Η σουίτα εφαρμογών γραφείου Office είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της Microsoft και είτε είστε φοιτητής είτε επαγγελματίας, χρειάζεστε το Office για να σας βοηθήσει στη μελέτη αλλά πιθανόν και στην εργασία σας.

Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του Office. Υπάρχει αρχικά η συνδρομητική έκδοση του Microsoft 365 για την οποία χρειάζεστε μια συνδρομή για να τη χρησιμοποιήσετε, ενώ υπάρχει η κλασσική έκδοση της σουίτας Office όπου χρειάζεται να πληρώσετε μόνο ένα εφάπαξ ποσό και στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς περιορισμούς.

220926-720p-gd24.jpg.c10e765c2a46c6d04563e89496f0d9dc.jpg

Ποιες όμως είναι οι πιο δημοφιλείς εκδόσεις; Αρχικά το Office 2021 Home and Business, το οποίο είναι καλύτερο για νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να απολαμβάνουν όλες τις κλασικές εφαρμογές του Office και το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook. Στη συνέχεια υπάρχει η έκδοση Home and Student που έχει σχεδιαστεί για οικογένειες και φοιτητές που θέλουν να χρησιμοποιούν όλες τις βασικές λειτουργίες που προσφέρει η σουίτα Office για τα μαθήματά τους. Τέλος το Office 2021 Professional είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη και πρακτική επιλογή μεταξύ των 3. Οι λειτουργίες του είναι πιο πλήρεις και ισχυρές και αποτελεί μια πιο οικονομική επιλογή για ιδιώτες ή επιχειρήσεις.

Η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι στα 439,99 δολάρια στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft, όμως μπορείτε να το αγοράσετε με μόλις 25,61€ στο Godeal24's Discount Promotion. Αν θέλετε πολλαπλές άδειες, μπορείτε να αγοράσετε μια γνήσια έκδοση του Office 2021 Pro για όλη τη διάρκεια υποστήριξης του λογισμικού με μόλις 13,32€. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό έκπτωσης για να αποκτήσετε έκπτωση 62%! Επιπλέον μια σειρά εκπτώσεων είναι διαθέσιμες για το λειτουργικό σύστημα των Windows, το MS Office, αλλά και για λογισμικό που αφορά εργαλεία για τον υπολογιστή σας που επιλύουν διάφορα προβλήματα.

Έκπτωση έως 62%! Microsoft Office 2021 από 13.32€ (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει τα Windows 10 έκδοση 22H2 τον Οκτώβριο του 2022, η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις των Windows 10. Ενώ η εταιρεία επικεντρώνεται επί του παρόντος στις αναβαθμίσεις και τις ενημερώσεις των Windows 11, τα Windows 10 είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τα Windows 11 εξαιτίας περιορισμού του hardware. Μετά από αρκετές διορθώσεις και αναβαθμίσεις, τα Windows 10 είναι επίσης πιο σταθερά και συμβατά. Στη Godeal24, τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόλις 7,59€. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε απευθείας σε Windows 11, μπορείτε να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα Windows 11 Pro με μόλις 13,01€.

Έκπτωση έως 50%! Αυθεντικά Windows (κωδικός κουπονιού " SGO50")

 

Έκπτωση έως 62% σε όλα τα Bundles και πακέτα MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, παρέχονται διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους υλικού, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Όχι μόνο τα πιο διαδεδομένα Windows 10 Pro, αλλά και η καλύτερη έκδοση Windows 10 Enterprise για επιχειρηματική χρήση, Windows Server κ.λπ.

Έκπτωση έως 50% σε εκδόσεις Windows (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Το GoDeal24 είναι reseller αδειών χρήσης της Microsoft και κορυφαίου λογισμικού ασφαλείας, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε μειωμένες τιμές, καθώς και χρήσιμα εργαλεία υπολογιστών, όπως τη σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Το Godeal24 γνωρίζει το "ιστορικό " κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι "ισόβιες", μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσω;

1. Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις "Billing Information" που αφορά τις πληροφορίες χρέωσης.

image.png.b8e1619743b3112c7daa679395216114.png

2. Παρακαλούμε επιλέξτε "CWALLETCO" σε αυτό το βήμα, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Continue" και επιλέξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Place Order" για να προχωρήσει η παραγγελία.

image.png.b27cf4abcea7ccae546de700045a80f9.png

3. Στη συνέχεια, θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα. Κάντε κλικ στο "Choose Payment method" για επιλογή μεθόδου πληρωμής. Mπορείτε να επιλέξετε τη χρήση PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png.9e7ead28064812734924cbf2bdeca746.png

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα! Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]