Η Godeal24 μπορεί να σας αποζημιώσει για την εξαιρετική προσφορά που χάσατε τη Black Friday!

Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε ψηφιακά κλειδιά για τη σουίτα εφαρμογών γραφείου Office και τα Windows συμμετέχοντας στις προσφορές της Cyber Week του Godeal24. Η πιο πρόσφατη σουίτα παραγωγικότητας του Office - Office 2021 Pro επιλέγεται από πολλούς πελάτες. Το ευρύ φάσμα των λειτουργιών της και η τεχνική υποστήριξη από τη Microsoft έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό! Το υψηλό κόστος σας οδηγεί σε άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Το Godeal24 σας απαλλάσσει από τις ανησυχίες σας! Το Office 2021 Pro για 1 PC κοστίζει μόλις 24,24€! Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή για όλο το χρόνο! Αγοράζοντας Office 2021 για 5 PC μπορεί να μειωθεί η τιμή σε μόλις 14,85€/ PC. Οι χρήστες Mac μπορούν να αποκτήσουν το Office 2021 Home and Business για Mac που κοστίζει μόνο 42,99€. Το λογισμικό που ενεργοποιείτε είναι μια εφάπαξ αγορά για χρήση εφ' όρου ζωής! Υπάρχουν επίσης διάφορες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων, όπως τα ασφαλή Windows 11 Pro με μόλις 11,24€. Αυτή την Cyber Monday, βουτήξτε σε έναν κόσμο ψηφιακών δυνατοτήτων με αποκλειστικές προσφορές σε κορυφαίο λογισμικό που θα ανεβάσει την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και τη συνολική ψηφιακή σας εμπειρία. Οι μεγάλες προσφορές δεν διαρκούν για πάντα! Αυτή θα είναι η τελευταία προωθητική ενέργεια της Godeal24! Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει!

231121-720p-gd24-.jpg.995f701e977ea2abc7bd1a734a3f5d7b.jpg

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με χαμηλό κόστος! Προσφορά περιορισμένου χρόνου!

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα λειτουργικό κλειδί για την ενεργοποίηση των Windows 10!

Αποκτήστε το οικονομικό σας bundle σήμερα! (κωδικός κουπονιού "SGBF62")

Εκπληκτική προσφορά που θα σας εντυπωσιάσει! Απολύτως τεράστια προσφορά!

Έως και 50% έκπτωση σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGBF50")

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε χρήσιμα εργαλεία για το PC σας είναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

Χρήσιμο software για PC:

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

    image.png
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".
    image.png
     
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Γιατί πρέπει να εμπιστευτείτε την Godeal24;

Η Godeal24 είναι ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό κατάστημα software. Διαθέτει όχι μόνο τα δημοφιλή προϊόντα της Microsoft, αλλά και πολλά εργαλεία για PC. Εάν δημιουργείτε περιέχομενο, αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνων, ή απλά θέλετε να κάνετε τον υπολογιστή σας πιο ασφαλή, μπορείτε να βρείτε στο Godeal24 λογισμικό προστασίας από ιούς, το οποίο είναι 100% γνήσιο! Ως ηλεκτρονικό κατάστημα, το Godeal24 διαθέτει εξαιρετική βαθμολογία 98% στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24 ώρες το 24ωρο. Με όλα αυτά ως δεδομένο, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]