Το πιο premium smartwatch της HUAWEI είναι γεγονός και λέγεται HUAWEI Watch Ultimate, τίτλος που ταιριάζει «γάντι» στο κομψοτέχνημα που δημιούργησε η εταιρεία. Ένα αριστούργημα που δείχνει πανέμορφο, όμως πίσω από την εντυπωσιακή εμφάνισή του κρύβεται μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων που θα κάνουν την καθημερινότητά σου αισθητά καλύτερη από πριν.

Ασύλληπτη ποιότητα κατασκευής, υπέροχος σχεδιασμός!

Σχεδιασμός τόσο πολυτελής και καινοτόμος, που δεν έχει υπάρξει ξανά σε smartwatch. Το σώμα του HUAWEI Watch Ultimate είναι κατασκευασμένο από ένα μοναδικό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, κάνοντάς το εξαιρετικά ανθεκτικό στα φυσικά φαινόμενα αλλά και στη διάβρωση. Πρόκειται για υλικό που εγγυάται την μακροβιότητα του ρολογιού, ώστε να παραμείνει σε αψεγάδιαστη κατάσταση αντέχοντας στο πέρασμα του χρόνου καθώς είναι 4,5 φορές πιο σκληρό από το κράμα ανοξείδωτου χάλυβα και τιτανίου.

Φυσικά, στην όψη είναι εξίσου ξεχωριστό. Πολυτελές, με κεραμική στεφάνη που διαθέτει όλα τα χρήσιμα σύμβολα ενός κλασικού ρολογιού, εμπνευσμένη από μια παραδοσιακή πυξίδα για να σε βοηθάει να βρίσκεις τον δρόμο σου εύκολα.

image.jpeg

Το λουρί που συνοδεύει το ρολόι είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο ανεπανάληπτης ποιότητας, καθώς πρόκειται για ένα συγκεκριμένο είδος που συναντάται στην αεροδιαστημική τεχνολογία. Από τα αεροσκάφη… στον καρπό σου! Αντίστοιχα, η οθόνη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό κρύσταλλο ζαφειριού, προσφέροντας πολύ υψηλή αντίσταση ενάντια στις γρατζουνιές και τη φθορά γενικότερα. Δεδομένου ότι μια γρατζουνιά αρκεί για να «χαλάσει» την τέλεια αισθητική ενός ρολογιού, τέτοιοι φόβοι δεν έχουν θέση στην ίδια κουβέντα με το HUAWEI Watch Ultimate.

Η οθόνη έχει μέγεθος 1.5” για να διαβάζεις με άνεση όσα προβάλλονται, όχι μόνο σύμβολα αλλά και κείμενα. Το πάνελ είναι τεχνολογίας LTPO AMOLED, με φοβερά χρώματα και απόδοση σε εξωτερικούς χώρους, ώστε η οθόνη να παραμένει ευανάγνωστη υπό κάθε συνθήκες.

Και με τις αμέτρητες επιλογές ψηφιακών καντράν που μπορείς να κατεβάσεις, το HUAWEI Watch Ultimate θα έχει πάντοτε την εμφάνιση που ταιριάζει στην περίσταση: από ψηφιακό καντράν γεμάτο πληροφορίες για την ώρα της άσκησης, έως αναλογικούς δείκτες για μια επίσημη εμφάνιση.

Ένας σύμβουλος υγείας, στο χέρι σου!

Το HUAWEI Watch Ultimate μοιάζει με ένα απίστευτα πολυτελές κλασικό ρολόι, όμως δεν περιορίζεται σε βασικού επιπέδου δυνατότητες, γνωρίζοντας πως οφείλει να σε βοηθάει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με διάφορους τρόπους. Διαθέτει δυναμική καταγραφή καρδιακών παλμών και μετράει το οξυγόνο στο αίμα, ενώ αν εντοπίσει κάτι ασυνήθιστο, τότε φροντίζει να σε ενημερώσει. Οπότε έχε το κεφάλι σου ήσυχο – το HUAWEI Watch Ultimate είναι εκεί για εσένα, διαρκώς.

image.jpeg

Είναι σε θέση να πραγματοποιήσει και ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) αλλά και να εντοπίσει αρτηριακή δυσκαμψία, δύο πολύ σημαντικές λειτουργίες που δεν βρίσκονται εύκολα σε smartwatch και σίγουρα όχι με την ακρίβεια που προσφέρει ο προηγμένος αισθητήρας TruSeen 5.0+.

Εννοείται πως όλα τα χρήσιμα δεδομένα υγείας, από τα βήματα και τις θερμίδες έως τη σωματική άσκηση και την ποιότητα του ύπνου, μετρούνται και καταγράφονται. Μπορείς να παρακολουθείς την πορεία σου ακόμη και σε καθημερινή βάση, διαβάζοντας τις σχετικές αναφορές που αποθηκεύονται στην εφαρμογή HUAWEI Health. Κι αν το κινητό σου δεν είναι πάντα κοντά, μην ανησυχείς – όλα τα δεδομένα «ζουν» στο HUAWEI Watch Ultimate κι όταν… ξανασυναντηθούν, τότε μεταφερθούν ανελλιπώς στο κινητό σου.

Σε συνοδεύει παντού, ακόμη και στη θάλασσα!

Τι τύπος είσαι; Σου αρέσει να εξερευνάς; Μήπως να τρέχεις; Να παίζεις γκολφ; Ή μια… βόλτα στον βυθό της θάλασσας; Ό,τι από τα παραπάνω κι αν επέλεξες, το HUAWEI Watch Ultimate τα καλύπτει κι ακόμη περισσότερα!

Το πιο εντυπωσιακό είναι οι καταδύσεις, στις οποίες μπορεί να σε συνοδεύει σε βάθος έως και 100 μέτρων. Φέρει πιστοποιήσεις ISO 22810 και EN 13319, για απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία παρά τις απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος. Υποστηρίζει πολλά είδη καταδύσεων, έως και ελεύθερη κατάδυση, με πολλές ρυθμίσεις που μπορείς να επιλέξεις για να προσαρμόσεις κάθε εξόρμηση στα μέτρα σου, όπως και καταγράφει πλήθος δεδομένων για να ανατρέξεις σε δεύτερο χρόνο.

image.jpeg

Αν προτιμάς τη στεριά -μια πεζοπορία στο βουνό, ας πούμε- τότε το Expedition mode θα σου φανεί πάρα πολύ χρήσιμο. Χρησιμοποιώντας GNSS πενταπλού συστήματος διπλής ζώνης, παρέχει αφάνταστη ακρίβεια τοποθεσίας και καταγράφει με άνεση. Βεβαίως, οι τεχνολογίες αυτές κληρονομούνται και από τις υπόλοιπες δραστηριότητες που εμπεριέχουν κίνηση σε εξωτερικούς χώρους, όπως τρέξιμο ή ποδηλασία. Από τη μία, οι διαδρομές σου θα καταγράφονται και θα αποθηκεύονται στο ρολόι. Από την άλλη, όλα τα χρήσιμα δεδομένα που αφορούν την άσκηση που ολοκλήρωσες, επίσης θα αποθηκεύονται για να τα μελετήσεις όποτε θέλεις, ακόμη και να συγκρίνεις τα δεδομένα πολλών ημερών μεταξύ τους.

Με περισσότερα από 100 προγράμματα προπόνησης κάθε είδους, είναι βέβαιο πως οτιδήποτε κι αν κάνεις, το HUAWEI Watch Ultimate θα το καταγράψει και θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις για να κατανοήσεις καλύτερα τα αποτελέσματα και την πρόοδό σου. Ακόμη και μακριά από τη γυμναστική, τα απλά καθημερινά, όπως το περπάτημα προς τη δουλειά, καταγράφονται κι έτσι έχεις πάντοτε ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής σου κατάστασης.

image.jpeg

Ένα ακόμη, άκρως εντυπωσιακό στοιχείο του HUAWEI Watch Ultimate είναι η αυτονομία του. Με όλα τα παραπάνω κατά νου, το γεγονός ότι μπορεί να φτάσει τις 14 ημέρες χρήσης με μια φόρτιση είναι… εξωφρενικό. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την έξυπνη διαχείριση ενέργειας που κάνει, όπως το σβήσιμο της οθόνης κατά την άσκηση και η προβολή μόνο των απαραίτητων πληροφοριών κατά περίσταση. Επιπλέον, ακόμη κι αν αδειάσει η μπαταρία του, σε μόλις μία ώρα θα είναι ξανά γεμάτη κι έτοιμη για χρήση, κάτι άκρως βολικό αν εξορμήσεις στη φύση ένα σαββατοκύριακο ή αν βρίσκεσαι σε διακοπές.

Το HUAWEI Watch Ultimate είναι συμβατό με συσκευές iOS και Android , όπως και όλα τα HUAWEI smartwatches που θα βρεις στην αγορά.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της HUAWEI που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες της, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI καθώς και τη σελίδα στο Facebook, στο Instagram και την κοινότητα της HUAWEI.