Αν πρέπει να φτιάχνετε πίνακες, να γράφετε έγγραφα ή να φτιάχνετε καθημερινά επαγγελματικά και όμορφα slides, η σουίτα Microsoft Office πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή!

Παρόλο που υπάρχουν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, το MS Office είναι η καλύτερη σας λύση αν η τιμή είναι σωστή. Τώρα στην προσφορά της Godeal24 για την Πρωτομαγιά, το Office 221 Professional Plus κοστίζει μόνο 13,05€/PC, δηλαδή με έκπτωση έως και 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή της Microsoft που είναι 439,99 δολάρια! Η Godeal24 είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων λογισμικού για υπολογιστές. Τα προϊόντα που πωλούνται είναι ασφαλή και αξιόπιστα. Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, η επαγγελματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης 24/7 θα σας βοηθήσει να τα επιλύσετε δωρεάν.

230424-750-420-gd24.jpg

Προσφορά για περιορισμένο χρόνο: MS Office 2021 από 13.05€!

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Windows 10 και Windows 11 στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε σήμερα το οικονομικό bundle που επιθυμείτε!

Εκπτώσεις έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα εργαλεία στην Καλύτερη Τιμή!

Αποκτήστε περισσότερα εργαλεία>>>

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".

image.png

  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

image.png

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

image.jpeg

  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

image.jpeg

  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.jpeg

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε εξαιρετική τιμή, με σημαντικό λογισμικό ασφαλείας για εταιρείες και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία αποστέλει το software σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% είναι εξαιρετική στο TrustPilot ενώ παρέχει τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7. Στη Godeal24 μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 δεσμεύεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση ενώ πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]