Η Microsoft ανακοίνωσε μια σημαντική ενημέρωση των Windows 11.

Στην τελευταία ενημέρωση των Windows, μια νέα έκδοση του Bing που ενσωματώνει τη λειτουργία ChatGPT θα εμφανίζεται στη taskbar. Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες διευκολύνονται στο να καλούν το AI chatbot βελτιώνοντας την απόδοση και απλοποιώντας τη ροή εργασίας τους. Η νέα ενημέρωση δίνει μια γεύση για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης, θέτοντας τη Microsoft στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Με ισχυρή δέσμευση στην τεχνητή νοημοσύνη, η Microsoft αναβαθμίζει τον Edge με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και ενσωματώνει την τεχνολογία στις εφαρμογές του Office για μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης και σημαντική βελτίωση της παραγωγικότητας τους όπως ποτέ άλλοτε. Με την προσθήκη επαναστατικών εργαλείων και δυνατοτήτων επόμενης γενιάς, η Microsoft ηγείται της πορείας προς πιο αποδοτικά και συνεργατικά περιβάλλοντα εργασίας. Επομένως, μην περιμένετε άλλο για να αναβαθμίσετε και να βιώσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης με τα ίδια σας τα μάτια. Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό με την τεχνολογία αιχμής και τις προηγμένες δυνατότητες AI της Microsoft και απογειώστε την παραγωγικότητα και τη συνεργασία σας σε νέα ύψη σήμερα!

Ψάχνετε για εξαιρετικές προσφορές σε γνήσιες άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft σε χαμηλές τιμές; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το Godeal24 Spring Sale! Αποκτήστε μια ισόβια άδεια χρήσης για το Office 2021 Pro με μόλις 24,25€ ή μια γνήσια άδεια χρήσης για τα Windows 10 Pro με μόλις 7,25€. Επιπλέον, επωφεληθείτε από την προσφορά περιορισμένου χρόνου και αποκτήστε τα Windows 11 Pro μόνο με 10,25€! Με το νέο Bing που ενσωματώνει τη λειτουργία GPT-4 της OpenAI, μπορείτε πλέον να κάνετε αναζήτηση πιο αποτελεσματικά και εύκολα. Αναβαθμίστε το σύστημά σας σήμερα και αυξήστε την παραγωγικότητά σας με την ανοιξιάτικη προσφορά της Godeal24. Εξοικονομήστε χρήματα σε δημοφιλές λογισμικό της Microsoft και επωφεληθείτε από τις προσφορές περιορισμένου χρόνου.

230310-750-420-gd24.jpg

Δημοφιλές λογισμικό για περιορισμένο χρονικό! Windows και MS Office

Αγοράστε περισσότερα και εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα: Αποκτήστε το bundle που σας ενδιαφέρει

Έκπτωση έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού "SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα PC εργαλεία στην καλύτερη τιμή!

>>> Δείτε περισσότερα

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε μειωμένες τιμές, χρήσιμο λογισμικό για την ασφάλεια και άλλα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως το IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Αποκτήστε τα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Με το Godeal24, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το λογισμικό σας είναι 100% ασφαλές και γνήσιο, υποστηριζόμενο από την εγγύηση υποστήριξης και ενημέρωσης από τη Microsoft.

Απολαύστε αγορές χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με εξαιρετική βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.  Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξοικονομήσετε έως και 90% στο κόστος του λογισμικού που χρειάζεστε για τη δουλειά ή το παιχνίδι σας.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και δια βίου εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]