Η περίοδος του καλοκαιριού χαρακτηρίζεται από μια αδράνεια, μια ανεμελιά.

Κάτι ο καιρός, κάτι οι διακοπές, κάτι το γενικότερο κλίμα-mood-πείτε το όπως θέλετε, έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε κι εμείς οι ίδιοι πιο χαλαροί σε ό,τι αφορά την κατάσταση του οργανισμού μας. Δε θα ήταν καλύτερα όμως αν υπήρχε κάποιος ή κάτι που θα παρακολουθούσε την υγεία μας σε μόνιμη βάση, προσφέροντάς μας πλήρη επισκόπηση μέσω επτά διαφορετικών δεικτών σε μόλις ένα λεπτό; Καλωσορίστε το HUAWEI WATCH 4 Pro, ένα smartwatch premium σε όλα του που έρχεται να ανεβάσει τον πήχη στην κατηγορία του.

Οι λειτουργίες του είναι τέτοιες που καλύπτει μέχρι και τις απαιτήσεις ενός εκ των κορυφαίων δρομέων μεγάλων αποστάσεων (τέσσερα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια είναι αυτά), του Βρετανού Sir Mo Farah, αν και θα σας έχει κερδίσει πολύ πριν ασχοληθείτε μαζί του. Με κάσα τιτανίου αεροδιαστημικής ποιότητας και κυρτό κρύσταλλο ζαφειριού στο καντράν, το HUAWEI WATCH 4 Pro αποπνέει έναν μοναδικό αέρα κομψότητας και στυλ, όντας ικανό να πλαισιώσει κάθε σας εμφάνιση -από τη ζωή στο γραφείο και τα επαγγελματικά σας ραντεβού, μέχρι τις απογευματινές βόλτες και τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες. Έρχεται δε σε δύο εκδόσεις -με δερμάτινο λουράκι και μπρασελέ τιτανίου- για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο look σας. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση ολοκληρώνεται με τα 20.000 και πλέον faces, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται τα εμπνευσμένα από το διάστημα και την εξερεύνησή του, Planet Quest και Star Voyage.

image.jpeg

Το ίδιο το ρολόι θα γίνει το απόλυτο αξεσουάρ υγείας σας, χάρη στη λειτουργία Επισκόπησης Υγείας 7 Σημείων σε ένα Λεπτό. Αυτό γίνεται μέσω αναλύσεων επτά δεικτών σε πραγματικό χρόνο, όπως π.χ. της αρτηριακής δυσκαμψίας, των επιπέδων στρες, της πνευμονικής λειτουργίας και της πραγματοποίησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος. Έτσι είναι σε θέση να προσφέρει μία όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα της υγείας του χρήστη, ειδοποιώντας τον για τυχόν ανωμαλίες και προβλήματα, έτσι ώστε να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, και βοηθώντας τον να διατηρήσει έναν υγιή καρδιακό ρυθμό και επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του και όλα αυτά μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα! Βρίσκεστε λοιπόν στην παραλία; Στην ταβέρνα με φίλους; Καθ’ οδόν για τον επόμενο σας προορισμό; Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από έναν γρήγορο, προληπτικό έλεγχο της υγείας σας!

image.png

Κι αν εσείς μπορεί να βρίσκεστε σε κάποιο νησί απολαμβάνοντας τις ελληνικές θάλασσες αλλά το μυαλό σας σκέφτεται διαρκώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν μείνει πίσω, μακριά σας, η πρωτοποριακή λειτουργία Health Community του HUAWEI Health αναλαμβάνει να σας φέρει πιο κοντά. Χάρη σε αυτή, βλέπετε, θα είστε σε θέση να δείτε τις μετρήσεις και τις ενημερώσεις υγείας για τα άτομα που θα επιλέξετε, κατόπιν πρόσκλησής τους, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ευημερία και το ευ ζην των γονιών, των παππούδων και κάθε σημαντικού για εσάς προσώπου. Το HUAWEI WATCH 4 Pro σε συνδυασμό με το HUAWEI Health έχουν τον πλέον… υγιή τρόπο να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και το κάνουν με απόλυτη διακριτικότητα και ασφάλεια.

image.jpeg

Φυσικά, το HUAWEI WATCH 4 Pro, όπως και όλα τα smartwatches HUAWEI, είναι συμβατό με smartphones iOS και Android. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε όλα του τα πλεονεκτήματα, τις λειτουργίες παρακολούθησης και βέβαια τις επιπρόσθετες υπηρεσίες του HUAWEI Health ανεξαρτήτως της συσκευής που διαθέτετε. Η ευελιξία είναι το α και το ω στη σύγχρονη καθημερινότητα και το HUAWEI WATCH 4 Pro σας χαρίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην εμπειρία χρήσης του και όχι στην επικοινωνία του με το smartphone σας.

Το HUAWEI WATCH 4 Pro θα πάρει επ’ ώμου τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, διαθέτοντας πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, καλύπτοντας πρακτικά κάθε είδος άσκησης, ακόμα και των πιο ξεχωριστών όπως π.χ. καταδύσεων, trekking και πολλών άλλων. Οι προηγμένοι του αλγόριθμοι δίνουν άλλη αίσθηση σε δραστηριότητες όπως το scuba diving και η ποδηλασία, με GPS ακριβείας και χάρτες ειδικά σχεδιασμένους για χρήση μέσω smartwatch χωρίς την ανάγκη smartphone. Το HUAWEI WATCH 4 Pro έρχεται με νέα Activity Rings που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους φυσικής σας κατάστασης σε ημερήσια βάση. Η δε διάρκεια ζωής μπαταρίας 4,5 ημερών σε τυπική χρήση (γιατί με τη λειτουργία εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής, μιλάμε για 21 ημέρες) θα διασφαλίσει ότι θα απολαύσετε τα παραπάνω χωρίς το άγχος της φόρτισης (κι όταν έρθει αυτή η ώρα, με 15 λεπτά θα εξασφαλίσετε την απαραίτητη ενέργεια για μία ολόκληρη ημέρα χρήσης).

Το smartwatch HUAWEI Watch 4 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της HUAWEI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.