Τις περισσότερες φορές, όταν αγοράζετε ένα νέο φορητό υπολογιστή με Windows ή ένα Mac, δεν περιλαμβάνεται το Microsoft Office.

Έτσι, αν πρέπει να δημιουργήσετε ένα έγγραφο ή να φτιάξετε μια παρουσίαση, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς των δύο εκδόσεων του Office.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Microsoft 365 με ετήσια ή μηνιαία συνδρομή και να λάβετε τις βασικές εφαρμογές του Microsoft Office (και άλλα μπόνους), ή μπορείτε να αγοράσετε το Office 2021 με μία και μόνο συνδρομή και να μην ασχοληθείτε ξανά με τις συνδρομές. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και των δύο εκδόσεων του Office. Όσον αφορά τα κύρια χαρακτηριστικά, το Office 2021 και το Microsoft 365 είναι συγκρίσιμα και οι πελάτες θα πρέπει να περιμένουν μια ομοιόμορφη εμπειρία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην τοποθέτηση των προϊόντων. Το Office 2021 επικεντρώνεται περισσότερο στην κάλυψη των τυπικών απαιτήσεων του γραφείου. Στόχος κάθε ενημέρωσης είναι να δώσει στους χρήστες έναν πιο παραγωγικό χώρο εργασίας. Το Office 2021 προσφέρει επίσης ορισμένες υπηρεσίες αποθήκευσης στο δίκτυο. Αντίθετα, το Microsoft 365 διαθέτει πληθώρα αποκλειστικών χαρακτηριστικών AI που διευκολύνουν τους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες του Office.

Το Microsoft 365 είναι συνδρομητικό, ενώ το Office 2021 παρέχεται με Lifetime άδεια. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτική τι ισχύει με τις τιμές,

  • Microsoft 365 Personal: 69,99€ το χρόνο για ένα άτομο, ή στην τιμή των 7€ το μήνα
  • Microsoft 365 family: 99,99€ το χρόνο, για έως και έξι άτομα που θα το μοιράζονται, ή 10€ το μήνα.
  • Office 2021 Professional: 26,75€ για όλη τη διάρκεια ζωής της σουίτας, με απευθείας αγορά από το Godeal24.

Το Office 2021 Pro είναι μια εφάπαξ αγορά, κάτι που είναι γνωστό ως perpetual licens. Το αποκτάτε εφάπαξ, χωρίς να ανησυχείτε για συνδρομή ή ημερομηνία λήξης. Το αγοράζετε και το κατέχετε εφ' όρου ζωής σε έναν υπολογιστή, χωρίς να ανησυχείτε για την ανανέωση της συνδρομής σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πακέτο αξίας του Microsoft Office 2021 Professional Plus για 5 PC, με το κόστος να πέφτει στα 16,56€/PC. Μέσω του Godeal24 Software Super Sale μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε τα Windows 11 Pro με κόστος μόλις 13,55€ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

240220-720p-gd24-€.jpg

Η καλύτερη τιμή! Έκπτωη 62% στο Microsoft Office! Οι απεριόριστες δυνατότητες της σουίτας Office σας περιμένει να τις ανακαλύψετε! (κωδικός κουπονιού "SGO62 ")

Άμεση πλοήγηση. Εύκολη οργάνωση. Ταχύτερη απόδοση. Επιπλέον, νέες επισημάνσεις για να ενισχύσετε την αποδοτικότητα σας. Δείτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Windows 11 και συνειδητοποιήστε γιατί τα Windows αποτελούν ίσως το καλύτερο desktop λειτουργικό σύστημα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Microsoft.

Τρελή ευκαιρία! Τεράστια έκπτωση στο λειτουργικό σύστημα των Windows: (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Έκπτωση έως 62% σε bundle και άλλες εκδόσεις του MS Office (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Απίστευτες προσφορές που θα σας πέσει το σαγόνι!

Με το Godeal24, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο για τον υπολογιστή σας μέσα από εκατοντάδες εφαρμογές. Η καλή χρήση των εργαλείων μπορεί να αποτελέσει μεγάλη βοήθεια στην εργασία σας. Αυτό που μπορεί να σας προσφέρει το Godeal24 είναι γνήσια και χρήσιμα εργαλεία. Επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε!

Το πιο δημοφιλές εργαλείο για το PC σας - Ashampoo:

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".|

    image.png
     
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order"

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

    image.png
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Ποια είναι η Godeal24;

Όπως αναφέραμε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού για υπολογιστές με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]