Τα Public περνούν σε μία νέα εποχή εμπειρίας αγοράς, προσθέτοντας ένα ακόμη «βέλος» στη φαρέτρα.

Πέραν των εκατοντάδων χιλιάδων προϊόντων πολιτισμού, τεχνολογίας ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, παιχνιδιών και γραφείου, πλέον τα Public προσφέρουν παράδοση μέσα σε 24 ώρες από την καταχώρηση της παραγγελίας, για 100,000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα που θα είναι εξίσου άμεσα διαθέσιμα και σε εσένα, λίγες ώρες μετά την παραγγελία.

Πώς λειτουργεί το “Next Day Delivery”;

Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο ήταν πάντοτε, πρακτικά χωρίς να αλλάζει κάτι για εσένα. Περιηγήσου στο Public.gr και βρες το προϊόν που θέλεις. Εφόσον φέρει τη σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες», η παράδοση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα που καταχωρήθηκε η παραγγελία σου.

image.jpeg.0e073e68c83e0e456af75c23f2d5d437.jpeg

Μια μικρή σημείωση, πως οι παραγγελίες θα πρέπει να καταχωρούνται έως τις 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν την επόμενη ημέρα και πάντοτε εφόσον πρόκειται για προϊόντα που έχουν τη σχετική σήμανση. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, εξαιρώντας οικισμούς και χωριά εκτός αστικών κέντρων, όπως και προορισμούς για τους οποίους χρειάζονται θαλάσσιες μεταφορές.

Ισχύει για όλα τα προϊόντα;

Αυτή τη στιγμή, η υπηρεσία Next Day Delivery είναι διαθέσιμη για τα 100,000 προϊόντα που θα βρεις στη σελίδα Public.gr, τα οποία και φέρουν τη σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες». Μπορείς να αποκτήσεις οτιδήποτε από smartphones μέχρι βιβλία, είδη γραφείου και οικιακές συσκευές μέσα σε μόλις 24 ώρες από την καταχώρηση της παραγγελίας σου, οπότε εύκολα θα μπορείς να καλύψεις μια έκτακτη ανάγκη, να επιλέξεις ένα δώρο -σχεδόν κυριολεκτικά- την τελευταία στιγμή ή απλώς, να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες εξαιρώντας αυτό που δεν ήθελες – την αναμονή από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι τη στιγμή της παραλαβής.

image.jpeg.e23cf5a8cc65ed0e956cf5eed05a3918.jpeg

Για ευκολία, μπορείς ανά κατηγορία να φιλτράρεις τα προϊόντα για τα οποία ισχύει η παράδοση την επόμενη ημέρα, επιλέγοντας από τα φίλτρα της «Διαθεσιμότητας» την επιλογή «Παράδοση σε 24-48 ώρες». Έτσι, όλα τα προϊόντα της κατηγορίας στην οποία βρίσκεσαι θα είναι πλέον αυτά που μπορείς να παραλάβεις άμεσα κάνοντας την παραγγελία σου βάσει των παραπάνω κριτηρίων.

Πώς γίνεται εφικτή η παράδοση εντός 24 ωρών;

Η Public Group έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις σε όλο το φάσμα των logistics, από τις υπηρεσίες παράδοσης έως τις υποδομές των αποθηκών. Συγκεκριμένα, αξιοποιεί μια σύγχρονων προδιαγραφών αποθήκη έκτασης 40,000 τ.μ. όπου στεγάζονται εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα, στην οποία αποθήκη εργάζονται εξειδικευμένα άτομα στα οποία παρέχεται όλη η τεχνολογία και εξοπλισμός που χρειάζονται για να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

Η πολυσύνθετη αυτή εμπειρία, για εσένα συνεπάγεται παράδοση εντός 24 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας σου, προσφέροντας έναν ολοκαίνουριο τρόπο να φέρεις την εμπειρία του Public στο σπίτι ή στο γραφείο σου, επιλέγοντας από την τεράστια γκάμα προϊόντων κάθε είδους για να βρεις το κατάλληλο για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Κι επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο του Public για να καταλάβεις πώς όλα αυτά συνεργάζονται στην πράξη για να απολαμβάνεις την κορυφαία αγοραστική εμπειρία για την οποία εργάζονται καθημερινώς οι άνθρωποι της εταιρείας.