Το booth της Samsung ήταν πολύ ψηλά στη λίστα των booths στο φετινό MWC Barcelona που προσέλκυσαν τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

Το Galaxy Ring, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ήταν ένας λόγος, όπως και η παρουσίαση του Galaxy AI οικοσυστήματος, το οποίο θα αρχίσει σταδιακά να είναι διαθέσιμο σε πολύ περισσότερα μοντέλα του κορεατικού κολοσσού.
Κεντρικό σημείο αναφοράς ήταν, φυσικά, οι εφαρμογές του Galaxy AI που είναι ήδη διαθέσιμες στα μοντέλα της σειράς Galaxy S24. Εφαρμογές όπως το Live Translate, το Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google, το Note Assist και το Generative Edit ήταν ορισμένες από αυτές που πολλοί επισκέπτες δοκίμασαν. Όπως είχαν την ευκαιρία να τις δουν και σε μοντέλα της σειράς Galaxy S23 και όχι μόνο, όπου θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

Επίσης, πολλοί επισκέπτες δοκίμασαν τις επιδόσεις της κάμερας της σειράς Galaxy S24. Σε ένα χώρο, που θυμίζει αίθουσα συναυλιών, οι επισκέπτες μπορούσαν να κάνουν κοντινές λήψεις μικρών αντικειμένων που έχουν τοποθετηθεί στη σκηνή και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες νυχτερινής φωτογραφίας της σειράς Galaxy S24, η οποία έχει αναβαθμιστεί, ώστε να είναι πιο σταθερή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στη λειτουργία ProVisual Engine.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε επίσης στο κομμάτι της αποκαλούμενης «έξυπνης ευεξίας» με πολλές εφαρμογές για εξατομικευμένες και απρόσκοπτες εμπειρίες ευεξίας. Σε αυτή την ενότητα, όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε το Galaxy Ring, μία νέα συσκευή που θα κάνει την καθημερινή ευεξία πιο εύκολη, υποστηρίζοντας έναν έξυπνο και υγιεινό τρόπο ζωής, μέσω της συνδεδεμένης ψηφιακής πλατφόρμας ευεξίας, Samsung Health.

image.jpeg.68a418fa40e8c38817e2b312b47f7d9a.jpeg

image.jpeg.5261e56dc1cb931b62cb0b5dda00a3e6.jpeg

Επιπλέον παρουσιάστηκαν και δοκιμάσαμε νέες, έξυπνες λειτουργίες υγείας, όπως το My Vitality Score  και το Booster Card . Συγκεκριμένα, το My Vitality Score προσφέρει εξατομικευμένες πληροφορίες για την υγεία βάσει πολλών παραγόντων, όπως ο ύπνος, η άσκηση, ο καρδιακός ρυθμός και η μεταβλητότητα καρδιακών παλμών. Ταυτόχρονα, το Booster Card βοηθά στη βελτίωση της καθημερινής ευεξίας, παρακολουθώντας προκαθορισμένους στόχους και παρέχοντας χρήσιμα δεδομένα φυσικής κατάστασης.

Τέλος, αξιοποιώντας το οικοσύστημα SmartThings, η Samsung παρουσίασε πώς το σπίτι μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ευεξίας . Ο ύπνος  γίνεται καλύτερος χάρη στη δυνατότητα ελέγχου των συνδεδεμένων φώτων, ώστε να σβήνουν και να ανάβουν αυτόματα, ενώ ο χρήστης μπορεί να ορίζει ειδοποιήσεις ως υπενθύμιση για τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής. Με το SmartΤhings, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις ασκήσεις γυμναστικής που πραγματοποιούν και να μετρούν καρδιακούς παλμούς και θερμίδες σε πραγματικό χρόνο, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν βίντεο γυμναστικής σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση. Διασυνδεσιμότητα και ΑΙ ήταν από τις λέξεις – κλειδιά στο booth της Samsung στο φετινό MWC Barcelona.