Οι περισσότεροι millennials χρησιμοποιούν το συνδυασμό Microsoft Office και Windows σε ότι αφορά το λειτουργικό σύστημα.

Ενώ όλοι αναγνωρίζουμε ότι το Microsoft Office είναι απαραίτητο στο σύγχρονο χώρο εργασίας, η υψηλή τιμή του μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με βάρος. Το νεότερο Office 2021 Pro κοστίζει επίσημα 439,99 δολάρια στη Microsoft. Ευτυχώς, στο Keysfan Autumn Sale, το Office 2021 Pro κοστίζει μόλις 13,73€, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε περισσότερο από 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή! Πώς μπορείτε να αγοράσετε τόσο φθηνό και γνήσιο λογισμικό όπως το Office και τα Windows;

image.jpeg.01d0f505b2d88545ee694c1673382972.jpeg

Στο Keysfan Autumn Sale, μπορείτε να αγοράσετε την τελευταία έκδοση του Office 2021 Professional Edition με μόλις 27.67€! Και ο πιο οικονομικός συνδυασμός που συνδυάζει 5PCs, η κάθε άδεια χρήσης του Office 2021 κοστίζει μόλις 13,73€! Μόλις η αγορά ολοκληρωθεί με επιτυχία, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό ενεργοποίησης της άδειας που λαμβάνει από το Keysfan αφού κατεβάσει το πρόγραμμα από την επίσημη ιστοσελίδα. Έτσι δεν ανησυχεί για την ασφάλεια του λογισμικού το οποίο είναι 100% γνήσιο. Η Keysfan παρέχει 24/7 τεχνική υποστήριξη και δωρεάν after sales υπηρεσία εφ' όρου ζωής έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε μια πολλαπλή άδεια χρήστης με τους φίλους ή και την οικογένειά σας!

Έκτπωση έως 62% στο Office 2021 & Bundles (Κωδικός Κουπονιού: SKF62)

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση των Windows, κατά πάσα πιθανότητα η Microsoft έχει τερματίσει την υποστήριξή της ενώ δεν κυκλοφορεί και ενημερώσεις ασφαλείας.. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αναβαθμίσετε τα παλιά σας Windows. Στο Keysfan θα βρείτε τις νεότερες εκδόσεις των Windows με έκπτωση έως και 50%! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε μια γνήσια άδεια των Windows 10 Pro με λιγότερο από 10€! Συγκεκριμένα τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόνο 7,59€! Αν αγοράσετε περισσότερες άδειες, θα μπορέσετε μάλιστα να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα, με το κόστος άδειας να φτάνει τα μόλις 6,15€!

Έκπτωση έως 50% σε Windows OS (Κωδικός Κουπονιού: SKF50)

Περισσότερες εκδόσεις: 62% έκπτωση στο Office και Bundles (Κωδικός Κουπονιού: SKF62)

Έκπτωση 50% σε άλλες εκδόσεις Windows (Κωδικός Κουπονιού: SKF50)

Ανακαλύψτε περισσότερες εκδόσεις Windows >>

Το Keysfan προσφέρει επιπλέον μια μεγάλη ποικιλία software με εργαλεία για υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, anti-virus, λογισμικού επεξεργασίας βίντεο και μιας ποικιλίας άλλων εφαρμογών και προγραμμάτων. Μπορείτε να επωφεληθείτε από απίστευτες προσφορές φιλικές προς την τσέπη σας σε διάσημο λογισμικό όπως το Ashampoo PDF Pro 3 ή το IObit Driver Booster 9 Pro.

Computer Tools Software

Η διαδικασία αγοράς είναι βολική και γρήγορη. Απλά βάλτε το επιλεγμένο προϊόν στο καλάθι αγορών και συμπληρώστε τον αντίστοιχο κωδικό έκπτωσης. Το σύστημα θα υπολογίσει αυτόματα την τιμή με την έκπτωση και στη συνέχεια θα συμπληρώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μετά την επιτυχή πληρωμή το Keysfan θα στείλει το κλειδί ενεργοποίησης, τις πληροφορίες παραγγελίας και τις λεπτομέρειες εγκατάστασης στο email σας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε αναμονή από την αγορά μέχρι τη χρήση.  Η όλη διαδικασία θα σας πάρει ελάχιστο χρόνο!

Οι άδειες χρήσης που αγοράζετε από το Keysfan δεν υπόκεινται στους περιορισμούς που υπάρχουν σε συνδρομητικά πακέτα, επομένως είναι "ισόβιες". Έτσι το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται κανονικά όσο διαρκεί η επίσημη υποστήριξη από τη Microsoft. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης και χρήσης, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Keysfan εάν έχουν οποιαδήποτε ερώτηση, 24/7 online (email επικοινωνίας: [email protected]). Το Keysfan παρέχει συνεχή εξυπηρέτηση μετά την πώληση οπότε αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Keysfan.