Γρήγοροι ρυθμοί ζωής, μεγαλύτερος όγκος πληροφοριών, ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, νέες μορφές ψυχαγωγίας.

Το σύγχρονο lifestyle είναι on the go, είτε πρόκειται για τον μοντέρνο επαγγελματία, είτε για τον φοιτητή. Ακόμα και οι οικογένειες έχουν αναπροσαρμόσει τον τρόπο ζωής τους, καθώς το πρόγραμμα των μελών τους γεμίζει ασφυκτικά με κάθε λογής δραστηριότητες.

Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως εκείνα θα παραμείνουν αποκομμένα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, την επικαιρότητα, την ψυχαγωγία και τα χόμπι τους. Τη λύση έρχεται να δώσει το Samsung Galaxy Tab S6 Lite, το tablet που “κουμπώνει” ιδανικά στο lifestyle του απαιτητικού αλλά εξωστρεφούς και δραστήριου χρήστη, επιτρέποντάς του να απολαύσει στο έπακρο την καθημερινότητά του, να εξερευνήσει τα όριά του και να εκφράσει ελεύθερα τη δημιουργικότητά του. Κομψό και προσεγμένο, το Galaxy Tab S6 Lite είναι ελαφρύ και συμπαγές προκειμένου να σας ακολουθήσει παντού, όπου κι αν βρεθείτε. Το λεπτό του πλαίσιο σε συνδυασμό με την εκθαμβωτική οθόνη των 10,4 ιντσών φροντίζουν να χαρίσουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, καθώς ο χρήστης εστιάζει στο περιεχόμενο, απολαμβάνοντας έτσι ταινίες και video games. Η δε μπαταρία των 7.040 mAh, διασφαλίζει πως όσο έντονη κι αν είναι η μέρα σας, το tablet δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνει από ενέργεια.

1.jpg.726b787504ccea9d4cbd4dcccb1a2c89.jpg

Την κινηματογραφική εμπειρία της οθόνης, έρχεται να ολοκληρώσει ιδανικά ο άκρως εντυπωσιακός ήχος. Τα διπλά ηχεία του Galaxy Tab S6 Lite είναι από την AKG συνδυάζοντας ένταση και καθαρότητα, τη στιγμή που η τεχνολογία Dolby Atmos θα μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια στον χώρο σας, μεταφέροντάς σας στην καρδιά της δράσης αυτοστιγμεί. Το ενισχυμένο Wi-Fi με την προαιρετική συνδεσιμότητα 4G, τέλος, θα διασφαλίσουν πως ό,τι και να γίνει, το σήμα σας θα παραμείνει ανεπηρέαστο, γιατί streaming και gaming δε σηκώνουν pause!

Τη συσκευή πλαισιώνει το S Pen, η γραφίδα της Samsung που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και μεταμορφώνει τον τρόπο χρήσης του Galaxy Tab S6 Lite. Με εργονομικό σχεδιασμό για άνετο κράτημα, μηδενική καθυστέρηση στην απόκριση και εντυπωσιακή ακρίβεια σε ό,τι αφορά την ευαισθησία πίεσης, θα σας προσφέρει αίσθηση εφάμιλλη με αυτή του μολυβιού, μόνο που θα είναι σε θέση να κάνει πολλά περισσότερα. Κρατήστε σημειώσεις, οργανώστε τις σκέψεις σας, σχεδιάστε και δημιουργήστε, ακριβώς όπως θα κάνατε με ένα σημειωματάριο -αλλά με περισσότερες επιλογές, λεπτομέρειες και χρώματα.

Ο συνδυασμός της μεγάλης οθόνης και του S Pen θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Galaxy Tab S6 Lite σε πλήθος καταστάσεων όπως e-learning, παρουσιάσεις και συναντήσεις. Το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη και η πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, όπως οι σημειώσεις σε διαφανές παράθυρο, η επεξεργασία PDF και η αναζήτηση αρχείων με χρήση tags εκτοξεύουν την παραγωγικότητα και κάνουν την καθημερινή εργασία μέσω του tablet της Samsung όχι μόνο εφικτή αλλά διασκεδαστική.

2.jpg.3ac7d5e5a6fafadc293c362002a38041.jpg

 
Μείνετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με το Google Duo, διατηρήστε τη φυσική σας κατάσταση εκμεταλλευόμενοι τα εργαλεία που σας παρέχουν τα Android 10 και One UI 2, απολαύστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και podcasts στο Spotify και διατηρήστε την πρόσβαση στις ειδοποιήσεις του Galaxy smartphone σας, ακόμα κι όταν αυτό βρίσκεται μακριά σας. Είναι τόσα πολλά αυτά που θα σας επιτρέψει να κάνετε το Galaxy Tab S6 Lite, που δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι θα επαναπροσδιορίσει τη μέρα σας.

Ανακαλύψτε τα όριά σας με το Samsung Galaxy Tab S6 Lite σήμερα κιόλας!

Sponsored by Samsung

To Google Duo είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.  To AKG είναι εμπορικό σήμα της Harman International Industries, Incorporated.  Το Spotify είναι εμπορικό σήμα της Spotify AB. Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.