Οι κινήσεις κάποιου που μόλις πήρε στα χέρια του για πρώτη φορά το Galaxy A71 της Samsung είναι απόλυτα χαρακτηριστικές. Το βλέμμα δε λέει να φύγει από την οθόνη της συσκευής, την οποία και «ψηλαφίζει» pixel προς pixel. Ο θαυμασμός εναλλάσσεται με τη λαχτάρα της εξερεύνησης των δυνατοτήτων της, τη στιγμή που οι διεσταλμένες κόρες των ματιών δίνουν τη θέση τους στο χαμόγελο εκείνου που ξέρει ό,τι πέτυχε διάνα.

Τα χρώματα της ίριδας στην παλάμη σας

Με μια πρώτη ματιά μπορεί το παραπάνω να δείχνει κομματάκι υπερβολικό, ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς τι πέτυχε με το Galaxy A71 η Samsung, τότε μάλλον θα επαναπροσδιορίσει τη θέση του –ό,τι ακριβώς κάνει και η ίδια η συσκευή δηλαδή σε ό,τι αφορά τα στάνταρ της κατηγορίας της. Με τιμή που παραπέμπει σε mid-range μοντέλο, θα περίμενε κανείς ότι το Galaxy A71 θα διέθετε και αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά, μόνο που με την πρώτη κιόλας ματιά, ο χρήστης έρχεται αντιμέτωπος με μία ευχάριστη έκπληξη.

Η μεγάλη οθόνη των 6,7 ιντσών έρχεται να αλλάξει εκ βάθρων όλα όσα περιμένει κανείς από ένα mid-range smartphone, προσφέροντας εμπειρίες θέασης και χρήσης που παραπέμπουν περισσότερο σε ναυαρχίδα. Ο Infinity-O σχεδιασμός της εξασφαλίζει πως καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα της πρόσοψης. Την ίδια στιγμή, το πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιο προσδίδει ένα ακόμα πιο μοντέρνο look στη συσκευή, επιτρέποντας στον χρήστη να εστιάσει εκεί που βρίσκεται η δράση.

Picture2.jpg.3d246a6df2121d95bb1934cccd9c6cf1.jpg

Όσο για το πάνελ της; Το Super AMOLED Plus που χρησιμοποιείται στο Galaxy A71 προσφέρει εκπληκτικές εικόνες με κορυφαία αντίθεση, σπουδαίο εύρος και φυσικούς τόνους. Τα ζωηρά χρώματα δίνουν άλλη αίσθηση στην παρακολούθηση περιεχομένου και το gaming, κάνοντας το streaming σειρών και ταινιών και την αναπαραγωγή video games εντυπωσιακότερες από ποτέ. Με αναλογία διαστάσεων 20:9 και την εξωπραγματική για smartphone ανάλυση των 1080 x 2400 pixels, μπορείτε να είστε σίγουροι πως η οθόνη του Galaxy A71 θα περάσει το Netflix –και όχι μόνο- σε άλλο επίπεδο!

Την ίδια στιγμή η οθόνη του smartphone έρχεται να αποτελέσει το τέλειο viewfinder για την κάμερά του. Αυτό το τελευταίο βέβαια κρύβει πολύ περισσότερο... παρασκήνιο απ’ ό,τι μαρτυρά η λέξη, αφού στην πραγματικότητα, η Samsung έχει εξοπλίσει τη συσκευή με ένα σύστημα τεσσάρων καμερών το οποίο αποτελείται από κύριο αισθητήρα 64 MP, κάμερα βάθους 5 MP φακό macro και φακό υπερ-ευρυγώνιο ανάλυσης 5 MP και 12 MP αντίστοιχα. Έτσι οι εικόνες που θα αιχμαλωτίσετε με αυτή βρίθουν λεπτομερειών ενώ τα βίντεο συναρπάζουν με τη σταθερότητα και την ομαλή ροή τους -απόρροια της λειτουργίας Super Steady.

Εικόνες που διαρκούν

Μία μεγάλη και φωτεινή οθόνη όμως μοιραία δεν μπορεί παρά να έρχεται και με αντίστοιχα αυξημένες απαιτήσεις και η αλήθεια είναι πως τα όσα προσφέρει το Galaxy A71 θα έμοιαζαν –και θα ήταν- λιγότερο εντυπωσιακά αν αυτό δεν ήταν σε θέση να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητά τους στον κάτοχό του 24/7. Έτσι λοιπόν, η Samsung πήρε την απόφαση να εφοδιάσει το smartphone με μία μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 4500 mAh. Ο αριθμός αυτός είναι απόλυτα εντυπωσιακός και σε συνδυασμό με την άριστη διαχείριση πόρων από πλευράς συσκευής, χαρίζει στην τελευταία σπουδαία αυτονομία.

Picture3.jpg.71bc7ede0a7c504e0332e359b9841a8d.jpg

Η μπαταρία του Galaxy A71 είναι σε θέση να βγάλει με άνεση μία ολόκληρη ημέρα τυπικής χρήσης η οποία περιλαμβάνει όλα όσα θα θελήσει να κάνει με τη συσκευή ο μέσος χρήστης, από πλοήγηση στα social media και messaging, μέχρι streaming περιεχομένου, gaming και βέβαια λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Ακόμα κι αν παραστεί ανάγκη φόρτισης ωστόσο, τα πράγματα δε θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα καθώς υποστηρίζεται λειτουργία ταχείας φόρτισης 25 W, προκειμένου η συσκευή να ανακτά την ενέργεια που χρειάζεται χωρίς εσείς να πρέπει να πατήσετε… pause στην καθημερινότητά σας.

Με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, 6GB RAM, τέσσερις κάμερες –με την κύρια να είναι ανάλυσης 64 MP- και χωρητικότητα 128 GB με δυνατότητα προσθήκης κάρτας microSD έως 512 GB, το Galaxy A71 έρχεται να προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε μέσα στην ημέρα σας. Αν μάλιστα σε αυτά συνυπολογίσετε την κρυστάλλινη οθόνη και την εντυπωσιακής χωρητικότητας μπαταρία, έχετε την απόλυτη mid-range συσκευή που θα καλύψει τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών.

Sponsored by Samsung