Παραγωγικότητα, ευελιξία, αξιοπιστία: τρία πολύ σημαντικά συστατικά για την καθημερινότητα κάθε επαγγελματία.

Η σειρά Samsung Galaxy S23 επιδεικνύει τα παραπάνω στοιχεία, και το Samsung Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition      (1)  πηγαίνει κάποια βήματα παραπέρα, προκειμένου να προσφέρει ποιοτική εμπειρία από πολλές απόψεις.

Γραφίδα S Pen (2) και παραγωγικότητα: ένας απίθανος συνδυασμός!

Πώς μπορεί μια γραφίδα να μεταμορφώσει την καθημερινότητά σου; Όλες τις απαντήσεις τις έχει το Samsung Galaxy S Pen, που είναι συμβατό με το Samsung Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition. Στην μεγάλη οθόνη του κινητού, μπορείς εύκολα να κρατήσεις χειρόγραφες σημειώσεις, να κάνεις σκίτσα ή διαγράμματα για να μοιραστείς με τους συναδέλφους σου. Πρακτικά, κάθε σελίδα στο ψηφιακό σημειωματάριο είναι ένας καμβάς που μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά, ανάλογα με την ανάγκη της στιγμής.

image.jpeg

Οι χειρόγραφες σημειώσεις που θα κρατήσεις, είτε λόγω άνεσης είτε λόγω βιασύνης, μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακό κείμενο το οποίο μπορείς να επεξεργαστείς και να διαμοιραστείς ελεύθερα, σαν αν το είχες γράψει εξ αρχής με το ψηφιακό πληκτρολόγιο. Οπότε αν η χειρόγραφη σημείωση σού βγαίνει πιο εύκολα, μην διστάσεις να γράψεις: το Samsung Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition θα σε εξυπηρετήσει!

Η εφαρμογή Samsung Notes προσφέρει πολλές επιλογές στο πώς προσεγγίζεις τις σημειώσεις σου. Κείμενο, χειρόγραφες σημειώσεις, εικόνες, βίντεο, ηχητικά κλιπ και έξυπνες λίστες συνδυάζονται με διάφορους τρόπους, ώστε κάθε σελίδα στο σημειωματάριό σου να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.

Η χρήση της γραφίδας S Pen, από μόνη της, έχει εξίσου πολλά οφέλη στην καθημερινότητα. Γρήγορες, ακριβείς κινήσεις και εντολές που εκτελούνται πιο άμεσα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πλήκτρο σε συνδυασμό με τα αγγίγματα της γραφίδας. Σαν να χειρίζεσαι ποντίκι σε υπολογιστή – πηγαίνει (σχεδόν) μόνο του!

Υπολογιστής και κινητό, σε μια συσκευή!

Λέγεται συχνά πως πλέον, τα smartphones είναι υπολογιστές τσέπης. Έτσι και τα Samsung Galaxy S23, ενώνουν τα στοιχεία δύο κόσμων φέρνοντας απίστευτη ισχύ και ευελιξία σε συσκευή τσέπης. Μπορεί να μετατραπεί σε πιο «παραδοσιακό» υπολογιστή, με πολύ απλό τρόπο: όταν συνδεθεί σε μια οθόνη ή τηλεόραση.

Η λειτουργία Samsung DeX (3) μετατρέπει το κλασικό περιβάλλον Android σε κάτι που θυμίζει υπολογιστή, με μεγάλα εικονίδια, οριζόντια διάταξη για να καταλαμβάνει το πλάτος της οθόνης και γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος για εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση ανοιχτών εφαρμογών. Συνδέοντας πληκτρολόγιο και ποντίκι, ολοκληρώνεται η «μεταμόρφωση», αφού πλέον χρησιμοποιούνται αυτά για τη λειτουργία του smartphone διευκολύνοντας τη σύνταξη κειμένων, το multi-tasking και οποιαδήποτε άλλη εργασία απαιτεί χώρο και άνεση.

Φτιάξε αναφορές σε υπολογιστικά φύλλα, παράλληλα απαντώντας σε emails και ακούγοντας μουσική στα ακουστικά σου, σαν να βρίσκεσαι στον υπολογιστή σου. Με το Samsung DeX, απολαμβάνεις τα καλά και των δύο πλευρών, χωρίς να θυσιάζεις κάτι για να τα αποκτήσεις.

image.jpeg

Αντίστροφα, μπορείς να χρησιμοποιείς το Samsung Galaxy S23 σου μέσω του υπολογιστή σου, από την εφαρμογή Link to Windows. Η πλήρης λειτουργία του smartphone σου μεταφέρεται στον υπολογιστή ως εφαρμογή, την οποία μπορείς να ανοίγεις και να κλείνεις όποτε θέλεις, έχοντας πρόσβαση στο κινητό σου μέσα από την άνεση του ποντικιού, πληκτρολογίου και οθόνης που προσφέρει ο υπολογιστής. Κράτησε όσα σε ενδιαφέρουν σε ένα μέρος, αντί να ασχολείσαι εναλλάξ με το smartphone και τον υπολογιστή. Ακόμη, ο διαμοιρασμός αρχείων σε υπολογιστή με Windows 11, όπου υποστηρίζεται το Link to Windows, γίνεται εύκολος: με drag and drop από το κινητό στο PC ή αντίστροφα, μεταφέρεις αρχεία.

Υβριδικά meetings με επιτόπου σημειώσεις!

Βιντεοκλήσεις με το S Pen σε πρωταγωνιστικό ρόλο; Φυσικά! Οι συνομιλίες μέσω Google Meet (4) γίνονται πλήρεις και διαδραστικές, χάρη στην συνεργασία της εφαρμογής με την έξυπνη γραφίδα της Samsung. Σε συνομιλίες, οι οποίες πλέον φιλοξενούν έως και 100 άτομα, μπορείς να κρατάς σημειώσεις με το S Pen παράλληλα με την κλήση και ταυτόχρονα να τις μοιράζεσαι με τους συμμετέχοντες. Τα εταιρικά meetings που χρειάζονται δεδομένα και οπτική αναπαράσταση γίνονται εύκολα μέσω αυτού, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν χωρίς να εξαρτώνται από τρίτες εφαρμογές ή επιπλέον εξοπλισμό.

image.jpeg

Παράλληλα, με το Google Meet γίνεται εφικτή η παρακολούθηση βίντεο από όλα τα άτομα που συμμετέχουν σε μια κλήση. Είτε πρόκειται για εταιρικό υλικό είτε για προσωπική ψυχαγωγία με παρέα, είναι ένας τρόπος να απολαμβάνεις βίντεο με άλλους στη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.

Enterprise Edition: σύμμαχος για τον επαγγελματία!

Η σειρά Samsung Galaxy S23 Enterprise Edition είναι ένα εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία για να προστατεύει και να διαχειρίζεται εταιρικές συσκευές. Το Knox Suite που περιλαμβάνεται δωρεάν για τον πρώτο χρόνο στις Enterprise Edition συσκευές, διαφυλάσσοντας την ασφάλεια των δεδομένων που περιλαμβάνονται σε αυτή, συμφωνώντας με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας κυβερνήσεων και μεγάλων εταιρειών παγκοσμίως.

Για εώς και πέντε χρόνια, οι συσκευές θα λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας ώστε να είναι προστατευμένες από κυβερνοαπειλές. Ταυτόχρονα, οι συσκευές Enterprise Edition διατίθενται προς πώληση για δύο έτη μετά την αρχική τους κυκλοφορία, ώστε να μπορείς να εξασφαλίσεις ομοιομορφία στον στόλο συσκευών της εταιρείας.

image.jpeg

Από τα σημαντικά θετικά της Enterprise Edition, λοιπόν, είναι η ευκολία πολυετούς συντήρησης που παρέχεται, αφού όλες ακολουθούν τα ίδια, αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και οι υπεύθυνοι ασφαλείας και εξοπλισμού της εταιρείας θα έχουν εύκολο έργο μπροστά τους.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

  1. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition διαφέρει ανά μοντέλο/περιοχή.  Για περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Enterprise Edition δείτε εδω: https://www.samsung.com/gr/business/mobile/enterprise-edition/
  2. Διατίθεται για Samsung Galaxy S23 Ultra και μεταγενέστερα μοντέλα.
  3. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην εκτελούνται ή να απαιτούν άδεια (για αγορά) στο Samsung DeX. Το Wireless DeX απαιτεί οθόνη με υποστήριξη Miracast. Και οι δύο συσκευές πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.
  4. Το Google Meet είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής Google Meet ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση δικτύου και εγγραφή λογαριασμού Google.