Όταν αγοράζετε έναν νέο υπολογιστή, η απόκτηση ενός ασφαλούς, γνήσιου λειτουργικού συστήματος Windows είναι η πρώτη σας επιλογή.

Πολλοί χρήστες μπορεί να κατεβάσουν χωρίς κάποια χρέωση ένα κακόβουλο λογισμικό με ονομασία όπως “Windows OS Resource Pack” το οποίο δημιουργεί όμως πολλούς κινδύνους για εσάς και τον υπολογιστή σας. Οι προσωπικές σας πληροφορίες και τα δεδομένα των λογαριασμών σας είναι πολύ πιθανό να υποκλαπούν!

Τώρα, η Godeal24 σας προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς των Windows, με εγγύηση 100% γνήσιου λειτουργικού συστήματος. Η Godeal24 προμηθεύεται τις σχετικές άδειες από εταιρείες που δεν τις χρησιμοποιούν πλέον και τα μεταβιβάζει σε ιδιώτες. Η Godeal24 διαθέτει το "ιστορικό" κάθε άδειας χρήσης που πουλάει, ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς προβλήματα.

Αποκτήστε τα γνήσια Windows 10 με μόλις 6,12€ κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού Software Sale! Και η Microsoft υποστηρίζει τους χρήστες των Windows 10 δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν δωρεάν σε Windows 11! Οι άδειες που αγοράζετε από το Godeal24 δεν υπόκεινται σε περιορισμούς συνδρομής, επομένως αυτές είναι "ισόβιες" και έχετε απεριόριστη πρόσβαση, με το λειτουργικό σύστημα να συνεχίζει να λαμβάνει ενημερώσεις και υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του. Η πιο πρόσφατη άδεια χρήσης του Office 2021 Pro στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft κοστίζει 439,99 δολάρια, ενώ στην καλοκαιρινή προσφορά του Godeal24, το Office 2021 Pro διατίθεται μόνο με 24,25€! Το Godeal24 προσφέρει επίσης έναν συνδυασμό διαφορετικών προσφορών, όπου αγοράζοντας περισσότερα εξοικονομήστε περισσότερα! Έτσι για παράδειγμα μπορείτε να αγοράσετε ένα 5PCs combo που είναι το πιο αποδοτικό combo, με την τιμή να φτάνει ακόμα και τα 13.05€/PC!

230626-750-420-gd24 gr.jpg

Windows & Office: Special Προσφορά για περιορισμένο διάστημα!

Αγοράστε περισσότερα, εξοικονομήστε περισσότερα! Οικονομική επιλογή σε συνδυασμό!

Έκπτωση έως 62% σε Bundles και εκδόσεις MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Έκπτωση έως  50% off σε άλλες εκδόσεις Windows (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα με έναν εκτεταμένο κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση πάνω από 80% το οποίο είναι και παραμένει επίσημο. Σ' αυτό το λογισμικό δεν περιλαμβάνονται μόνο τα δημοφιλή Windows και Office, αλλά και πιο πρακτικό λογισμικό για υπολογιστές και κινητά εργαλεία, όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Περισσότερα εργαλεία υπολογιστών: Στην Καλύτερη τιμή, τα καλύτερα προϊόντα!

Το Godeal24 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέται κλειδιά για λειτουργικά συστήματα υπολογιστών, λογισμικό γραφείου και videogames παιχνιδιών. Η Godeal24 εξυπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια το κοινό βάζοντας πρώτα σε προτεραιότητα το συμφέρον του πελάτη, φέρνοντας τους τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, η διαδικασία αγορών της Godeal24 είναι απλή και εύχρηστη. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, ο κωδικός ενεργοποίησης του λογισμικού και οι λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης θα αποσταλούν στο γραμματοκιβώτιό σας μέσα σε λίγα λεπτά. Και κατά τη διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24 ανά πάσα στιγμή εάν έχουν οποιαδήποτε ερώτηση, μια τεχνική υποστήριξη η οποία είναι online 24/7.

Με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες της, η Godeal24 έχει λάβει βαθμολογία 4,9 και 98% ικανοποίηση στο TrustPilot (μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων από τους χρήστες), η οποία αποτελεί επιβεβαίωση και αναγνώριση της Godeal24 από τους χρήστες!  

Επαγγελματική τεχνική υποστήριξη 24/7 και υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση εφ' όρου ζωής
Επικοινωνήστε με την Godeal24: [email protected]