω.

1975770533_MKT_Galileo_ProductID_BrownLeatherStrap_Front30_Right_EN_HQ_JPG_600KB_20210410.jpg.5ff4a78ba6db3f87df24f1eb2cefa549.jpg

Παραδοσιακά, η κυκλοφορία των νέων gadget της Huawei συνοδεύεται από φοβερές προσφορές. Συγκεκριμένα με την αγορά του Huawei Watch 3 διατίθενται ως δώρο το τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancellation Huawei FreeBuds 4i ενώ με την αγορά του Huawei  Watch 3 Pro διατίθενται ως δώρο τα wireless ακουστικά Huawei FreeBuds Pro που υποστηρίζουν Active Noise Cancellation.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr