Το Microsoft Office είναι η σουίτα γραφείου για περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως, για ένα πολύ απλό λόγο.

Μερικές φορές μας είναι δύσκολο να επιλέξουμε αν αξίζει να αναβαθμίσουμε στη νεότερη έκδοση του Office 2021 ή να παραμείνουμε στο δοκιμασμένο Office 2019. Πέρα από τη διαφορά τιμής, όσον αφορά τη λειτουργικότητα, το Office 2021 προσφέρει νέες δυνατότητες, ενώ περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Word (για δημιουργία εγγράφων), Excel (για ανάλυση δεδομένων), Teams (το δημοφιλές εταιρικό εργαλείο επικοινωνίας) και PowerPoint (για παρουσιάσεις). Και οι δύο εκδόσεις του Microsoft Office αποτελούν πολύ καλές επιλογές για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν μια αξιόπιστη λύση παραγωγικότητας.

Εάν χρειάζεστε τα νέα χαρακτηριστικά, το Office Special Sale της Godeal24 μπορεί να σας βοηθήσει να καθησυχάσει τις ανησυχίες σας για την τιμή. Η Lifetime άδεια του Office 2021 Pro Plus κοστίζει μόλις 25,61€, η χαμηλότερη τιμή που θα τη βρείτε! Όμως αν το Office 2019 Pro σας ταιριάζει καλύτερα, η τιμή του έχει οριστεί στα 23,56€! Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αγοράστε την έκδοση που σας ταιριάζει.

230829-720p-gd24.jpg

Η Καλύτερη τιμή! Έκπτωση 62% στο Microsoft Office! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Τρελή ευκαιρίαΤεράστια έκπτωση σε εκδόσεις Windows: (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Έκπτωση 62% σε bundles και άλλες εκδόσεις MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

>>> Αποκτήστε περισσότερα bundles

Απαραίτητα εργαλεία υπολογιστών στην καλύτερη τιμή!

Το πιο δημοφιλές σε λογισμικό εργαλείων - Ashampoo:

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.png

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.png

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.pngimage.png

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Υποστήριξη Godeal24: [email protected]