Το HUAWEI WATCH GT4 είναι το απόλυτο smartwatch.

Μία premium πρόταση σε δύο διαφορετικές υλοποιήσεις στα 46 και τα 41 χιλ. με εντυπωσιακό design, κορυφαία αισθητική αλλά και προηγμένες λειτουργίες τελευταίας γενιάς, έρχεται να προσαρμοστεί πλήρως ακόμα και στα πλέον απαιτητικά lifestyle, συμβάλλοντας στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Στην περίπτωση του HUAWEI WATCH GT4 μάλιστα δεν υπάρχουν μόνο ένας-δύο λόγοι για τους οποίους θα το προτιμήσει κάποιος αλλά αρκετοί περισσότεροι. Εμείς επιλέξαμε τους 5+1 που ξεχωρίσαμε και σας τους παρουσιάζουμε!

Design που παραπέμπει σε κόσμημα

Το HUAWEI WATCH GT4 έρχεται σε δύο εκδόσεις με τη μικρότερη εξ αυτών, εκείνη των 41 χιλ. να παραπέμπει περισσότερο σε πολυτελές αξεσουάρ που θα περίμενε κάποιος να βρει σε κοσμηματοπωλείο, παρά σε gadget τεχνολογίας. Εξαιρετικά ελαφρύ (το βάρος του δεν ξεπερνά τα 37 γραμμάρια) διαθέτει λεπτή στεφάνη με χρυσό φινίρισμα, χάρη στην οποία αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας. Το κομψό, δερμάτινο λουράκι λευκού χρώματος ταιριάζει με κάθε look, ενώ για τις πιο επίσημες εμφανίσεις προσφέρονται επιλογές μπρασελέ σε ασημί και χρυσή Milanese εκδοχή που ρυθμίζονται ελεύθερα ώστε να δείχνουν τέλεια στον καρπό.

image.jpeg

Μπαταρία που διαρκεί (και διαρκεί και διαρκεί…)

Τέλος στο άγχος της φόρτισης! Το HUAWEI WATCH GT4 έχει αυτονομία δύο εβδομάδων στην έκδοση των 46 χιλ. και επτά ημερών σε εκείνη των 41 χιλ. Ακόμα κι αν ο χρήστης επιλέξει τη λειτουργία Always On για την οθόνη του, οι αντοχές του ρολογιού αγγίζουν τις τέσσερις και δύο μέρες αντίστοιχα. Ως εκ τούτου, το smartwatch της HUAWEI έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε κάθε lifestyle, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό, όντας πάντοτε on call στις υπηρεσίες του χρήστη, καταγράφοντας την καθημερινή του άσκηση και διασφαλίζοντας την προσωπική του ευεξία.

Ο καλύτερος personal coach που είχαμε ποτέ

Η άσκηση από μόνη της δεν αρκεί για ένα υγιές lifestyle. Θα πρέπει να είναι και αποτελεσματική κα εδώ είναι που το HUAWEI WATCH GT4 έρχεται να κάνει τη διαφορά. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν πανίσχυρο personal coach ο οποίος καταγράφει κάθε δραστηριότητα, από περπάτημα και τρέξιμο, μέχρι αθλήματα όπως κολύμβηση, ποδόσφαιρο και padel.

image.jpeg

Το σύστημα αισθητήρων HUAWEI TruSeen 5.5+ παρακολουθεί σε σταθερή βάση τον καρδιακό ρυθμό ενημερώνοντας τον χρήστη σε περίπτωση που εκείνος ξεπεράσει τα όρια, ενώ την ίδια στιγμή η έξυπνη συστοιχία δορυφορικής κεραίας του HUAWEI WATCH GT4 θα τον καθοδηγήσει με ακρίβεια στις διαδρομές του.

Πάει με όλα (τα smartphones)

Το HUAWEI WATCH GT4 προσφέρει πλήρη ευελιξία κινήσεων σε κάθε επίπεδο αφού είναι συμβατό τόσο με συσκευές Android, όσο και με μοντέλα iOS. Έτσι, ο χρήστης δεν έχει να ανησυχεί για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί ανάλογα με το κινητό του, έχοντας πρακτικά να… ανησυχεί και να αποφασίσει μόνο για την έκδοση του HUAWEI WATCH GT4 που θα κοσμεί τον καρπό του! Και με έξι προτάσεις χρωματικών συνδυασμών για τη χώρα μας και πάνω από 25.000 όψεις, οι επιλογές μοιάζουν ατέλειωτες!

Το καθημερινό κίνητρο που ψάχναμε

Με τους ρυθμούς που έχει πια η καθημερινότητα, δεν θέλει και πολύ για να ξεχαστεί και να παραμείνει αδρανής κάποιος. Ευτυχώς το HUAWEI WATCH GT4 έχει… τον νου του, φροντίζοντας ο -τυχερός- κάτοχός του να παραμείνει ενεργός, μέσα από ένα πανέξυπνο σύστημα δακτυλίων που μετρούν την κίνηση, την άσκηση και τη στάση.

image.jpeg

Η ολοκλήρωση των καθημερινών στόχων γίνεται παιχνίδι κυριολεκτικά και μεταφορικά και η υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου και εξωστρεφούς τρόπου ζωής δεν θα μπορούσε να ήταν ευκολότερη. Εξίσου φιλική προς τον χρήστη είναι και η μέτρηση των θερμίδων που καταναλώνει, επιτρέποντάς του να δώσει επιτέλους το απαραίτητο βάρος στη διατροφή του.

Το κέντρο του κόσμου (μας)

Το smartwatch οφείλει εκτός από προέκταση του χεριού μας να είναι και άρρηκτα συνδεδεμένο με το smartphone μας και το HUAWEI WATCH GT4 τα καταφέρνει περίφημα και εδώ. Η απάντηση και απόρριψη εισερχόμενων κλήσεων γίνεται με μία κίνηση ενώ η αποστολή προσαρμοσμένων απαντήσεων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη και ταχύτερη. Το smartwatch της HUAWEI υποστηρίζει ανεξάρτητη αναπαραγωγή μουσικής με τη ρύθμιση των playlists να γίνεται μέσω του app του smartphone ενώ χάρη στην εφαρμογή ημερολογίου, το καθημερινό πρόγραμμα θα βρίσκεται πάντα ένα άγγιγμα μακριά!

To HUAWEI WATCH GT4 – είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, και για κάθε αγορά, οποιασδήποτε έκδοσης, παίρνετε δώρο τα καταπληκτικά ασύρματα ακουστικά HUAWEI Freebuds SE 2. Η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

image.png