H εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι μία από τις καλύτερες για να αναβαθμίσετε το υπολογιστή σας και γενικώς για να κάνετε τις αγορές σας, καθώς πολλά καταστήματα προβαίνουν σε γενναίες εκπτώσεις.

Βέβαια καλό θα είναι να μην ξοδέψετε αλόγιστα τα χρήματά σας, αλλά να προβείτε σε έξυπνες αγορές που δεν θα πληγώσουν τον προϋπολογισμό σας. Στην περίπτωση που μαζί με τον υπολογιστή σας θέλετε να αναβαθμίσετε και το λογισμικό του, καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά στις χριστουγεννιάτικες προσφορές του Keysfan.com.

Ειδικές προσφορές

Το Keysfan σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα παρακάτω προϊόντα σε μια προνομιακή τιμή (χωρίς τη χρήση κουπονιού) στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων προσφορών του. Η Professional έκδοση του Windows 10 διατίθεται στα 7.25€, οπότε αν χρησιμοποιείτε κάποιο παλαιότερο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν και να αποκτήσετε παράλληλα τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στα Windows 11, αν ο υπολογιστής σας πληροί τις προϋποθέσεις.

Εάν θέλετε βέβαια να αποκτήσετε άμεσα τα Windows 11, τότε μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην τιμή των 14.25€. Με έκπτωση διατίθεται και το Office 2021, η τελευταία έκδοση της πανίσχυρης σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft, το οποίο διατίθεται στα 30.25€. Στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Office 2021 σε περισσότερους υπολογιστές, μπορείτε να προμηθευτείτε το σχετικό bundle που περιλαμβάνει 5 κλειδιά στην τιμή των 70.25€ (μόλις 14.05€ ανά PC) και να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα.

62% έκπτωση στα Windows/Office bundles

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKF62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 36.50€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 43.50€.

Ανακαλύψτε περισσότερα bundles >>

50% έκπτωση σε λειτουργικά συστήματα Windows

Αν δεν χρειάζεστε κάποια έκδοση του Office και θέλετε απλά να αποκτήσετε τα Windows 10 ή τα Windows 11 στην καλύτερη τιμή της αγοράς, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η οικιακή έκδοση του Windows 10 κοστίζει μόλις 6.62€ ανά PC, ενώ η αντίστοιχη έκδοση του Windows 11 κοστίζει 16.50€. Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKF50 στο ταμείο.

Ανακαλύψτε περισσότερες Windows προσφορές >>

62% έκπτωση στα υπόλοιπα προϊόντα

Οι προσφορές του Keysfan δεν σταματούν, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση 62% διάφορα προϊόντα, όπως Office 365 ή Οffice 2019 για Mac. Η μόνη προυπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKF62 στο ταμείο.

Discover More Office >>

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Οι παραπάνω προσφορές δεν θα διαρκέσουν πολύ, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση για αυτές από όλο τον κόσμο, οπότε αν θέλετε να έχετε νέο λειτουργικό σύστημα και σουίτα εφαρμογών Microsoft, τότε είναι η ώρα να αναβαθμίσετε.

image.png.fbd61c3c254d8db4775a3d92c1deb8c2.png

image.png.05c9646a37c5dcba2993fd4ffb2b78fa.png

image.png.a2c06a55c09d88a321bbf3f7de1b44d2.png

 

Το Keysfan.com σάς προσφέρει μια ασφαλή και οικονομική λύση για να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν “κολλήσει” σε παλαιότερες, καταργημένες εκδόσεις των Windows. Οι αγορές στο Keysfan.com είναι τόσο εύκολες όσο γίνεται! Αμέσως μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών τους θα σας παρέχει τη γρήγορη και εκτενή υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους ένα e-mail στην παρακάτω διεύθυνση: [email protected].