Έχετε συνέλθει από τις διακοπές και έχετε επιστρέψει στη δουλειά;

To Godeal24 Winter Special Sale σας βοηθάει να εργαστείτε πιο ομαλά! Το Office 2021 είναι το best seller της Microsoft. Το MS Office 2021 Professional είναι η πιο ολοκληρωμένη σουίτα Office που έχει κυκλοφορήσει η Microsoft. Το Office 2021 Pro διαθέτει διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένο έλεγχο γραμματικής με τεχνητή νοημοσύνη στο Word, βελτιωμένες δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων στο Excel και πιο δυναμικά εργαλεία παρουσίασης στο PowerPoint. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι προσαρμοσμένα για να ενισχύσουν την αποδοτικότητα και να κάνουν την εργασία σας να ξεχωρίζει.

Η Godeal24 προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στις άδειες χρήσης του Office 2021 Pro. Μετά την έκπτωση, το lifetime κλειδί του Office 2021 Pro κοστίζει μόλις 26,75€ και το Office 2021 για 5 PC έχει κόστος μόλις 15,55€ ανά PC! Το Office 2021 Home and Business για Mac κοστίζει 49,89€. Όσο περισσότερα αγοράζετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε. Άλλες εκδόσεις του Office έχουν επίσης έκπτωση 62%.Το Office 2021 είναι το best seller της MS.

240104-720p-gd24.jpg

Καλύτερη τιμή!  Έκπτωση 62% στο Microsoft Office! Οι απεριόριστες δυνατότητες της σουίτας Office σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 11 περιλαμβάνουν διάφορες βελτιώσεις στην ασφάλεια, ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, την ενσωμάτωση του Microsoft Teams και πολλά άλλα!

Σούπερ Ευκαιρία! Τεράστια έκπτωση σε εκδόσεις Windows: (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Έκπτωση 62% σε bundles και άλλες εκδόσεις MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Οι φοβερές προσφορές θα σας αφήσουμε με το στόμα ανοιχτό!

Το πιο δημοφιλές λογισμικό για το PC σας

>>> Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".|

    image.png
     
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order"

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

    image.png
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Ποια είναι η Godeal24;

Όπως αναφέραμε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού για υπολογιστές με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]