Το κινεζικό νέο έτος, το έτος του δράκου, έφτασε! Κατά τη διάρκεια του Σεληνιακού Νέου Έτους, η αγορά των Windows και του Office θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους.

Στην προσφορά του Godeal24 για την κινεζική σεληνιακή πρωτοχρονιά, το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 10 κοστίζει μόλις 8,25€ λιγότερο από το 10% της κανονικής του τιμής! Και η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, τα Windows 11 Pro κοστίζει μόνο 13,25€! Με την ισχυρή υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος Windows, χρειάζεστε την ολοκληρωμένη σουίτα παραγωγικότητας, το δημοφιλές Office 2021 Pro Plus με κόστος μόλις 25,25€. Επιλέξτε το πακέτο αξίας του Microsoft Office 2021 Professional Plus για 5 PC, με το κόστος να κατεβαίνει στα 15,05€ ανά PC!

Είτε το χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας είτε ως ένα μικρό δώρο, είναι μια εξαιρετική επιλογή! Η Godeal24 είναι μια επαγγελματική εταιρεία διάθεσης software. Στις διαθέσιμες επιλογές υπάρχουν κυρίως λειτουργικά συστήματα Windows, Office, λογισμικό της σειράς IOBIT, Ashampoo καθώς και άλλους κωδικούς λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων ασφάλειας και προστασίας από ιούς. Όλα τα κλειδιά αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας, χωρίς πρόσθετα τέλη, ταχυδρομικά η μη. Πραγματοποιήστε το download από τον επίσημο ιστότοπο και εισαγάγετε το κλειδί για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό. Έτσι, το λογισμικό που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε είναι γνήσιο. Η νέα προωθητική ενέργεια της Godeal24 θα διαρκέσει μία εβδομάδα οπότε μη χάνετε χρόνο!

240124-720p-gd24-.jpg.b15eea861c42bd5226cc186d77fdf709.jpg

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με χαμηλό κόστος! Προσφορά για περιορισμένο διάστημα!

Ένα από τα πιο διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα παγκοσμίως, τα Windows 11 Pro, σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Αποκτήστε σήμερα το οικονομικό σας bundle! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Η εκπληκτική προσφορά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Η απόλυτη προσφορά.

Έως και 50% έκπτωση σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού "SGO50")

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε PC tools είναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

>>> Αποκτήστε περισσότερα

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".|

    image.png
     
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order"

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

    image.png
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Ποια είναι η Godeal24;

Όπως αναφέραμε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού για υπολογιστές με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]