Η AI αποκτά ολοένα και πιο ενεργό ρόλο στις ζωές μας καθώς το κοινό αντιλαμβάνεται σταδιακά τους τρόπους με τους οποίους εκείνη μπορεί να ενισχύσει την καθημερινότητά του.

Με τη δύναμη του Galaxy AI λοιπόν, τα Galaxy S24 Series της Samsung έρχονται, επιτρέποντάς μας να εστιάσουμε σε αυτά που πραγματικά έχουν αξία για τον καθένα.

Κάπως έτσι λοιπόν, το Galaxy AI μετατρέπει ένα πανίσχυρο smartphone σε μία συσκευή που είναι σε θέση να αντιληφθεί τα «θέλω» του χρήστη και να προσαρμόσει τη λειτουργία της σε αυτά, είτε πρόκειται για λειτουργίες παραγωγικότητας, είτε για επικοινωνία, είτε για φωτογραφία και βίντεο. Πώς θα σας φαινόταν για παράδειγμα να μπορούσατε να μεταφράσετε σε πραγματικό χρόνο συζητήσεις σε προβολή split-screen χωρίς τη χρήση δεδομένων ή ανάγκη σύνδεσης Wi-Fi*; Πόσο χρόνο θα σας γλίτωνε η αποτελεσματικότερη οργάνωση των σημειώσεών σας στο Samsung Notes με χρήση templates ή εξωφύλλων; Κι αν αντί για εκτεταμένα άρθρα μπορούσατε να διαβάσετε συνοπτικές περιλήψεις τους με το Νote Assist**;

image.jpeg

Τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή. H λειτουργία "Κυκλώστε για αναζήτηση" στο Google έρχεται να αλλάξει τη διαδικασία αναζήτησης, καθώς θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε πληροφορίες με βάση ακόμα και απλές φωτογραφίες. Βρήκατε κάποιο μέρος που σας εντυπωσίασε και θέλετε να μάθετε περισσότερα; Παρακολουθώντας ένα βίντεο του αγαπημένου σας δημιουργού, είδατε ένα t-shirt ή ένα ζευγάρι παπούτσια που σας κέντρισε το ενδιαφέρον; Δεν έχετε παρά να κυκλώσετε αυτό που θέλετε και να αφήσετε την AI να κάνει τα υπόλοιπα, παρουσιάζοντάς σχετικές πληροφορίες -και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ή να βγείτε καν από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε! Είναι σαν να έχετε standby τον δικό σας προσωπικό βοηθό, έτοιμο να σας λύσει κάθε απορία.

Καταφέρνετε μετά από καιρό να βρεθείτε με όλη την παρέα αλλά την κρίσιμη στιγμή της φωτογραφίας, ο κολλητός σας βγαίνει πάντα με ένα… περίεργο ύφος χαλώντας το τελικό αποτέλεσμα; Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε με κάτι που δεν είναι όπως το θέλετε. Η ProVisual Engine του Galaxy S24 σας βάζει στην καρέκλα του μοντέρ, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε φωτογραφίες και βίντεο με τη βοήθεια μίας σουίτας εργαλείων AI. Αφήστε την τεχνητή νοημοσύνη να αναλύσει το περιεχόμενο και προσαρμόστε κάθε σας δημιουργία με μία κίνηση. Τραβήξτε καθαρό βίντεο κατά τη διάρκεια της νύχτας και μετατρέψτε κλιπ σε εντυπωσιακό slow motion*** για έμφαση στη λεπτομέρεια με κινηματογραφική χροιά, αναδεικνύοντας κάθε κίνηση -ακόμα κι εκείνες που γίνονται με μεγάλη ταχύτητα.

image.jpeg  

Όλα τα παραπάνω πλαισιώνονται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με προαιρετική online επεξεργασία για πλήρεις λειτουργίες AI και passkeys μέσω Knox Matrix για πρόσβαση στα sites και τις εφαρμογές της επιλογής σας, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για κακόβουλο λογισμικό, ύποπτες σελίδες και επιθέσεις phishing. Τα παραπάνω, προσφέρονται στο πλαίσιο μίας σειράς premium συσκευών με υψηλά στάνταρ παραγωγής για εκπληκτική αισθητική και σταθερό κράτημα -και στην περίπτωση του Galaxy S24 Ultra, του πρώτου Galaxy με πλαίσιο τιτανίου για ανθεκτικότητα. Στα Galaxy S24 Series, το Galaxy AI συναντά τη στιβαρότητα.

Οι λειτουργίες Galaxy AI θα παρέχονται δωρεάν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2025 σε υποστηριζόμενες συσκευές Samsung Galaxy.  Συγκεκριμένα από τις 28 Μαρτίου 2024, η ενημερωμένη έκδοση One UI 6.1 της Samsung έφερε το Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές, και πιο συγκεκριμένα στα Galaxy S23, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5, Tab S9 (5G) και Tab S9 (Wi-Fi)

Η διαθεσιμότητα των λειτουργιών ΑΙ τρίτων μερών υπόκειται σε αλλαγή και στους όρους του τρίτου μέρους.

 

*Δεν υποστηρίζονται ακόμα τα ελληνικά.

** Το Note Assist απαιτεί σύνδεση δικτύου και σύνδεση σε Samsung Account. Ισχύει όριο χαρακτήρων. Η διαθεσιμότητα υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων δεν είναι εγγυημένη. Οι λειτουργίες μετάφρασης του Note Assist δεν είναι διαθέσιμες στα ελληνικά.

***Το Instant Slow-motion είναι διαθέσιμο μόνο στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Samsung Video Player και τη Συλλογή. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε βίντεο.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy S24 από 949€ στο Samsung.com/gr

  • Δωρεάν Standard Παράδοση
  • Έως 36 άτοκες δόσεις