Η Black Friday πλησιάζει γρήγορα και με πολλές προσφορές να αναμένονται σε κάθε μεγάλο κατάστημα λιανικής πώλησης, η Godeal24 είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χρονιάς.

Αλλά θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η περίοδος Double 11 της Godeal24 εξακολουθεί να είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε γνήσια Windows OS και Office. Πρόκειται για μια τεράστια προωθητική ενέργεια με τεράστιες εκπτώσεις σε όλα τα δημοφιλή λογισμικά PC. Τι είναι όμως το Double 11; Δεν είναι μόνο μια μέρα, αλλά ένα πολύ δημοφιλές φεστιβάλ online αγορών που προέρχεται από την Κίνα, το οποίο είναι αντίστοιχο με το φεστιβάλ αγορών της Black Friday. Πολλοί άνθρωποι θα ψωνίσουν κατά τη διάρκεια του Double Eleven, γεγονός που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

Το πιο πρόσφατο Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόνο 25,11€, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε πάνω από 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή της Microsoft που είναι 439,99$. Αν αγοράσετε πολλαπλά Office 2021 keys, το κόστος κατεβαίνει σημαντικά σε, μόλις 15,02€! Αν τα νέα χαρακτηριστικά του Office 2019 δεν σημαίνουν πολλά για εσάς, το Office 2019 είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Το Office 2019 Professional Plus κοστίζει μόνο 22,25€! Το Godeal24 είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πώλησης λογισμικού, το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης της άδειας χρήσης του λογισμικού από το Godeal24, και στη συνέχεια να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, έτσι ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε να είναι 100% ασφαλές και γνήσιο! Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και χρήσης, η Godeal24 παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και υπόσχεται ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση! Μοιραστείτε αυτή την προσφορά με την οικογένεια και τους φίλους σας. αν χρειάζεστε να αγοράσετε μαζικά το λειτουργικό σύστημα των Windows και το MS Office. Ρίξτε μια ματιά στην καμπάνια "Business Wholesale" για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση!

231030-720p-gd24-€.jpg

Early Black Friday Sale: Αποκλειστικές προσφορές για τη Singles’ Day. Μην τις χάσετε!

Βουτήξτε σε εκπτώσεις, οικονομικά αποδοτικά bundles (κωδικός κουπονιού " SGO62")

Έκπτωση έως και 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Practical Computer Tool Software:

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".

    image.png
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order".

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".
    image.png
     
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

image.png

Περί Godeal24

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% του συνόλου των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με τη Godeal24: [email protected]