Ένα smartwatch που παραπέμπει περισσότερο σε σμιλεμένο στο χέρι κόσμημα παρά σε gadget τεχνολογίας.

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να πλαισιώσει ακόμα και τις πλέον επίσημες εμφανίσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στη σκληρή, καθημερινή χρήση. Ένα ρολόι που θα γίνει σε χρόνο μηδέν προέκταση όχι μόνο του χεριού αλλά και της προσωπικότητάς σας, δίχως να χάνει τον μίνιμαλ χαρακτήρα του. Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι πολλά περισσότερα απ’ όσα είχατε τολμήσει να φανταστείτε.

Συνδυάζοντας τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά με την αξεπέραστη αισθητική και τη στιβαρή κατασκευή, το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι κατασκευασμένο από κράμα χρυσού 18 καρατίων με αναλογία μεταλλικών στοιχείων που εξασφαλίζει 75% περιεκτικότητα σε χρυσό, για έναν ιδιαίτερο αέρα πολυτέλειας. Η δε στεφάνη του αποτελείται από έξι τμήματα και είναι χειροποίητα συναρμολογημένη με χρήση ειδικής τεχνολογίας ένθεσης χρυσού σε θερμό κεραμικό καλούπι.

Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN έρχεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και κλέβει την παράσταση από την πρώτη κιόλας ματιά χάρη στην premium κατασκευή του με τη χρυσή κορώνα. Το μεταλλικό μπρασελέ σε ασημί και χρυσούς τόνους είναι εξαιρετικά ελαφρύ, διαθέτει 12 τριπλά πλέγματα και κούμπωμα τύπου πεταλούδας και προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με το μέγεθος του καρπού σας για τέλεια εφαρμογή. Το προσεγμένο look ολοκληρώνει η αποκλειστική πρόσοψη με τον παγκόσμιο χάρτη σε χρυσές αποχρώσεις.

image.jpeg

Έτοιμο να σας ακολουθήσει σε κάθε σας περιπέτεια, το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN θα σας συνοδεύσει σε καταδύσεις σε βάθος 100 μέτρων. Υποστηρίζει 24 δραστηριότητες επαγγελματικού αθλητισμού ενώ διαθέτει ακρίβεια τοποθεσίας L5 και λειτουργία Expedition για τους λάτρεις της περιπέτειας. Οι προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας συμπεριλαμβανομένου ΗΚΓ θα σας επιτρέψουν να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης του οργανισμού σας ενώ η αυτονομία του που αγγίζει έως και τις δύο εβδομάδες θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τον κόσμο χωρίς περιορισμούς.

Κι αν το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN φέρνει την επανάσταση στα smartwatches, το ίδιο συμβαίνει και με τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 στα ακουστικά τα οποία όπως και το έξυπνο ρολόι της εταιρείας, είναι συμβατά όχι μόνο με Android smartphones αλλά και με iPhone. Τα νέα κορυφαία ακουστικά της HUAWEI υιοθετούν κομψό εργονομικό σχεδιασμό για άνεση και σταθερό κράτημα, ενώ έχουν συνολική αυτονομία 31 ωρών. Ανήκουν στη νέα γενιά TWS (True Wireless Stereo) ενσωματώνοντας διπλούς οδηγούς Hi-Res και τεχνολογία Intelligent ANC 3.0, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο και ανεβάζοντας τον πήχη στην κατηγορία τους. Το ευρύ φάσμα 48 kHz – 14 Hz εγγυάται μοναδικές εμπειρίες ακρόασης με ασύγκριτη ακρίβεια με τις κωδικοποιήσεις L2HC 2.0 και LDAC να ενισχύουν το ισορροπημένο τους προφίλ.

image.jpeg

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 θα αναβαθμίσουν την καθημερινή σας επικοινωνία, φέρνοντάς σας πιο κοντά με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Ενσωματώνουν τεχνολογία Pure Voice 2.0 έτσι ώστε να ακούγεστε 2,5 φορές καλύτερα και καθαρότερα κατά τη διάρκεια των κλήσεων σας, ακόμα κι όταν βρίσκεστε σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Όταν δε, θέλετε να συγκεντρωθείτε στην εργασία ή το περιεχόμενο που απολαμβάνετε, θα αναλάβει δράση η τεχνητή νοημοσύνη η οποία μέσω του κατά 50% πιο αποτελεσματικού αλγορίθμου εξουδετέρωσης θορύβου θα σας προσφέρει την… απομόνωση που επιθυμείτε.

Tα HUAWEI FreeBuds Pro 3  είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei. To HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, επίσημου συνεργάτη της Huawei. Και τα δύο είναι συμβατά τόσο με συσκευές Android, όσο και με μοντέλα iOS. Έτσι, ο χρήστης δεν έχει να ανησυχεί για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί ανάλογα με το κινητό του

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

image.png